VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Hamileyken gittigim kadin dogum doktoruna dogumdan sonra gittim muayene olabildim ellerimi isirararak. O da parmak egzersizi yaptiricakti ilk etapta bir hafta aynayla incele demisti midemi bulandirdigi icin bakmadim devamini da getiremedim. Burda tavsiye edilen sete baktim siparis edip denemeye calisicam insallah ankrada nir kac doktorla görüştüm 4-7 bin arasi degisiyor fiyat dediler odememin mumkunati yok siparis gelsin geldigi gun sizlerle ıstişare ederek ilerleyecegim insallah
Vajinismus olup hamile kalabildin mi ?

Canım alttan muayne olabiliyomusun ? Ben hiç olamadım o yüzden jinekolog vajinismus teşhisi koydu bana
Hayır canım kızlık muayenesi gözle oluyo 2 kere gittim ben catala yatırıyo elleriyle iki yana ayırıp ışık tutuyo sadce zaten 2 3 cm icerde olduğu için zar her türlü görünüyo bekarken bile gidip ögrenebiliyosun herhangi bi cisim sokmuyo iceri
Ter döküyoruk ben o masada nasıl bisey girsin ki 👉😲😁

M mina2 sen ne durumdasın canım penis başını alabiliyorum devamı olmuyor demiştin ?
canımsın çok sevindim ilgilenmene....ben de durum aynı...şu an eşim yurt dışında geldiği zaman şırınga ile uyuşturucu sprey sıkıp denemeyi düşünüyorum... inşallah rahimde bir sıkıntı olmaz....

Ben varom ama biz aşılama yaptırdım öyle kaldım kızım var 8 yadinda
Dogum sezaryen mi oldu oda baska bi sorun bana göre ya ben bir iki kez denedim icine girmeden ucundan ama iyiki tutmadı diyorum simdi önce bunu yenmemiz lazım cocuktan sonra hic vakit ayırmayıp ertelerim diye düşünüyorum

Hayır tam olarak bir giriş olmuyor canım acıyor kasıyorum bi kere baya zorladı kanamam geldi sonrası yok girmedi

canımsın çok sevindim ilgilenmene....ben de durum aynı...şu an eşim yurt dışında geldiği zaman şırınga ile uyuşturucu sprey sıkıp denemeyi düşünüyorum... inşallah rahimde bir sıkıntı olmaz....
Bakın isterseniz o şekil yapmayın Allah korusun mikrop kapardiniz orası çok hassas esinizde sizde durex jel var subazli doktorlar veriyor onu deneyin ben aparatları mi onunla çok kolay yapıyorum

Bakın isterseniz o şekil yapmayın Allah korusun mikrop kapardiniz orası çok hassas esinizde sizde durex jel var subazli doktorlar veriyor onu deneyin ben aparatları mi onunla çok kolay yapıyorum
ben aparat ve parmak kullanamıyorum canım...basını alıyorum sonra bir acıma oluyor canımdan can gidiyor...sadece yüz üstü alabiliyorum zaten... önce uyuşması lazım acıyan bölgeyi geçebilmem için

ben aparat ve parmak kullanamıyorum canım...basını alıyorum sonra bir acıma oluyor canımdan can gidiyor...sadece yüz üstü alabiliyorum zaten... önce uyuşması lazım acıyan bölgeyi geçebilmem için
Hımmm ins faydası olur bilemiyorum hakkınızda hayirlisi

Tamamen uyusturuyorsa ins faydasını bulursunuz 😉

X