- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
Ablacim ayni doktor gibi konusiyosun masallahHayır canım bu rahatsızlık psikolojik olduğu için beynin sana oyun oynuyor orası kapalı sinyalini veriyi..ama oraya bişeylerin girebildiğini görünce artık seni yanıltamıyor önemli olan kendi vajinana dışardan bi cismin girebildiğini görmek
Bugin basladim olmadi yarinn baslamaam daha iyiTamam canım 4.boyutuyla yap o zaman dediklerimi hemen uygulamaya başla ❣
Canım hiç korkma sen aparat sipariş et hemenBence de o düşünce bile beni korkutuyor
Ne kadar erken o kadar güzel Evdeyiz zatennn bence başlaBugin basladim olmadi yarinn baslamaam daha iyi
Esimde evde ya ben oyle yapamam yaa zaten ne geldiyse basima yapamam edememden geliyouaaNe kadar erken o kadar güzel Evdeyiz zatennn bence başla
Yaparsın kuzummm hatta eşinle yapınnn ilk yarım saat kendin çalış sonraki 15 dk eşin yapsınnnEsimde evde ya ben oyle yapamam yaa zaten ne geldiyse basima yapamam edememden geliyouaa
Hah ablacim esimm uyuyo bilee valla benimki uykucu yaaYaparsın kuzummm hatta eşinle yapınnn ilk yarım saat kendin çalış sonraki 15 dk eşin yapsınnn
Tamam canım kendin eşin uyuyorken çalış işte ya da bugün modumda değilim diyorsan yarın başla sen bilirsinHah ablacim esimm uyuyo bilee valla benimki uykucu yaa
Yasim daha 22 sizinnTamam canım kendin eşin uyuyorken çalış işte ya da bugün modumda değilim diyorsan yarın başla sen bilirsin ☺ senin yaşın kaç
25 benimde canımYasim daha 22 sizinn
Evet canımYakinmis yasimizz
İnsallah ya cocukta cok. İstiyoruzzEvet canıminşaAllah sen bir an önce yenersin
Evet canım şimdi 2 yıl olunca insanlarda bunaltıyor dimiİnsallah ya cocukta cok. İstiyoruzz
Nezaaman yendin sen canimEvet canım şimdi 2 yıl olunca insanlarda bunaltıyor dimi..bende 3 yıllık evliyim bu arada ☺☺
Bu yıl yendim canım daha yeniNezaaman yendin sen canim
Cocuk varmiydi canim hamilelikBu yıl yendim canım daha yeni ☺
Canım bu ay denedim ama galiba olmadıCocuk varmiydi canim hamilelik