Vajinismus Hera kliniğe gidenler yardımcı olabilir mi?

fikriyeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
40
0
22
Arkadaşlar ben 1 yıldır vajinismus hastasıyım evde ne yapsam da yenemedim bunu en iyi tedavi eden neresiyse oraya gitmeyi düşünüyorum da Hera klinik çıktı karşıma sanırım 3 ila 5 günde tedavi ediyorlarmış ama fiyat biraz uçukmuş galiba bu dertten gidenler yazabilir mi ücret ne kadar?

Oraya gidip yenen çok var. Ama ücret çok uçuk. Maddi imkanınız varsa muhakkak gidin.

Ben 4-5 ay önce danıştığımda fiyat verilmemişti. Kişiye özel tedavi uyguladıkları için oraya gidince fiyat verilecekti. Ama 30 binden aşağı olduğunu düşünmüyorum fazlası vardır eksiği yoktur. 4-5 ay önce fiyat araştırması yaptığımda 25ten başlıyordu geneli

O nasıl fiyat yahu

Bende aramıştım bilgi almak için banada aynısını dediler de o kadar olduğunu düşünmüyordum ben ya en fazla 10 bin felan diyordum neden o kadar pahalı canım bu? Vajinismus alanında en iyisi de onlar bide

Canım öncelikle yaşadığın durum çok zor aynısını bende yaşadım ama kendim hallettim 3 senenin sonunda doktora da gitmedim

Çok denedim... Herşeyi denedim hemde denemediğim hiçbir şey kalmadı ama olmayınca olmuyor maalesef. O yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum
Gidin bir an önce o zaman. Siz erteledikçe geçen günlere yazık oluyor. Burda herkes ya kendisi,ya doktorla yeniyor ama günün sonunda herkes yenmiş oluyor. Sizde yeneceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…