Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ayni durumdayim egzersizleri yapiyorum esli yapamiyoruzKonuatui
konustuk kac defa ben memnun kalmadim.hastasini bildigin ortada birakti kadin aparat sokmakla bitmiyokinben 4 . Aparatinyapiyorum esliyi yapamiyorum ve esimdenartik kasma diye bagriyo ve kizlar sisinde oluyomu deneme yapiyoruz ben alttayim penis sanki vakljinaya degil baska yere giriyo gibi falannoluyo kayiyo hep
Napıcaz boyleeBen de ayni durumdayim egzersizleri yapiyorum esli yapamiyoruz
Hangı kayganinlastırııcı canımAllah eşimden razı olsun, doktor gibi geçti yanima oturdu, konuşa konusa sohbet ettik bak az kaldı, oluyo diye diye
kayganlaştırıcı yardımcılarla denedi, çok uğraştı
Öncesinde aparatla biraz egzersiz yaptım daha sonra eşli deneme yaptık.hemen olmadı tabi bikaç kez denedik sonra birden girdi acı filan hiç hissetmedim.denerken p.iyice yağladım tabiSellio tebrik ederim canım çok sevindim nasıl rahatmıydın biraz anlatırmısın bende yarısını alaabilyorum sonrası yok
Öncesinde aparatla biraz egzersiz yaptım daha sonra eşli deneme yaptık.hemen olmadı tabi bikaç kez denedik sonra birden girdi acı filan hiç hissetmedim.denerken p.iyice yağladım tabi☺
BulamıyorumSayfanin en basina gidip okuyun cok uzun yazmis zaten arkadasimiz.
Bulamıyorum
Bende bi eski vajinusmus olarak herkesin yenmesini istiyorum inşallah kim varsa yener çeken bilir bu durumu
Gönderdim canımAparat derken neyi kastediyorsunuz acaba
Teşekkürler canımGönderdim canım