VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Jnci den Allah razı olsun nasıl da usanmadan bıkmadan uzun uzun anlatip yazmışsınız bende arrik ozel doktora gitmeye karar vermistim ki anladim ki herseu aparat su aparatlar cok itici gelsede demek ki sipariş etmek farz oldu

Jnci den Allah razı olsun nasıl da usanmadan bıkmadan uzun uzun anlatip yazmışsınız bende arrik ozel doktora gitmeye karar vermistim ki anladim ki herseu aparat su aparatlar cok itici gelsede demek ki sipariş etmek farz oldu
Doktorun yaptiracagi seyde aparat zaten canim

Evet canım bak doktorda aynı şeyi yapıyor
Yeter ki birazcık cesaretin olsun
İnan ben yaptıysam herkes yapar
Zaten bana yapılanı yazdım başka bşy yok ayrıca yapılan inanın hepsi bu
Nefes nefes nefes bu en önemli nokta

Doktorun yaptiracagi seyde aparat zaten canim
Doğrudur ama işte demek ki orada nasıl oluyorsa daha bir gaza mi geliyorsun yardımcı mi oluyorlar kendimiz yapmaya çalışırken baya korku oluyor. Gerçi bende parmak egzersizi yavaş yavaş yapabiliyorum 2 parmağı da zorlansam da alabiliyorum ama eşli hiç olmuyor

Zaten sen basarana kadar esli deneme yaptirmiyor doktor canm sana soyluyor ilk kez kendi yapiyor sonra sana yap diyor sende yavas yavas yapiyorsun alisinca aparati buyutuyorsun

Merhaba jnci ben de vajinusmusum okuduklarıma bakılırsa. Ve uzun süredir eşimle ugrasmalarimiza rağmen basarmaiyoruz . Yazdiklariniz çok bilgilendirici . Yalnız birkaç şey sormak istedim size sırf bu yüzden bu sayfaya kayıt oldum ilk kez böyle bir konuda yorum yapıyorum . Bepantol ve uyuşturucu kremler önermişsiniz acaba bunlar şart mı yani kayganlaştırıcı ile denersek olmaz mı.

Bence sart degil ben hiçbirini kullanmadan da yapmıştım. Ama o baski hissinden korku duyuluyor. Onu azaltmak icim kullaniliyor. Bepantol ise yaramaz diye düşünüyorum. Nemlendirici krem pisik kremi gibi bir sey.

Canım uyuşturucu krem beynen rahat olman için
Bepanthol krem kayganlaştırıp aparatları kolay yapabilmek için kayganlaştırıcı değilde bebe yağı ile dene canım çünkü kayganlaştırıcılar yakıyor içini biraz
K Kaybolmusum

Son düzenleme:
Bence sart degil ben hiçbirini kullanmadan da yapmıştım. Ama o baski hissinden korku duyuluyor. Onu azaltmak icim kullaniliyor. Bepantol ise yaramaz diye düşünüyorum. Nemlendirici krem pisik kremi gibi bir sey.
Senin nasıl gidiyor canım çalışmaların

K Kaybolmusum Canım yazdıklarımı yap inan yenersinnnn..yoksa Hemen aparat sipariş ettt. Ve yazdıklarımı uygulaaa

Adetim gelsin diye bekliyorum su an ona odaklandigim icin herhangi bir istegim de yok icimde. Ve cok fazla gecikti. 16. Gun olucak yarin. Geldi gelecek stresiyle hiç deneme yapmadık.
Anladım canım hamile olabilir misin acabaa

Selam herkese, ben eşli deneme yaptım ve p’nin başından fazla bir kısmı oldu tam olmadı ama kendimi kasmayışım bile mucizeydi. virüsten dolayı doktoru bırakmıştım tamamen burdaki yönlendirmelerle ilerledim. yakın bir zamanda tamamen kurtulacağımı düşünüyorum, umutluyum

Ben parmak egzersizi yapıyorum çok sık olmasa da . Kayganlastiriciyla yapıyorum o yüzden sordum .

jnci parmak egzersizini yapabiliyorsam başarır miyim sizce. Çünkü bazı yerlerde ise yaramaz falan diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…