VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Aparatlar kolay kızlar korkmayın yavaş yavaş açılıyosun bende penis aşamasındayım İnşallah çok az kaldı.annelika çok yardımcı oluyor sağolsun❤️

Kuzumm o zaman hemen yenersin 🤩🤩
Ben 4.dereceydim 🙄
Ben bu sıralamaya göre 4 olmalıyım ama sadece doktor muayenesinde bu tepkiler verdim ben . Yani eşime karşı böyle tepkilerim hiç yok , aparatları da kendi kendime evde yapmayı başardım . Parmak egzersizi de yapabiliyorum . Bu durumda da yine 4.aşama mı oluyorum ben 🙄

Ben bu sıralamaya göre 4 olmalıyım ama sadece doktor muayenesinde bu tepkiler verdim ben . Yani eşime karşı böyle tepkilerim hiç yok , aparatları da kendi kendime evde yapmayı başardım . Parmak egzersizi de yapabiliyorum . Bu durumda da yine 4.aşama mı oluyorum ben 🙄
Parmak egzersizi yapabiliyorsan 4.derece değilsin canımmm

Parmak egzersizi yapabiliyorsan 4.derece değilsin canımmm
4.aparata kadar da hepsini tek başıma yaptım . Düşük derece olduğumu duymaya ihtiyacım var 😔 Doktorda kasılmamın sebebi de doktordan utanmamdı bence çünkü hemen sonrasında evde tek başıma aparatlarla egzersiz yapmaya başlamıştım . Doktor sadece botoksla geçer deyip daha da korkutmuştu beni

Canım bende 1 aydır çalışıyorum aparatları alışıyosun canım başta zorluyo evet ama gün geçtikçe alışıyosun kaslar açılıyo bende penis aşamsındayım biraz zorluyo beni kasıyorum hala sen hangi aşamadsın canım Emineyartasi15 Emineyartasi15

4.aparata kadar da hepsini tek başıma yaptım . Düşük derece olduğumu duymaya ihtiyacım var 😔 Doktorda kasılmamın sebebi de doktordan utanmamdı bence çünkü hemen sonrasında evde tek başıma aparatlarla egzersiz yapmaya başlamıştım . Doktor sadece botoksla geçer deyip daha da korkutmuştu beni

Canım bende 1 aydır çalışıyorum aparatları alışıyosun canım başta zorluyo evet ama gün geçtikçe alışıyosun kaslar açılıyo bende penis aşamsındayım biraz zorluyo beni kasıyorum hala sen hangi aşamadsın canım Emineyartasi15 Emineyartasi15
Ben aparatla tedavai oldum 4 bin tlm gitti basaradmdim.yine simdi sadece dorduncu aparat var bugin demiyim dedim ama yapamadim

Peki hiç doktora gittin mi ben gitmedim hep bi geçer düşüncesi var bir de eşin Nasıl tepki veriyor
Agustosta gittim 4 bin tl bosa gitti apaaratla yaptirdi doktor sonra 4 . Yaptik esle denemeye girdik olmadi hic esimde olmicak doye bakiyo bana bisey soylemiyoda

Tekrar başla canım 😍 önce kayganlaştırıcı al ve her gün aparatları çalış yarım saat 45 dk kadar bu iş aparatsız olmaz .. eşli deneme zaten aparattanda kolay sen 1.sayfadan itibaren oku canım 🤗🤗
Nasilsin canim ne güzel herkeze destek.oluyorsun diger topikte vajili arkadaimiz vardu yendi ve hamileymis cok sevindim ins darisi sana

9 aydır evliyim benim en büyük korkulu rüyam sürekli ilişki yasiyorum ki alissin fakat olmuyor sanki içerde bir yara var dayanilmcak bir acı gebede kaldım bu halde ama kürtajla sonclandi kalbi durmasi nedeniyle. Napicam bilemyorm

X