Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kusura bakmayın yoğun bir gün oldu ancak girebildim.Sakın umutsuz olmayın istedikten ve azmettikten sonra asamayacaginiz bir şey değil bu merak etmeyin.Aşamalari okudunuz mu ? Vajeni tanımak çok önemli, mutlaka okuyun idrak edin.Mesaj attım
İlk olarak eşinle konuş ve biraz zaman iste.Aşamalarda
sözünü ettiğim nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka öğrenmiş halde gel ki daha çabuk yol kat edelim.Vajene aşamalı şekilde kulak çöpü, parmak,aparat yerleştirme egzersizleri yapacağız, yavaş ve sakince..Ben parmsk aşamasında yendim kızlık zarında herhangi bir sorun olmadı sorun olanı da duymadım ama eşine bu egzersizleeden bahset hatta o evdeyken yap ki zar ile ilgili bir şey olursa eğerİlk olarak eşinle konuş ve biraz zaman iste.Aşamalarda sözünü ettiğim nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka öğrenmiş halde gel ki daha çabuk yol kat edelim.Vajene aşamalı şekilde kulak çöpü, parmak,aparat yerleştirme egzersizleri yapacağız, yavaş ve sakince..Ben parmsk aşamasında yendim kızlık zarında herhangi bir sorun olmadı sorun olanı da duymadım ama eşine bu egzersizleeden bahset hatta o evdeyken yap ki zar ile ilgili bir şey olursa eğer sorun edecek biriyse de etmesin
Olur tabiloveinnovember Sen de buraya katılmak ister misin? Hem özelden hem buraya zor olur buradan paylaşalım birileri daha gelir belki , yalnız olmadığını bilmek de iyi oluyor bu durumda
İlk olarak eşinle konuş ve biraz zaman iste.Aşamalarda sözünü ettiğim nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka öğrenmiş halde gel ki daha çabuk yol kat edelim.Vajene aşamalı şekilde kulak çöpü, parmak,aparat yerleştirme egzersizleri yapacağız, yavaş ve sakince..Ben parmsk aşamasında yendim kızlık zarında herhangi bir sorun olmadı sorun olanı da duymadım ama eşine bu egzersizleeden bahset hatta o evdeyken yap ki zar ile ilgili bir şey olursa eğer sorun edecek biriyse de etmesi
ozaman yarın hemen başlayalım çok teşekkür ederim
Kızlar merhaba iyisinizdir umarım.Bir adet kulak çöpünü strece sarıp jelleyen yazsın baslayalim
Ben sizleri bekliyorum
Ben cesaret edemiyorum.Önde et yığını ne bilim nasıl anlatılır onu da Bilmiyorum.Doktora gitmiştim sorun yok deyip psikoloğa gittim ilaç aldım nefes egzersizi de yapıyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorumStresinizi azaltacak şeyler ekleyebilirsiniz,sakız çiğnemek,müzik açmak,TV açmak gibi..
Vajen yolunun popo yönünde egimli olduğunu unutmuyoruz.Nefes ve kegel egzersizi yapalım birkaç kez bu aşamada ve başlayalım.
Kulak çöpünü streç film ile sarıp jelleyip ucunu vajen girişine getirelim.Burnumuzdan derin bir nefes alıp 3-4 saniye bekletelim ve ağzımızdan 5-6 saniyede yavaşça verelim,aynı zamanda da kulak çöpünü vajen girişinden içeriye doğru hafifçe popo yönünde itelim.Kontrol bizde,istediğin an durabilirsin ama asla vazgeçmek yok.Nefes verme işi bitince duruyoruz,tekrar burnundan derin nefes alıyoruz nefesi ağızdan verirken itiyoruz.Boyle minik minik iterek o kısmın kapalı bir duvar olmadığını aynadan da bakarak görüyoruz.Bunu yapanlar lütfen yazsın ki parmak aşamasına uygun vakitte gecebilelim.
Vajinismus yenme sürecinde zaman zaman yol alıp birden en başa dönmüş gibi hissedebilirsiniz bu çok normal, asla moralinizi bozmayın.Birlikte başaracağız ve hayatınız değişecek sonuca odaklanalim
Bende de aynı, bir şeyi içeriye itmeye cesaret gelmiyor ordaki eti ben de gördüm ama oraya girmek zorunda artık yapacak bir şey yok . Bence kendimiz oraya sokmak yerine eşiniz veya erkek arkadaşınız yardımcı olabilir. Çünkü orayı görünce ben de geriliyorumBen cesaret edemiyorum.Önde et yığını ne bilim nasıl anlatılır onu da Bilmiyorum.Doktora gitmiştim sorun yok deyip psikoloğa gittim ilaç aldım nefes egzersizi de yapıyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Ben cesaret edemiyorum.Önde et yığını ne bilim nasıl anlatılır onu da Bilmiyorum.Doktora gitmiştim sorun yok deyip psikoloğa gittim ilaç aldım nefes egzersizi de yapıyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Görmek rahatsız ediyorsa aynayı kullanmadan deneyin bir de..Ben ilk kulak çöpü deneyecek olduğumda ellerim aniden titremeye başlamıştı ama kafaya koymustum içeri itmeyi, gittiğini görünce gözlerime inanamadim.Kontrol sizde kızlar,minik minik itmeyi deneyin, göreceksiniz..Bende de aynı, bir şeyi içeriye itmeye cesaret gelmiyor ordaki eti ben de gördüm ama oraya girmek zorunda artık yapacak bir şey yok . Bence kendimiz oraya sokmak yerine eşiniz veya erkek arkadaşınız yardımcı olabilir. Çünkü orayı görünce ben de geriliyorum
Nefes egzersizini parmak kulak çöpü vs iterken yapmayı denedin miBen cesaret edemiyorum.Önde et yığını ne bilim nasıl anlatılır onu da Bilmiyorum.Doktora gitmiştim sorun yok deyip psikoloğa gittim ilaç aldım nefes egzersizi de yapıyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Denedim evet. Başlamadan önce de yaptım biraz. Yapmam lazım benim ama niye yapamıyorum :'( umudum kalmadı hiçNefes egzersizini parmak kulak çöpü vs iterken yapmayı denedin mi
Ben öyle yapıyordumBişey sorabilirmiyim bende tedavi oldum benim gibi penisi elle içeri sokp ilişkiye girenler oldumu aranıza destekli yani kendiliğinden direk girmeyi başaramadım girmeyince elle kendimiz sokuypruz böyle olan var mı
Ne kadar sürede kendiliğinden girmeyi başardınızBen öyle yapıyordum
Normal yani dimii elle sokmamız bu süreçteBen öyle yapıyordum