VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

9 aydır evliyim benim en büyük korkulu rüyam sürekli ilişki yasiyorum ki alissin fakat olmuyor sanki içerde bir yara var dayanilmcak bir acı gebede kaldım bu halde ama kürtajla sonclandi kalbi durmasi nedeniyle. Napicam bilemyorm
Canım geçmiş olsun jinekoloğa göründünmü kadın doğum?

Teşekkür ederim canim bi esliye gecemiyozvalla evde çocuk varya okulda yok uyumuyor o uyuyor geç saat bizde uyuyoruz nedim ışte ins olucak senin attigin pozisyon aklimda canim onu deniycem ins
Bu süreç içersinde aparatla alıştırma yapın bence 🤩 ucuna anestol ufacık etrafına da bolca kayganlaştırıcı derin nefes al verirken ittir 🤭🤭🥰🥰

Agustosta gittim 4 bin tl bosa gitti apaaratla yaptirdi doktor sonra 4 . Yaptik esle denemeye girdik olmadi hic esimde olmicak doye bakiyo bana bisey soylemiyoda
Benim eşim hergün ümitli ama hastalığın bir diğer belirtisi kaçma bende o var birde sanırım genetik annemde ananemde olmuş ama eskiden erkekler bu kadar anlayışlı olmadığı için bir şekilde olmuş bir ay kadar sonra benim eşim anlayışlı ama insan korkuyor biyerde sabrı taşacak diye

Co
Benim eşim hergün ümitli ama hastalığın bir diğer belirtisi kaçma bende o var birde sanırım genetik annemde ananemde olmuş ama eskiden erkekler bu kadar anlayışlı olmadığı için bir şekilde olmuş bir ay kadar sonra benim eşim anlayışlı ama insan korkuyor biyerde sabrı taşacak diye
K.haklisin sen napiyosun peki aparat falan

Öyle canım benim eşimde çok çok sabırlıydı ..
Ben yeter demeseydim o da yeter demeyecekti ama artık ben çok bunalmıştım sıkılmıştım
Gerçekten Karı koca gibi olamamaktan ..Bir de etrafta sürekli senin yatak odanı merak eden cinsler var ..( bilmiyorlar ) yok çocuk ne zaman hala korunuyomusunuz :ukala::ukala:

Öyle canım benim eşimde çok çok sabırlıydı ..
Ben yeter demeseydim o da yeter demeyecekti ama artık ben çok bunalmıştım sıkılmıştım
Gerçekten Karı koca gibi olamamaktan ..Bir de etrafta sürekli senin yatak odanı merak eden cinsler var ..( bilmiyorlar ) yok çocuk ne zaman hala korunuyomusunuz :ukala::ukala:
Ay sorma yaa evet o cok zoruna gidiyo insanin

Bende çok sıkılıyorum ama mecbur bak annelika ne güzel yendi bizede motive ediyor hemen başla egzersizlere ben günde 4ssat çalışıyorum düşün❤️

Nekadar tedavi odlin canim ve orda napiyolar cok merak.edioyorim bende orayi dusunuduyodum boara
Canım ücreti 5.000₺ gibi bi fiyat ödedik
Bana yaptıkları tedaviyi bi aynihi anlatmaya özen gösteriyorum herkese farklı yöntem uygulanıyor ama tekrar söylüyorum egzersiz olmayan bi yöntem yok ..

Co

K.haklisin sen napiyosun peki aparat falan
Henüz hiçbirşey denemedim burayı tesadüf buldum doktora hiç gitmedim malum şu an hiç gidemem korona malum ne yapıcam bilmiyorum daha fazla zaman kaybetmek de istemiyorum sanırım az önceki arkadaşın yazdığı egzersizleri deneyeceğim daha önce sadece kas gevşetici denedim asla etkisi olmadı sonra balayında içkiyi denedim daha önce hiç kullanmadığım için çarptı yine faydası olmadı kimseye de anlatamıyorum en yakın arkadaşıma bile kimse anlamıyor çünkü hastalık olduğunu annem bile ilk bir ay olmadı dedim kıyameti kopardı sonra bende oldu dedim eşimden başka kimse anlamıyor yani

X