Vajinismus hastasını boşamak...

Hymenektomi islemi oldum. İlişkiye giremiyordum. Vajinismus degilim. Ya da bilmiyorum. Sürec gösterecek
artık bir sorun olmaması gerekiyor aslında... ameliyatdan 1 hafta sonra doktor kontrole çağırıyor ve ondan sonra serbest diyor düzenli devam edersenizz daha sağlıklı olacaktır genişletme ve zar çıkartımından sonra doktorum öyle demişti ara vermeyin düzenli devam edin demişti

tüm sorularınızı doktora sorun bence kişiye göre değişen bir süreç belki sizden değil tamamen eşinizin yaklaşımından bile kaynaklanıyor olabilir ameliyata rağmen sıkıntı yaşarsanız

yeni evlisiniz heralde dar olduğu için girmiyordu heralde yag kayganlaştırıcı vs. denediniz mi
Evli degilim sadece partnerimle ilişkiye gireceğiz ama oradaki darlık sebebiyle aşırı baskı hissediyordum. Çünkü parmak giriyor ama p.nis girmiyor. Yağ vs de denedik olmadı.

Evli degilim sadece partnerimle ilişkiye gireceğiz ama oradaki darlık sebebiyle aşırı baskı hissediyordum. Çünkü parmak giriyor ama p.nis girmiyor. Yağ vs de denedik olmadı.
girceğiz dedin peki sunu sormak istiyorum partnerinle birlikte olurken ve tek basınayken zevk alabiliyor musun

girceğiz dedin peki sunu sormak istiyorum partnerinle birlikte olurken ve tek basınayken zevk alabiliyor musun
Evet zevk alıyorum. Birleşme yaşamadığım için birleşme esnasındaki duruma yorum yapamıyorum

Evet zevk alıyorum. Birleşme yaşamadığım için birleşme esnasındaki duruma yorum yapamıyorum
yani tek basınayken mastürbasyon yapıyorsun zevk alıyorsun ama birliktelikte zevk almıyon dogru mudur

açık konuşayım ilk sıralar birleşme esnasında çok birşey anlamamıştım sadece altıma yapıcam gibi his vardı baskı zamanla alışınca başka oldu hatta 8 yıllık evliyim şuan ile ilk sıralar arasında acaaaayyiippp fark var demem o ki zamana bırakın belkide kasıyorsunuzdur ya da partneriniz sizi yeterince hazırlamıyordur . ameliyata rağmen sıkıntı kalmaması gerekiyordu açıkcası.

Daha bugün açtırdım. 1 ay sonra yazarım:)) evet o çiş gelme hissi çok fena onu nasıl yenecegiz :)) aslında ıkınır gibi yapınca zevkli birşey gibi

yani tek basınayken mastürbasyon yapıyorsun zevk alıyorsun ama birliktelikte zevk almıyon dogru mudur
Birlikte olmadım ki neyi soruyorsunuz tam anlayamadım:) ön sevişmeyi soruyorsanız evet onda da zevk alıyorum

Daha bugün açtırdım. 1 ay sonra yazarım:)) evet o çiş gelme hissi çok fena onu nasıl yenecegiz :)) aslında ıkınır gibi yapınca zevkli birşey gibi
ayy daha yeni
haftaya kontrole gel dedi değil mi
benim dikişli oldu ameliyatda genişletmeye çalışırken zorlanmış 5 dikişim vardı iyileşirken siyah ip sallanıyordu çok komikti

daha partnerinle birlikt eolmadınız mı yani

birleşmeden kastınız ön birliktelik midir

ben de hiç dikiş yoktu ya kesti aldı hepsini.

tampon tıkadı sonra akşam attık onu da.
bende vajina genişletme de yapıldı + olarak
genişletilirken damar mı çatlamış ne dikiş atmışlar
tampon bana da yapıldı ama ameliyatdan sonra çok çişim geldi çıkarılması gerek sandım o ameliyatlı halimle çııkarmıştım doktor kontrole geldiğinde tampon nerede dedi onu aradı dedim yok sıkıştım da. çıkarmasaydın dedi e nasıl yapıcaktım ya ıy
o gün akşam eve yürüye yürüye gittim zaten ama hem çıkartma hem genişletme yapıldı ve sıkıntı çıktı bende o kadar dardı

hmmm anladım. valla keşke hiç olmasa o zar doğrudan açık olsa. çok uğraştırıcı bir süreçti benimkisi, sizi düşünemedim bile.

hmmm anladım. valla keşke hiç olmasa o zar doğrudan açık olsa. çok uğraştırıcı bir süreçti benimkisi, sizi düşünemedim bile.
eşim doktora öyle demişti ne saçma şey keşke 20 diş gibi zamanla işlevini yitirse ve kendiliğinden boşa çıksa şu uğraştığımız şeye bak demişti çok mantıklı keşke hiç olmasa

öncesinde o kadar ağrı ve sıkıntı hissetmiştim ki ameliyat ve sonrası hiç ağrı sızı hissetmedim sinek ısırığı gibi geldi açıkcası hatta keşke daha önce ameliyat olsaymışım boşuna kendime eziyet etmişim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…