- 26 Kasım 2015
- 239
- 200
- 103
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.541
Arkadaslar inşallah yenicez bu vajiyi ama bu süreç ne zaman sona erecek bilemiyoruz ve yasimizda geçiyor ve de başka sorunlarda çıkabiliyor. En azından bu vajili durumda da çocuğum olsun be
Kullandığınız sprey vemcaine olan mi ya bir kaç kişi çok kötü şeyler yazmış korktum valla deneyim m7 denemeyim miYok canım, benim zarım kalınmış yarım ay şeklinde demişti doktor darmış öyle dedi. Zorlamadanmı diye düşündüm ama zorlamadıkda yani toplasan 1 2 dk lık bi olay o yüzden zar mı diye düşünüyorum hala devam ediyor çünkü silince damla damla bide dün gece duş aldım günlük ped koydum yatmadan sabah kalkınca baktım pede gelmiş baya çeyreği dolmuş gibi ama açık renk kan. Zar belki tamamen gitmesede zedelenmiş olabilir bilmiyorumki hiç anlamadım. Ama spreyi kullanma bence canım o yanma yapmış olabilir ben 4 5 kere sıktım çok değil diye düşünüyorum ona rağmen beni mahvetti o kadar yaktıkı bacaklarımı yumruklarım ilk 2 3 dk hiç abartmıyorum. Sonra azaldı ama yine de yanma devam etti yaklaşık 2 3 saat. Ben egzersiz yapamıyorum direk pns denemesi yapıyorum üstte denemek istedim panikledim nasıl yapıcam diye neyse altta deneyelim dedim pns girdi dedi eşim baktı ucu girmiş dedi sonra biraz daha ilerletti sonra dediki kemik gibi bişeye geliyor galiba çıkarıp tekrar girmem lazım yönü yanlış sen itiyosun beni kayıyo düz gidiyor dedi çıktı bir daha girdi ve artık yanmaya dayanamadım bacaklarımda inanılmaz ağrıdı lavaboya gitmem lazım dedim kızdı tabi o halde gitmeme ama dayanamadım lavaboya oturayım yanma geçer belki sprey akar gider mi dedim sildim baktım ki açık renk kan 2 3 damla sonra odaya geçtim eşime dedim bi silcem baksana sildim baktık yine kan 2 3 damla açık renk sonra ben kötü oldum tansiyonum düştü bayılcaktım neden öyle oldum anlamadım heyecanlandım galiba bayılcaktım o da şaşırdı yatağa yattm 15 dk birazda ağladım ztn psikolojik olarak iyi değilim bu konuda patlama yaşadım galiba sonra eşim duşa soktu sıcak duş iyi geldi kasıklarım hafif ağrıyor şu anda hala. Hiç anlamadım ne oldu ne bitti ama sprey kullandığıma ben çok pişmanım doktorumda kızdı zaten ama nerden bileyim memnun olan arkadaşlar vardı belki bana yaramadı bilmiyorum kullanmak isteyen varsa çok dikkatli kullansın.
Canım sende üzülme erkekler gergin oluyor benim eşim bu konuda bana çok destek mesela ama o bile dün bira gerildi şok oldum. Ben ağlarken kızdı mesela bana. Sen üstüne gitme onlarda bizler kadar gerginben ilk denememde ucunu almıştım aşırı acımıştı 2. De daha çok girmişti o kadar acımamıştı tamamen beynimizle alakalı bir gün bir günü tutmuyor çok normal bir de regl yaklaşmış daha hassassın bence biraz bekle regl atlat sonra ara vermeden dvam et bu aşamaya gelmen bile çok büyük bir başarı kesinlikle olumsuz düşünme bak ben egsersiz yapamıyorum sen benden öndesin halledeceksin kendine güven inan arada olan olumsuzluklar yıldırmasın seni bu iş olacak.