Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım benimkide kalındı. Dün akşam saatlerine kadar sulu kan geldi sonra kahverengi leke geldi bilmiyorumki ne oldu doktora gideceğim merak ediyorum zedelenme ihtimali yüksek bencede. Regl olacağın için gerginsindir canım biraz kafanı topla regl bitince tekrar denersin ve ben başaracağına inanıyorum baya ilerledin sen farkındamısın
Evet ilerledim cok şükür ama eşimin sabri kalmadi iste cok bunaldi artik o regl bitince halledebilirim insallah gecen sene esimle egzersiz yapmayi deneseydim belki simdiye coktan olmustu ama erteledim iste hep zaten diger adi da erteleme hastaligi cesaretsizlik malesef hem o zamanlar esim de daha sakin ve sabirliydi simdi daha agresif dogal olarak parmak girdi ya hemen olsun istiyo o o girerse o da girer hemen diye düşünüyor ama beyinin buna da alismasi lazim iste gecen 2. Deneme de olmayinca cok sinirlendi sonra ertesi gün regl olunca ondan herhalde o kadar tepki verdin hastaligin bitince yaparsin artik herhalde insallah dedi bende regl im bitene kadar beynimi alistirmaya bak caliscam parmak girdi pns de girer diye Insallah regl bitince basarabiliriz herkesin yardımcısı olsun Rabbim

selam arkadaşlar. dün deneme yapmadık biz. doktorum ara verin dedi bi gün. önceki akşamdan dolayı.
derslerim olduğu için parmak egzersizi de yapamadım. inşallah bugün yapıcaz bişeler bakalım. dua edin bana nolurr :(

Evet oyle tabi ki Rabbim e sığınıyorum zaten ancak onun gücü yeter herseyi oldurmaya ben hic cesaretim yokken kendim asla yapamazken (ugrassam belki bende yapabilirdim Allah'in izni ile ama ben pek ugrasmadim üstüne gidemedim durumun güvenemedim kendime)esimin parmagini aldim onu da dokundurmuyordum onceden ona yaptirabilcemi de sanmiyordum ama oldu cok şükür once tek parmagini aldim sonra cift biraz zorlandim tabi ama oldu cift parmakda zarim da gitti cok şükür bu ilerlemeyi yasatan Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun hep dua ediyorum Allah'im biz aciziz ama caresiz degiliz sen yardim et diyorum insallah devami da gelir birlikteliğimizi de gerceklestiririz insallah Allah izin verirse tmm ilaclar vs. kullaniyoruz ama onlarin hepsi bi vesile Rabbim isterse olur hersey bize cesaret versin azim versin irademizi kuvvetli kılsın inşallah da bu sinavdan hepimizin hayirlisyla mutlu cikmasını nasip etsin bu sıkıntıyı aşıp sağlıklı huzurlu mutlu bi sekilde evliligimize devam ederiz baska sıkıntılar üzüntülerle karsilasmayiz insallah arkadaslar Allah'im hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Amiiinn arkadaşım inşallah en kisa zamanda

Canm ben nir bucuk senedir yapıom üç bazen dört parmak ama eşimle iki parmak yağyım bikere iki parmagının üstüne oturdm itti ama penis korkm var bde olmassa eşim döver korkm var ne yapsam bilmiyom
Allah korusun öyle bişey yapmasın sakın, zaten fazlasıyla üzülüyoruz elimizde olan bişey değil

Arkadaslar size birsey söylemek istiyorum nacizane evlilik demek illaki cocuk demek degildir hele ki yasim gecti seks yapamyrm bari cocugum olsun mantigini ben gercekten anlamyrm cocugunuza verebilcekleriniz onun gelecegi icin sizinde aile hayatiniz örnek olmali ve aci cekerek bircok sorun yasadiginiz cinsel hayatinizi düzenlemeden bebek sahibi olmak bana yanlis geliyor, esi kullanmak gibi geliyor cogumuzun esi oldukca anlayisli adam hicbir cinsel hayat yasayamadan esine birkere tam anlamiyla zevkle yaklasamadan cocuk sahibi olucak ve ondan sonra ise o kadinin hayati tamamen cocuk olucak ve o es baskalarinda mutlulugu arycak , dün evlerine gittgm bir cifttn evlenir evlenmez cocujlari olmus 4 yildr evliler görünrde hicbir sknti yok ama adam nerdeyse her hafta sonu bir kadinla birlikte ve bunu kadin bilmyr cok aci degil mi bu yüzden esinizi kendinizi her yönden tatmin
etmeden cocuk demeyin vajinusmusu daha fazla ertelemeyim ailelerin ne dedigi komsunun köylünün ne dedeigini takmayn birakin sizi kisir sansinlar ne olur ki

Evet ilerledim cok şükür ama eşimin sabri kalmadi iste cok bunaldi artik o regl bitince halledebilirim insallah gecen sene esimle egzersiz yapmayi deneseydim belki simdiye coktan olmustu ama erteledim iste hep zaten diger adi da erteleme hastaligi cesaretsizlik malesef hem o zamanlar esim de daha sakin ve sabirliydi simdi daha agresif dogal olarak parmak girdi ya hemen olsun istiyo o o girerse o da girer hemen diye düşünüyor ama beyinin buna da alismasi lazim iste gecen 2. Deneme de olmayinca cok sinirlendi sonra ertesi gün regl olunca ondan herhalde o kadar tepki verdin hastaligin bitince yaparsin artik herhalde insallah dedi bende regl im bitene kadar beynimi alistirmaya bak caliscam parmak girdi pns de girer diye Insallah regl bitince basarabiliriz herkesin yardımcısı olsun Rabbim
hiç bi hocaya danıştın mı.baglı olmayasın.

merhaba canim bende 2 yillik evliyim uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum yeni uye oldum esinle beraber olamiyorsan bu vaji degil baglilik ve cozumu var demissin banada yardimci olursan cok sevinirim.

Yarısı oluyorsa devamı da olacaktır takıldığın yerde ıkın ve nefesini verirken ilerle çoğumuz yaşadık aynı sorunu, acıma kasların açılmamasından kaynaklanıyor dediğim gibi yaparsan Oray'ı geçmen çok kolay olur. O an sakin olmaya çalış. Hadi inşallah olur.
Bnmde ucu giriyo bi yere degiyo orda tikaniyoruz

hiç bi hocaya danıştın mı.baglı olmayasın.
Bilmiyorum dediginiz gibi bir durum varmi ama bence benim ki KORKAKLIK, CESARETSIZLIK, TEMBELLIK ve buna bağlı gelişen sürekli ERTELEME düşüncesi... ben Rabbim'e sığınıyorum ancak o'nun elindedir o nasip ederse olur hersey Yapisal olarak da biraz tembel üşengec biriyimdir ben üstümdeki tembelligi atmam ve bu isi çözmeye yönelmem icin bu sıkıntıyı yaşayan herkes ve kendi adıma azim, güc, kuvvet, saglam bir irade diliyorum Rabbim den cok şükür ilerleme gösterdik insallah devami da gelecektir başarıya ulaştıracaktır Allah'ım inşallah

kizlarr acaba kizlik zari esnek olan iliski sirasinda esneyen ama yirtilmayan bi tek dogum sirasinda yirtilan varmi burda varsa bana bi yazsin..iliski sirasinda bazen cooook azda olsa zorluyo bazense hic hisetmiyorum onu orda

kizlarr acaba kizlik zari esnek olan iliski sirasinda esneyen ama yirtilmayan bi tek dogum sirasinda yirtilan varmi burda varsa bana bi yazsin..iliski sirasinda bazen cooook azda olsa zorluyo bazense hic hisetmiyorum onu orda

var canım benim benim zarım esnekmiş egzersizlerde hiç kanamam olmadı deneme yaparken beni zorlardı yanardı hafif sızlama yapardı hamile kaldım normal doğum yaptım doğumdan sonra zarım gittiği için daha rahat olmuştu zira doğumdan sonra yendim vajinismusu canım :KK52:

Back