vajinismus problemini yaklaşık 1 yıldır yaşamış ve sonunda bu problemi çözmüş biri olarak size tavsiye edebileceğim ve bence bu konuda oldukça başarılı olan ve muayenehanesi genç çiftlerin çözüm aramak için doldurduğu bir isim dr. Saygın micozkadıoğlu dur.
öncelikle çok mahrem bir konu olduğu için kimseye paylaşamadığınız bu durumu çok kısa sürede 3 veya 4 seans da çözme şansına sahip oluyorsunuz
1 yıl boyunca kimseyle paylaşamadığım bu sorunu internet üzerinden araştırdım ve saygın beyin vajinismus klinik sitesindeki hastalarının teşekkür mektubu ve sesli düşüncelerini dinledim ve zorda olsa tedaviye başlamaya karar verdim,başta bu kadar kısa sürede çözebileceğime ihtimal vermiyordum şunu söyleyebilirim ki aslında çözüm çok yakınımızdaymış
bu durum sadece psikolog veya psikiyatrist veya jinekolojların salt vereceği ilaçlarla çözülebilecek bir konu değil kesinlikle kadın anatomisini çok iyi bilen ve hasta hassasiyetine özen gösteren bir doktorun çözebileceği konudur, başka hiçbir merkez veya doktorla vakit kaybetmeden saygın beyle görüşün pişman olmayacaksınız
merhabalar,
ben başta küçük bir korku sandığım ve sonrasında koca bir dağa dönüşen bu durumdan kurtulmak için bende önce psikiyatriste sonra da jinekologa gittim. Klasik parmak hareketlerini yapmamı söyledi, oysa sorunda buydu zaten, ben kendime bunu yapmayı aklımdan bile geçiremiyordum, yapamadım da zaten. Eşimde çok anlayışlı değildi kızıyordu bana. Aylarca anlatamadım başarmak isteyipte başaramadığımı...kendimi yapayalnız hissediyordum dua ediyordum ama cinsellikten nefret eder olmuştum ve neden evlendim ki ben diyordum anne ve babamla daha mutluydum.
Birgün bakalım konuyla ilgili birşeyler var mı diye umutsuzca internette gezinirken saygın bey in sitesini gördüm. 3 seans kelimesi beni onun ofisine kadar götürdü, hemde hiç inanmadan , acabalarla gittim. Aylarca kendimi yalnız hissettiğim evimin dışında bir yerde, kendim gibi bir sürü kişiyle tanıştım. Farklı şehirlerden bir sürü aynı hikaye...
önce ilk seansta evliliğim boyunca kaybettiğim özgüvenim geldi, 2. Seansta inanmaya başladım. 3. Seansta bemn bunu başarabilirim dedim ve başardım.
Eşimde bende şimdi cok mutluyuz.
Ve, ve saygın bey, o kadar sakin ve kendinden o kadar emin ki, sizin seans sırasında dibe düşmenize asla izin vermiyor. Hep ona odaklanıyorsunuz, dinliyorsunuz.
O gerçek bir doktor...
Hayatımın kabusu olarak gördüğüm beni ben olmaktan çıkaran bu illetten kurtardığınız için saygın bey e çok teşekkür ederim.
Ben başardıysam herkes başarır.
çünkü ben, herkes yapar ama ben yapamam derdim. Bende diğer kadınlardan farklı değilmişim.
şimdi bu sorunla mücadele eden herkese tavsiyem bir an bile tereddüt etmesinler bu yaşta balon gibi görünen 3 seansı yaşamak için. O 3 seans size yaşamadığınız hayatınızı geri verecek....