Allah onlardan razı olsun çok sabrediyorlar bizi sevdikleri içinamin cnm.... artık öyle bunaldımki....allahtan eşim çok sabırlı yoksa çoktan ayrılmıştık....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah onlardan razı olsun çok sabrediyorlar bizi sevdikleri içinamin cnm.... artık öyle bunaldımki....allahtan eşim çok sabırlı yoksa çoktan ayrılmıştık....
Allaha şükür benimkide.. demin dedim ya çoçuk sahibi olamazsak baba olmazsan dedim bana olsun dedi nasip yapacak birşey yok dedi inan icim cız etti okadar seviyoki cocukları oysa babalık öyle cok yakişir ki genelde cocuklar hep sever onuamin cnm.... artık öyle bunaldımki....allahtan eşim çok sabırlı yoksa çoktan ayrılmıştık....
İns olur insAllaha şükür benimkide.. demin dedim ya çoçuk sahibi olamazsak baba olmazsan dedim bana olsun dedi nasip yapacak birşey yok dedi inan icim cız etti okadar seviyoki cocukları oysa babalık öyle cok yakişir ki genelde cocuklar hep sever onu
inşallah olur bebeğiniz olumsuz düşünmeyin...benim öyle bir şansım da yok maalesef .. erken menepoza girdim troit hstasıyım....tek sorunum vaji...onu yenersem sorunum kalmayacak inşallahAllaha şükür benimkide.. demin dedim ya çoçuk sahibi olamazsak baba olmazsan dedim bana olsun dedi nasip yapacak birşey yok dedi inan icim cız etti okadar seviyoki cocukları oysa babalık öyle cok yakişir ki genelde cocuklar hep sever onu
Nasıl çözdünüz 2 seansta sadece konuşma mı yaptı sizinle yoksa egzersizde var mıydı bizede yardımcı olun lütfen sanki 1 senedir bütün dünyanın yükü bende çok zor bu durum yaMerhaba kızlar burada olmanız bile vajiyi ne kadar yenmek istediğinizin bir göstergesi bence, kendinizle gurur duyun. açıkçası ben vajimiydim bilmiyorum doktorum bana çok kızmıştı ve psikologa yönlendirdi. 2 seans gittim ve çözdüm... şimdi tamamen iyileştim ve kendimi gayet ‘normal’ hissediyorum, sadece sizlerinde böyle hissedeceğinizi, özgüveninizin yerine geleceğini söylemek isterim. En önemli düşünce bunu kendiniz için çözmelisiniz kimse için değil bunu unutmayın, ben hep böyle düşündüm. Sorularınız varsa yardımcı olurum çünküüü her kadın bunu yenmeli❤
Sizi çoook iyi anlıyorum, ancak bu erteleme hastalığı inanın yenmek 2 dakika aslında. Sadece sohbet ettik aslında, ama bana dilatör önerdi nasıl yapmam gerektiğini anlattı ancak ben kafamda çözmek isteyerek gitmiştim, bu işi yapacağım demiştim. Eşim için değil kendim için demiştim. Öncelikle bunu istemeniz lazım, daha sonra işe koyulmanız ve çözmeniz bu kadar basit. Açıkçası ben kendime dokunabiliyor, bakabiliyordum. Yenmiş biri olarak size şu öneriyi yapabilirim uyuşturucu hiçbir şey kullanmayın o acıyı yaşamalısınız ancak o acı ilk başta acı verirken sonrasında aslında acı olmadığını anlayacaksınız. Bu acı, kanamalar bir kerede geçen bir şey değil zamanla aşacaksınız... bunları bilmelisiniz. Peki ben neler yaptım hemen anlatayım. Kulaklığımı takıyordum kendime romantik bir ortam hazırlıyordum, önce kendimle konuştum hep yapıcam bunu diye inandım ve yaklaşık 3 günde her aparatı yaptım, sonra eşimle denedik ve oldu. Tabi bu hemen normale döndüğünüz anlamına gelmiyor zamanla alışıyorsunuz bazı şeylere.Nasıl çözdünüz 2 seansta sadece konuşma mı yaptı sizinle yoksa egzersizde var mıydı bizede yardımcı olun lütfen sanki 1 senedir bütün dünyanın yükü bende çok zor bu durum ya
Dogum sezaryen mi oldu oda baska bi sorun bana göre ya ben bir iki kez denedim icine girmeden ucundan ama iyiki tutmadı diyorum simdi önce bunu yenmemiz lazım cocuktan sonra hic vakit ayırmayıp ertelerim diye düşünüyorum
Bu eşinizisin değil sizin kararınızdır daha çok bebeği taşıyacak, doğum yapacak kişi sizsiniz. bence bunu ona belli edin.Eşim de bu şekilde yaparak çocuğumuzun olmasını istiyordu. Kesin olarak hayır dedim. Şimdi girişlerde sorun yaşıyorum büyük çoğunlukla. Bence bu iş halloldu çocuk yapalım artık diyor. Ben de kabul etmedim. Yarın doktora soralım o tavsiye edecek mi bakalım bu haldeyken dedim. Tamam dedi. Doktor ne derse onu yapalım dedi.
Laf anlatmak o kadar zor kadar
Benim 1 sene olacak evliligim 1 ay sonra ama simdiye kadar tedavi dışında her yolu denedim sacma sapan uyku ilacı vs. Düşünün artık bide insan neyke karşılaştığını bilmiyo hic bisey yapmadım 1 sene boyunca koronadan önce bende devlette bu konuyla ilgilenen bi doktora gittim 2 seans parmak egzersizi verdi bana ben daha yapamadan virüs nedeniyle hastaneler kapandı muayeneye...Sizi çoook iyi anlıyorum, ancak bu erteleme hastalığı inanın yenmek 2 dakika aslında. Sadece sohbet ettik aslında, ama bana dilatör önerdi nasıl yapmam gerektiğini anlattı ancak ben kafamda çözmek isteyerek gitmiştim, bu işi yapacağım demiştim. Eşim için değil kendim için demiştim. Öncelikle bunu istemeniz lazım, daha sonra işe koyulmanız ve çözmeniz bu kadar basit. Açıkçası ben kendime dokunabiliyor, bakabiliyordum. Yenmiş biri olarak size şu öneriyi yapabilirim uyuşturucu hiçbir şey kullanmayın o acıyı yaşamalısınız ancak o acı ilk başta acı verirken sonrasında aslında acı olmadığını anlayacaksınız. Bu acı, kanamalar bir kerede geçen bir şey değil zamanla aşacaksınız... bunları bilmelisiniz. Peki ben neler yaptım hemen anlatayım. Kulaklığımı takıyordum kendime romantik bir ortam hazırlıyordum, önce kendimle konuştum hep yapıcam bunu diye inandım ve yaklaşık 3 günde her aparatı yaptım, sonra eşimle denedik ve oldu. Tabi bu hemen normale döndüğünüz anlamına gelmiyor zamanla alışıyorsunuz bazı şeylere.
Bu eşinizisin değil sizin kararınızdır daha çok bebeği taşıyacak, doğum yapacak kişi sizsiniz. bence bunu ona belli edin.
Onlarıda anlamak lazım cocuk istiyolar 9 ay da taşıması var onuda gesaba katarak acele ediyolar tabi ama şu asamada Rabbimin nasibinden gayrı bile isteye yapmak bi sorun daha demek bence önce KADIN OLALIM SONRA ANNE..İnsallahEşim de bu şekilde yaparak çocuğumuzun olmasını istiyordu. Kesin olarak hayır dedim. Şimdi girişlerde sorun yaşıyorum büyük çoğunlukla. Bence bu iş halloldu çocuk yapalım artık diyor. Ben de kabul etmedim. Yarın doktora soralım o tavsiye edecek mi bakalım bu haldeyken dedim. Tamam dedi. Doktor ne derse onu yapalım dedi.
Laf anlatmak o kadar zor ki
Eeeee tamam siz bitirmişsiniz olayı ama en önemli nokta ertelememek, kaçmamak. Regl zamanı öncesi denemeyin, regl bittikten sonra denemeye başkayın ve ertelemeden devamlı olarak... maksimum 3 günde halledersiniz eminimmm. Girişte ufak bir baskı oluyor ama gözlerinizi kapatıp nefes alıyorsunuz ve bitiyor. Bir kaç kere yaptıktan sonra onu hissetmeyeceksiniz bile...Benim 1 sene olacak evliligim 1 ay sonra ama simdiye kadar tedavi dışında her yolu denedim sacma sapan uyku ilacı vs. Düşünün artık bide insan neyke karşılaştığını bilmiyo hic bisey yapmadım 1 sene boyunca koronadan önce bende devlette bu konuyla ilgilenen bi doktora gittim 2 seans parmak egzersizi verdi bana ben daha yapamadan virüs nedeniyle hastaneler kapandı muayeneye...
Sonra eşime dedim ki ben bu egzersizi er yada geç yapmak zorundayım galiba dedim ama ben yapamam eşimden istedim ve denedim o gün oldu ama acımda coktu sonra uyusturucu krem surerek 2 3 kere daha yaptım parmak oldu 2 parmaga kadar sonra regl falan derken bıraktım yine araya 1 aydan fazla zaman girdi bayram tatilini degerlendirmek adına kendime aparat yaptım allık fircasina pamuk sardım strecledim ve yapcam dedim yine uyusturucu kremle tabi o olmadan cesaretim yok hepten vazgecerim ve acısada zor olsada pes etmedim 2 gün onuda denedim aldım ama simdi tahriş oldum bir gün ara verdim en son dilatör boyunu söylermisiniz bana benim yaptığım eni 3cm boyu 12 cm penis denemesine hangi boyda gecmem lazım acaba...
Ammada uzun yazdım ama okuyan gözünüze anlayan yureginize sağlık ❣
Onlarıda anlamak lazım cocuk istiyolar 9 ay da taşıması var onuda gesaba katarak acele ediyolar tabi ama şu asamada Rabbimin nasibinden gayrı bile isteye yapmak bi sorun daha demek bence önce KADIN OLALIM SONRA ANNE..İnsallah
SiZ tamamen yendiniz mi...
Siz içinizi ferah tutun, iyi insanlar bulacaktır Kesinlikle zevk alın önce ayrıca 32 yaş gayet normal benim de eşim 31 yaşında... yeni dünyamızda geç anne baba olunuyor ne yazık ki. Bebek önemli ama önce kadın olarak kendiniz, zevk almalısınız ve inanın alacaksınızYa bunun o da farkında. Hatta dini boyutta zaten iki tarafın da razı olması lazım çocuk işine. O da beni ikna etmeye çalışıyor aklınca ona da hak veriyorum çünkü adam gelmiş 32 yaşına. Çocuğumla aramda çok yaş olacak, o küçük yastayken ölürsem gibi vesveselere kapılıyor. Zaten yaptığı iş de risklerle dolu. Doğuda yaşıyoruz. Ne olacağı belli değil.
Vajinismusu yendim diyebilirim. Sadece alışmam gerekiyor. Onu da halledip zevk alabilirsem razıyım. Bunu kendisine de söylüyorum. Razı oluyor sonra geri israra başlıyor.
Şu an tek isteğim doktorun benimle hemfikir olması. İnşallah bilgisiz bir kadın degildir
Bence bayaa atlatmışsınz siz, kayganlaştıcı kullanın, ön sevişmeyi uzun tutun o baskı bir süre sonra hoşunuza gidiceeek. Ve ara vermeyin yaparken gerekirse her gün yapınHaklısınız. Kazara olur bir şey diyemem buna. Ama bile isteye böyle bir problemi yaşarken neden hem kendimi hem bebeği riske atayım mi? Hamilelik çok farklı bir şey. Hadi düşük tehlikesi oldu diyelim. O halde iliskiye de girilmez, veya doğumdan sonra vajinismus olanlar var. Ya ben de bunu tam oturtamadan tekrar yaşarsam. Yani ben de az vesveseli değilim
Biz iliskiye girebiliyoruz. Hatta sonuna kadar gidiyoruz ama ben girişte baskı hissedince kasiliyorum. Başlangıçta da hemen hareket edemiyorum. Yavaş yavaş ediyorum. Kayganlık iyice olunca biraz hızlananiliyoruz. Ama girişte kasildigim için ilişki esnasında da uzuv fazla çıkıp tekrar girince kasiliyorum. Tam olarak atlattim denemez sanki. Alıştırma yapmam lazım
Siz içinizi ferah tutun, iyi insanlar bulacaktır Kesinlikle zevk alın önce ayrıca 32 yaş gayet normal benim de eşim 31 yaşında... yeni dünyamızda geç anne baba olunuyor ne yazık ki. Bebek önemli ama önce kadın olarak kendiniz, zevk almalısınız ve inanın alacaksınız
Yapabildiğime bende inanamadım akşamdan hazırladım baş ucuma kiydum aparatı gözüm alışsın diye ama benim en önemli faktorüm eşım o yapıyo egzersizleride Allahım razı olsun ondan ❣uyusturucu olsa bile i baskıyı ve acıyı sonuna kadar hissettim ama eşim nefes al sakinleş dedikçe ittirdi oldu şükür zaten 1 sene sonunda o beni güclendirdi yarın gaber bekliyorum sizden bana sürekli cesaret verin bu hafta bunu aştım yazmak istiyorum nolurrrEeeee tamam siz bitirmişsiniz olayı ama en önemli nokta ertelememek, kaçmamak. Regl zamanı öncesi denemeyin, regl bittikten sonra denemeye başkayın ve ertelemeden devamlı olarak... maksimum 3 günde halledersiniz eminimmm. Girişte ufak bir baskı oluyor ama gözlerinizi kapatıp nefes alıyorsunuz ve bitiyor. Bir kaç kere yaptıktan sonra onu hissetmeyeceksiniz bile...
Şu an söyleyemem ama yarın söylerim boyutunu