- 18 Şubat 2022
- 735
- 994
Hayir yani vajinismus yasamayanlar ilk iliskiden itibaren mukemmel bi seks hayati mi yasiyolar gercekten ben buna pek inanamadimBaslik sahibi 9 ay boyunca doktora gitmeyi reddedip, herkesin 3-4 günlük dedigi bir tedaviyi 8 ay sündürüp , " tam da sona gelmistim ki" demesi, " beni boşuyor" seklinde edilgen bir dil kullanmasi bende olayi tek tarafli anlatiyor imaji uyandiŕdi.
Kocanin öküzlük boyutu bir tarafa, genc bir adamin 18 ay seks hayati olmadan dayanmasi gerektigini öne sürmek hic adil degil. Kaldi ki, ilk birlesme gerceklestikten sonra da cok tutku dolu harika bir cinsel yasam onlari beklemiyor.
Bu forumda okuduguma göre, vajinusmus hastalari, yan yatip, bir bacagi kivirip füf füf füf diye nefes vererek beklemeyi birbirlerine öneriyorlar. ( tedavi bicimi olarak) Gözünüzün önüne geldi mi? Kim bu selkide bir seks partneri ister , gercekci olalim.
Herkesin kendi yoluna gitmesi gayet iyi olmus.
Gelip burda ahkám kesiyorlar...Hayir yani vajinismus yasamayanlar ilk iliskiden itibaren mukemmel bi seks hayati mi yasiyolar gercekten ben buna pek inanamadimsizin o bahsettiginiz füf füf durumu da ilk birlesmeler icin olan bisey yani insanin yasamadigi bi durum uzerine yorum yapmasi cok komik..
" ilk birlesme gerceklesti devamini getiremiyorum diye de cok baslik aciliyor. Bu forumda görerek cok sasirdigim bir sey. Yani füf füf ler devam ediyor.Hayir yani vajinismus yasamayanlar ilk iliskiden itibaren mukemmel bi seks hayati mi yasiyolar gercekten ben buna pek inanamadimsizin o bahsettiginiz füf füf durumu da ilk birlesmeler icin olan bisey yani insanin yasamadigi bi durum uzerine yorum yapmasi cok komik..
Engin bilgilerin icin çok teşekkür ederiz, ama mümkünse kendine sakla..Bekarım ve hiç cinsel ilişki deneyimim olmadı. O nedenle ahkam kesmek istemiyorum. Vajinismus çok sıkıntılı bir durumdur mutlaka. Eşinizin hatası size destek vermemesi ve annesine anlatması olmuş. Fakat 1.5 yıl boyunca ilişkiye giremediğiniz için kocanız da haklı olarak boşanmak istemiş. Eğer o iktidarsız olsaydı o zaman da siz boşanmak isteseniz haklı olurdunuz.
Evlilikte en önemli şeylerden biri cinselliktir. Hatta belki de ilk sıradadır. Eşinizi çevrenizdeki diğer insanlardan farklı kılan şey budur. Yoksa zaten kanka olurdunuz. Gider bir kafede çay kahve içerdiniz.
Adam boşanmak istemekte haklı ama tavrı kesinlikle çok yanlış. Vajinismus tedavisi bildiğim kadarıyla 2-3 ay içinde sonuç veriyor. Sizinki maalesef çok uzun sürmüş.
Bu gibi durumlarda kendinize şunu sorun: Şimdiye kadar cinsel ilişkiye girip acıdan veya kan kaybından ölen olmuş mu? Hayır. Dünyada milyarlarca insan bunu yapıyor. Siz neden yapamayasınız? Bu çok normal bir eylem. Bir ihtiyaç. Dolayısıyla çok daha erkenden çözebilirdiniz. Size destek olmadığı için kocanız bu konuda suçlu elbette. O konuda haklısınız.
İnsanlarin yatak odasinda ne yasadigini nerden biliyorsunuz hanimefendi? Yasamadigim şey?" ilk birlesme gerceklesti devamini getiremiyorum diye de cok baslik aciliyor. Bu forumda görerek cok sasirdigim bir sey. Yani füf füf ler devam ediyor.
Vajinusmus yasamayanlar, tabi ten uyumuyla ilgili de bir sorunlari yoksa, severek evlenmislerse, neden tutkulu, renkli, ögrenip gelişmeye, mutlu eden ve mutluluk veren, doyumlu bir cinsellik yaşamasinlar ki? Siz de yasamadiginiz bisey hakkinda genelleme yapmis olmadiniz mi şimdi?
Yarin bir gun evlenir, kocası ereksiyon problemi yaşar... Gider bosar çözüm bulmak yerine. Bu kafalar böyle işte. Duzeltemezsinİnsanlarin yatak odasinda ne yasadigini nerden biliyorsunuz hanimefendi? Yasamadigim şey?
vajinusmus yasamayanlarin, ilk ilişkiden itibaren mükemmel bir seks hayatini yaşamadiğini siz nerden çıkardınız?İnsanlarin yatak odasinda ne yasadigini nerden biliyorsunuz hanimefendi? Yasamadigim şey?
Hani sizvajinusmus yasamayanlarin, ilk ilişkiden itibaren mükemmel bir seks hayatini yaşamadiğini siz nerden çıkardınız?
ki, ilk birlesme gerceklestikten sonra da cok tutku dolu harika bir cinsel yasam onlari beklemiyor.
Bu forumda okuduguma göre, vajinusmus hastalari, yan yatip, bir bacagi kivirip füf füf füf diye nefes vererek beklemeyi birbirlerine öneriyorlar. ( tedavi bicimi olarak) Gözünüzün önüne geldi mi? Kim bu selkide bir seks partneri ister , gercekci olalim.
ben evliyim. 20 yasinda oglum var.Yarin bir gun evlenir, kocası ereksiyon problemi yaşar... Gider bosar çözüm bulmak yerine. Bu kafalar böyle işte. Duzeltemezsin
Şimdi daha da çok üzüldüm, 20 yaşında Allah nasip ederse oğlunuz evlilkk yapar, belki karısı vajinismus olur ki Allah oyle büyük ki yargiladiginiz herşeyi yaşarsınız, dilerim ki yaşayın da.ben evliyim. 20 yasinda oglum var.
Zaten psikolojik bir şey. Gözünüze birinin parmak sokmaya çalıştığını düşünün refleks olarak kapatırsınız gözünüzü. Vajinismus da böyle bir şey istemsizce kasılmalar yüzünden penis giremiyorBu ne pis bir hastalıkmış ya neden oluyor acaba gerçekten çok enteresan.
Yani kızlık zarını operasyonla almak falan ne bileyim zaten ilişkiye girdikçe açılmaz mı ki.
Yani bir arkadasın dediği gibi eskiden yoktu böyle bir şey .
Pıskolojık bence tamamen.
Vajinadan çocuk çıkıyor yani p...nasıl giremiyor.
Ten uyumunuz yok belki eşinizle .
Yoksa duramaz yani bir kadın istekli olur gibi geliyor bana.
Yaşamayana hep oyle gibi gibi gelirBu ne pis bir hastalıkmış ya neden oluyor acaba gerçekten çok enteresan.
Yani kızlık zarını operasyonla almak falan ne bileyim zaten ilişkiye girdikçe açılmaz mı ki.
Yani bir arkadasın dediği gibi eskiden yoktu böyle bir şey .
Pıskolojık bence tamamen.
Vajinadan çocuk çıkıyor yani p...nasıl giremiyor.
Ten uyumunuz yok belki eşinizle .
Yoksa duramaz yani bir kadın istekli olur gibi geliyor bana.
Niye durduk yere beddua ediyosunuz? Konu sahibi 1 yıl boyunca tedavi olmaya bile gitmemiş. Cinsel bir problemi olan taraf (erkek veya kadın) ısrarla tedaviye gitmiyorsa eşi onu boşamak istiyor diye kötü olmaz. burda kocam erekte olamıyor ama tedaviye yanaşmıyor diye konu açan kadınlara da boşan deniliyor. Hayır beddua ettiğiniz kişi de üyenin gelecekteki gelini. Yani tamamen masum ve alakasız bir insan. Konuyla hiçbir alakası olmayan masum bir kadın aynı sıkıntıyı yaşayınca içiniz mi soğuyacak amaç ne?Şimdi daha da çok üzüldüm, 20 yaşında Allah nasip ederse oğlunuz evlilkk yapar, belki karısı vajinismus olur ki Allah oyle büyük ki yargiladiginiz herşeyi yaşarsınız, dilerim ki yaşayın da.
Sizde o zaman boşa oğlum karını dersiniz .
Küçümsediğimiz o yöntem sayesinde çok kısa sürede vajinismusu yendim ve 2 3 ilişkiden sonra hiç vajinismus yaşamamış biri kadar normal bir cinsel hayatım olmaya başladı. Bence bilginiz olmayan konulara fazla yorum yapmayınBaslik sahibi 9 ay boyunca doktora gitmeyi reddedip, herkesin 3-4 günlük dedigi bir tedaviyi 8 ay sündürüp , " tam da sona gelmistim ki" demesi, " beni boşuyor" seklinde edilgen bir dil kullanmasi bende olayi tek tarafli anlatiyor imaji uyandiŕdi.
Kocanin öküzlük boyutu bir tarafa, genc bir adamin 18 ay seks hayati olmadan dayanmasi gerektigini öne sürmek hic adil degil. Kaldi ki, ilk birlesme gerceklestikten sonra da cok tutku dolu harika bir cinsel yasam onlari beklemiyor.
Herkesin kendi yoluna gitmesi gayet iyi olmus.
Allah yardımcısı olsun bunu yaşayanlarınYaşamayana hep oyle gibi gibi gelirzaten vajinismus olan da vajinismus oldugunu bilerek yasamiyo cinselligi her sey guzel giderken bi noktada tikaniyo ve cogu psikolojik ve gecmiste yasanan travmalar temelli
Bakın konu sahibi burda, eşinin tedaviye yanasmadigini söylemiş. Bu hastalık oyle tek başına yenelibilecek birşey değil.. yazan kişide konu sahibine yagilar şekilde konuştu. Tepkim ona. Bu dünya böyle bir yer herkes yargıladigi yaşar...Niye durduk yere beddua ediyosunuz? Konu sahibi 1 yıl boyunca tedavi olmaya bile gitmemiş. Cinsel bir problemi olan taraf (erkek veya kadın) ısrarla tedaviye gitmiyorsa eşi onu boşamak istiyor diye kötü olmaz. burda kocam erekte olamıyor ama tedaviye yanaşmıyor diye konu açan kadınlara da boşan deniliyor. Hayır beddua ettiğiniz kişi de üyenin gelecekteki gelini. Yani tamamen masum ve alakasız bir insan.