Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PekiiCanım hiç korkma sen aparat sipariş et hemen ❣
26 yedi ay oldu artık bıktım bu durumdan gerçekten kimseye de anlatılmıyor malum anlamıyorlarvalla ya napicaz yas kacc
Aynen şartlandırıyorum bende yapamam diye yapan Nasıl yapıyor anlamıyorumEsimde evde ya ben oyle yapamam yaa zaten ne geldiyse basima yapamam edememden geliyouaa
Ben bu sıralamaya göre 4 olmalıyım ama sadece doktor muayenesinde bu tepkiler verdim ben . Yani eşime karşı böyle tepkilerim hiç yok , aparatları da kendi kendime evde yapmayı başardım . Parmak egzersizi de yapabiliyorum . Bu durumda da yine 4.aşama mı oluyorum benKuzumm o zaman hemen yenersin
Ben 4.dereceydim
Parmak egzersizi yapabiliyorsan 4.derece değilsin canımmmBen bu sıralamaya göre 4 olmalıyım ama sadece doktor muayenesinde bu tepkiler verdim ben . Yani eşime karşı böyle tepkilerim hiç yok , aparatları da kendi kendime evde yapmayı başardım . Parmak egzersizi de yapabiliyorum . Bu durumda da yine 4.aşama mı oluyorum ben
4.aparata kadar da hepsini tek başıma yaptım . Düşük derece olduğumu duymaya ihtiyacım var Doktorda kasılmamın sebebi de doktordan utanmamdı bence çünkü hemen sonrasında evde tek başıma aparatlarla egzersiz yapmaya başlamıştım . Doktor sadece botoksla geçer deyip daha da korkutmuştu beniParmak egzersizi yapabiliyorsan 4.derece değilsin canımmm
Olur insallah birbirimize dua edelimmCanım bu ay denedim ama galiba olmadı yumurtlamayı kaçırdım.. sanırım henüz yok inşaAllah olur hayırlısı ile
Bende 22 yasimdayim 2 sene oldu26 yedi ay oldu artık bıktım bu durumdan gerçekten kimseye de anlatılmıyor malum anlamıyorlar
Evet sen nasil basardin aparati canımAparatlar kolay kızlar korkmayın yavaş yavaş açılıyosun bende penis aşamasındayım İnşallah çok az kaldı.annelika çok yardımcı oluyor sağolsun❤
Peki hiç doktora gittin mi ben gitmedim hep bi geçer düşüncesi var bir de eşin Nasıl tepki veriyorBende 22 yasimdayim 2 sene oldu
4.aparata kadar da hepsini tek başıma yaptım . Düşük derece olduğumu duymaya ihtiyacım var Doktorda kasılmamın sebebi de doktordan utanmamdı bence çünkü hemen sonrasında evde tek başıma aparatlarla egzersiz yapmaya başlamıştım . Doktor sadece botoksla geçer deyip daha da korkutmuştu beni
Ben aparatla tedavai oldum 4 bin tlm gitti basaradmdim.yine simdi sadece dorduncu aparat var bugin demiyim dedim ama yapamadimCanım bende 1 aydır çalışıyorum aparatları alışıyosun canım başta zorluyo evet ama gün geçtikçe alışıyosun kaslar açılıyo bende penis aşamsındayım biraz zorluyo beni kasıyorum hala sen hangi aşamadsın canım Emineyartasi15
Agustosta gittim 4 bin tl bosa gitti apaaratla yaptirdi doktor sonra 4 . Yaptik esle denemeye girdik olmadi hic esimde olmicak doye bakiyo bana bisey soylemiyodaPeki hiç doktora gittin mi ben gitmedim hep bi geçer düşüncesi var bir de eşin Nasıl tepki veriyor
Nasilsin canim ne güzel herkeze destek.oluyorsun diger topikte vajili arkadaimiz vardu yendi ve hamileymis cok sevindim ins darisi sanaTekrar başla canım önce kayganlaştırıcı al ve her gün aparatları çalış yarım saat 45 dk kadar bu iş aparatsız olmaz .. eşli deneme zaten aparattanda kolay sen 1.sayfadan itibaren oku canım
İnş canım yaaaNasilsin canim ne güzel herkeze destek.oluyorsun diger topikte vajili arkadaimiz vardu yendi ve hamileymis cok sevindim ins darisi sana