Evet oyle tabi ki Rabbim e sığınıyorum zaten ancak onun gücü yeter herseyi oldurmaya ben hic cesaretim yokken kendim asla yapamazken (ugrassam belki bende yapabilirdim Allah'in izni ile ama ben pek ugrasmadim üstüne gidemedim durumun güvenemedim kendime)esimin parmagini aldim onu da dokundurmuyordum onceden ona yaptirabilcemi de sanmiyordum ama oldu cok şükür once tek parmagini aldim sonra cift biraz zorlandim tabi ama oldu cift parmakda zarim da gitti cok şükür bu ilerlemeyi yasatan Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun hep dua ediyorum Allah'im biz aciziz ama caresiz degiliz sen yardim et diyorum insallah devami da gelir birlikteliğimizi de gerceklestiririz insallah Allah izin verirse tmm ilaclar vs. kullaniyoruz ama onlarin hepsi bi vesile Rabbim isterse olur hersey bize cesaret versin azim versin irademizi kuvvetli kılsın inşallah da bu sinavdan hepimizin hayirlisyla mutlu cikmasını nasip etsin bu sıkıntıyı aşıp sağlıklı huzurlu mutlu bi sekilde evliligimize devam ederiz baska sıkıntılar üzüntülerle karsilasmayiz insallah arkadaslar Allah'im hepimizin yar ve yardimcisi olsun