Merhaba, ben de tam anlamıyla sorunsuz bir şekilde yaşayamıyorum bu ilişki meselesini. Ama yaşadığım bir şeyi anlatayım. Belki size faydası dokunur
Ben vajinismusluyken de ilişki denemelerimiz oluyordu. Parmak ya da dilatorle ben de denemedim hiç. Kayganlastirici da yoktu o sırada. İki kez zeytinyağı denememiz oldu. İkisinde de ağrısız sizisiz girdi ama ben de hareket ettiremedim tabi. Belki sizde faydasını daha çok görürsünüz çünkü ben bu denemeleri yaparken penisin ucunu dahi alamiyordum.
Bir önceki yorumda da yazdım. Vajinismusu yendikten sonra kayganlastirici kullandik hep. Ama ilk girişte daima baski, biraz da acı hissediyordum. Nerden baksanız 1,5-2 dk suruyordu penisin tamamını almam. Ama son denemede zeytinyağıyla yarı yarıya indi bu süre. Ve ağrı o kadar az oldu ki. Kayganlastirici kullandığında hareket ettirirken başlarda hafif acı olurdu, vajinanın genişlemesi gerekiyordu acının azalması için. Ama zeytinyağında yine acı hissetmedim.
Tek olumsuz yanı ikinci denememizde eşim erekte olamadı.
Ama sanırım bunun için de erekte olduktan sonra penisin üstüne sadece sürüp yaymak gerekiyor. Sivazlayinca zeytinyağıyla masaj yapmış gibi oluyor ve kaslar gevsiyor tahminimce. Eşim de ikinci denemede bunu yaptığı için zorlandı.
Umarım bir faydasi olur size