VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Henüz hiçbirşey denemedim burayı tesadüf buldum doktora hiç gitmedim malum şu an hiç gidemem korona malum ne yapıcam bilmiyorum daha fazla zaman kaybetmek de istemiyorum sanırım az önceki arkadaşın yazdığı egzersizleri deneyeceğim daha önce sadece kas gevşetici denedim asla etkisi olmadı sonra balayında içkiyi denedim daha önce hiç kullanmadığım için çarptı yine faydası olmadı kimseye de anlatamıyorum en yakın arkadaşıma bile kimse anlamıyor çünkü hastalık olduğunu annem bile ilk bir ay olmadı dedim kıyameti kopardı sonra bende oldu dedim eşimden başka kimse anlamıyor yani
Evliligin nekadar oldiu canim

Öyle canım benim eşimde çok çok sabırlıydı ..
Ben yeter demeseydim o da yeter demeyecekti ama artık ben çok bunalmıştım sıkılmıştım
Gerçekten Karı koca gibi olamamaktan ..Bir de etrafta sürekli senin yatak odanı merak eden cinsler var ..( bilmiyorlar ) yok çocuk ne zaman hala korunuyomusunuz :ukala::ukala:
Aynen öyle yakında çocuk sormaya başlarlar bende çok istiyorum kendimi onunla avutuyorum çok güzel bişey olduğu için sonra herkes yapıyor sen neden yapamıyorsun diyorum aslında çok az ya biraz daha sıksam dişimi ilk gece olacaktı ama can tatlı

Ozaman gitmeye gerek yokmu diyosun sence
Canım sen aparatı yapabildiğin için gitmene gerek yok ..🤗🤗🤗
Ben aparatı bırak vajinama küçük serçe parmağımın ilk boğumunu bile alamıyordum benim başka çarem yoktu gittim iyi ki gitmişim fazla alıyorlar belki ama helal olsun bana mutluluğumu verdiler omuzlarımdaki yükü kaldırdılar şimdiki aklım olsa ilk ay giderdim kendi kendimi yıpratıp üzmezdim giden para olsun ya nerelere gitmiyo ki ..🙄

Bu süreç içersinde aparatla alıştırma yapın bence 🤩 ucuna anestol ufacık etrafına da bolca kayganlaştırıcı derin nefes al verirken ittir 🤭🤭🥰🥰
Canim bizim doktor durex vermisti jel onu kullaniyorum cok iyi kayganlastitici yspucam yarin gine dün bak sizinle konusurken gidip yaptimya nefesimide ayarladim

Canım sen aparatı yapabildiğin için gitmene gerek yok ..🤗🤗🤗
Ben aparatı bırak vajinama küçük serçe parmağımın ilk boğumunu bile alamıyordum benim başka çarem yoktu gittim iyi ki gitmişim fazla alıyorlar belki ama helal olsun bana mutluluğumu verdiler omuzlarımdaki yükü kaldırdılar şimdiki aklım olsa ilk ay giderdim kendi kendimi yıpratıp üzmezdim giden para olsun ya nerelere gitmiyo ki ..🙄
Ben parmak kesinlikle dokundurmuyo odev olarak.ne veriyolar ev odevi

Yedi ay oldu neredeyse bir yıl olacak cidden herşey çok iyi sadık eşim ama işi gereği birçok insan görüyor gün içinde asla şüphelenmedim ama korkmaya başladım artık sonuçta ihtiyaç o yüzden olmasını çok istiyorum
Allah kolaylik versim.hepimize

Canim bizim doktor durex vermisti jel onu kullaniyorum cok iyi kayganlastitici yspucam yarin gine dün bak sizinle konusurken gidip yaptimya nefesimide ayarladim
Bende durex kullanıyorum başta çok yakıyordu artık alıştım 😁

Benim de bir önerim olacak hanimlar. Rahatlatici müzik yazin youtube'a. O sakin muzikler de gevşetiyor kasları.

X