- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
Evliligin nekadar oldiu canimHenüz hiçbirşey denemedim burayı tesadüf buldum doktora hiç gitmedim malum şu an hiç gidemem korona malum ne yapıcam bilmiyorum daha fazla zaman kaybetmek de istemiyorum sanırım az önceki arkadaşın yazdığı egzersizleri deneyeceğim daha önce sadece kas gevşetici denedim asla etkisi olmadı sonra balayında içkiyi denedim daha önce hiç kullanmadığım için çarptı yine faydası olmadı kimseye de anlatamıyorum en yakın arkadaşıma bile kimse anlamıyor çünkü hastalık olduğunu annem bile ilk bir ay olmadı dedim kıyameti kopardı sonra bende oldu dedim eşimden başka kimse anlamıyor yani
Aynen öyle yakında çocuk sormaya başlarlar bende çok istiyorum kendimi onunla avutuyorum çok güzel bişey olduğu için sonra herkes yapıyor sen neden yapamıyorsun diyorum aslında çok az ya biraz daha sıksam dişimi ilk gece olacaktı ama can tatlıÖyle canım benim eşimde çok çok sabırlıydı ..
Ben yeter demeseydim o da yeter demeyecekti ama artık ben çok bunalmıştım sıkılmıştım
Gerçekten Karı koca gibi olamamaktan ..Bir de etrafta sürekli senin yatak odanı merak eden cinsler var ..( bilmiyorlar ) yok çocuk ne zaman hala korunuyomusunuz
Canım sen aparatı yapabildiğin için gitmene gerek yok ..Ozaman gitmeye gerek yokmu diyosun sence
Yedi ay oldu neredeyse bir yıl olacak cidden herşey çok iyi sadık eşim ama işi gereği birçok insan görüyor gün içinde asla şüphelenmedim ama korkmaya başladım artık sonuçta ihtiyaç o yüzden olmasını çok istiyorumEvliligin nekadar oldiu canim
Canim bizim doktor durex vermisti jel onu kullaniyorum cok iyi kayganlastitici yspucam yarin gine dün bak sizinle konusurken gidip yaptimya nefesimide ayarladimBu süreç içersinde aparatla alıştırma yapın benceucuna anestol ufacık etrafına da bolca kayganlaştırıcı derin nefes al verirken ittir
Ben parmak kesinlikle dokundurmuyo odev olarak.ne veriyolar ev odeviCanım sen aparatı yapabildiğin için gitmene gerek yok ..
Ben aparatı bırak vajinama küçük serçe parmağımın ilk boğumunu bile alamıyordum benim başka çarem yoktu gittim iyi ki gitmişim fazla alıyorlar belki ama helal olsun bana mutluluğumu verdiler omuzlarımdaki yükü kaldırdılar şimdiki aklım olsa ilk ay giderdim kendi kendimi yıpratıp üzmezdim giden para olsun ya nerelere gitmiyo ki ..
Allah kolaylik versim.hepimizeYedi ay oldu neredeyse bir yıl olacak cidden herşey çok iyi sadık eşim ama işi gereği birçok insan görüyor gün içinde asla şüphelenmedim ama korkmaya başladım artık sonuçta ihtiyaç o yüzden olmasını çok istiyorum
Bende durex kullanıyorum başta çok yakıyordu artık alıştımCanim bizim doktor durex vermisti jel onu kullaniyorum cok iyi kayganlastitici yspucam yarin gine dün bak sizinle konusurken gidip yaptimya nefesimide ayarladim
Aynı egzersizler canımBen parmak kesinlikle dokundurmuyo odev olarak.ne veriyolar ev odevi
Amin canımmm her Kadın bir an önce yensin inş bunuAllah kolaylik versim.hepimize
Beni yakmiyor herkezde hersey değişik vajinismusu yenelimde degiskenruhlu rumuzlu arkadsimizida etiketlermisin canim buraya oda yendi ama çocuk istiyorBende durex kullanıyorum başta çok yakıyordu artık alıştım
Canim istenmrzmi kizim var 8 yasinda ama gine olsun esimle xok isterix okuyalim kuran sure dua hepsi olur bana
Etiket yaptım o konuyaHergun mu okuyxaz canim nasil yapariz
Bu hastaligi tedavi eden ünlü doktorlar var sizinki de onlardan birimiydiAgustosta gittim 4 bin tl bosa gitti apaaratla yaptirdi doktor sonra 4 . Yaptik esle denemeye girdik olmadi hic esimde olmicak doye bakiyo bana bisey soylemiyoda