İyi de üyeye bile değil gelecekteki geline beddua etmişsiniz. Hoş üyeye etseniz de haksızsınız bu kadar yükselecek bir şey yok. Hayır forumda çok okuyorum birine kızıp hırsından yakınlarının başına kötü bir şey gelmesini dileyen insanları. Bunu istemek için baya kötü kalpli olmak gerek. Normal bir insanın böyle şeyler isteyeceğini düşünmüyorum.Bakın konu sahibi burda, eşinin tedaviye yanasmadigini söylemiş. Bu hastalık oyle tek başına yenelibilecek birşey değil.. yazan kişide konu sahibine yagilar şekilde konuştu. Tepkim ona. Bu dünya böyle bir yer herkes yargıladigi yaşar...
Bu hastalık varsa karı koca tedavi olmalı, kadının suçu değil .
Beddua demeyelim de, bir insan yargıladigi ve kınadığı şeyi yaşamadan olmez. Aslında bunu demek istedim, biraz kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim
Evet ben kötü kalpliyim teşekkürler, siz yazılanları okudunuz ve onayladiniz o zaman... Siz çok iyi kalplisiniz, hep böyle kalın.İyi de üyeye bile değil gelecekteki geline beddua etmişsiniz. Hoş üyeye etseniz de haksızsınız bu kadar yükselecek bir şey yok. Hayır forumda çok okuyorum birine kızıp hırsından yakınlarının başına kötü bir şey gelmesini dileyen insanları. Bunu istemek için baya kötü kalpli olmak gerek.
Hayır bir dileyiniz gerçekleşse bile üyeyi ne kadar etkiler orası tartışılır.
deli misiniz siz ya?Şimdi daha da çok üzüldüm, 20 yaşında Allah nasip ederse oğlunuz evlilkk yapar, belki karısı vajinismus olur ki Allah oyle büyük ki yargiladiginiz herşeyi yaşarsınız, dilerim ki yaşayın da.
Sizde o zaman boşa oğlum karını dersiniz .
Küçümsemedim , tam tersine 3-4 günlük bir tedavisi varmis, 8 ay sündürecek ne vardı diyorum. 9 ay doktora gitmekten kacinmaya ne gerek vardi diyorum, okudugunuzu anlayamiyor musunuz ?Küçümsediğimiz o yöntem sayesinde çok kısa sürede vajinismusu yendim ve 2 3 ilişkiden sonra hiç vajinismus yaşamamış biri kadar normal bir cinsel hayatım olmaya başladı. Bence bilginiz olmayan konulara fazla yorum yapmayın
Her şerde bir hayır var derler, üzülme hersey kısmet1 bucuk yıllık evliligimizi noktaladık . Yani yollarımızı ayrıdık , vajinusmus hastasıydım , ve eski eşim bana sadece 1 bucuk yıl sabrettim diyip daha fazla istemedigini defalarca dile getirdi ve sonunda benden ayrılma kararı aldı .. çok seviyordum , ve bu hastalıgında son aşamasına gelmiştim artık tam eminim dedigim an bitti . Aylarca kendimi suçlamıştım aglayıp sızlamıştım çok sıkıntılar çekmiştim .. bir türlü ilişki birleşme olmuyor diye hep agladım .. kendisi 1 yıl bana ne zaman olacak ? Ne zaman olacak diyip dururken , çabalıyorum olacak diyordum . Oysa bana hiç destek olmamıştı .. doktora bike götürdügünde boşuna gidiyoruz diye bana cok güzel moral vermişti .. hayat okdr acımasız ve sert ki .. çektigim sıkıntılara rabbim şahit .. okadar ezildim ki kayınvalideme karşı .. beni artık istemiyorlardı .. göz yaşlarımın emegimin karşılıgını kim verecek şimdi ? Bir eş zor günlerde böyle davranıyorsa bizler kimlere güvenelim ? İyi günde , kötü günde , sağlıkta ve hastalıkta dememiş miydik ? Yaşadıgımı imtihan olarak görüyorum .. çok emegim var onun üzerinde .. inanın bana ayrıldıktan sonra tek giyecek kıyafeti bile yoktu , cünkü herşeyini ben almıştım tüm kıyafetlerini eve bırakıp gitmiş .. şimdi babamın evindeyim zor günlerin geçmesini bekliyorum .. rabbim bu hastalık ile boğuşan kızlara sabır güç versin ..
Açılın ben geldim! İlk evliliğimde ben de bu sorunu yaşadım, sonra anladım ki sorun anlayışsız eş kişisinde, kendimi yeterince güvende hissetmediğim ilişkimde, terk edilme korkumda… sonra ne mi oldu? Ölüm gibi bi şey oldu ama kimse ölmedi, başka sorunlarımız da vardı boşandık… 2. Eşimle tanıştım, ilk birleşmede bingo ve 3. Ay gebe kaldım. 1 yaşında evladım var ve seks hayatım da gayet güzel. Eski eşiniz aha şurdan ittirip gidebilir, ona ihtiyacınız yok.1 bucuk yıllık evliligimizi noktaladık . Yani yollarımızı ayrıdık , vajinusmus hastasıydım , ve eski eşim bana sadece 1 bucuk yıl sabrettim diyip daha fazla istemedigini defalarca dile getirdi ve sonunda benden ayrılma kararı aldı .. çok seviyordum , ve bu hastalıgında son aşamasına gelmiştim artık tam eminim dedigim an bitti . Aylarca kendimi suçlamıştım aglayıp sızlamıştım çok sıkıntılar çekmiştim .. bir türlü ilişki birleşme olmuyor diye hep agladım .. kendisi 1 yıl bana ne zaman olacak ? Ne zaman olacak diyip dururken , çabalıyorum olacak diyordum . Oysa bana hiç destek olmamıştı .. doktora bike götürdügünde boşuna gidiyoruz diye bana cok güzel moral vermişti .. hayat okdr acımasız ve sert ki .. çektigim sıkıntılara rabbim şahit .. okadar ezildim ki kayınvalideme karşı .. beni artık istemiyorlardı .. göz yaşlarımın emegimin karşılıgını kim verecek şimdi ? Bir eş zor günlerde böyle davranıyorsa bizler kimlere güvenelim ? İyi günde , kötü günde , sağlıkta ve hastalıkta dememiş miydik ? Yaşadıgımı imtihan olarak görüyorum .. çok emegim var onun üzerinde .. inanın bana ayrıldıktan sonra tek giyecek kıyafeti bile yoktu , cünkü herşeyini ben almıştım tüm kıyafetlerini eve bırakıp gitmiş .. şimdi babamın evindeyim zor günlerin geçmesini bekliyorum .. rabbim bu hastalık ile boğuşan kızlara sabır güç versin ..
Ben o kısma yorum yapmadım farkında mısınız? Bence siz anlayın önce okuduğunuzuKüçümsemedim , tam tersine 3-4 günlük bir tedavisi varmis, 8 ay sündürecek ne vardı diyorum. 9 ay doktora gitmekten kacinmaya ne gerek vardi diyorum, okudugunuzu anlayamiyor musunuz ?
füf füf mü? Bana libido öldürücü bir sey gibi geliyor hala. Tabi bu benim fikrim.Ben o kısma yorum yapmadım farkında mısınız? Bence siz anlayın önce okuduğunuzu
Yok füf füf değil. Biz ona nefes egzersizi diyoruzfüf füf mü? Bana libido öldürücü bir sey gibi geliyor hala. Tabi bu benim fikrim.
Beddua ettiniz açık açık . Hemde çocuğuyla sinansin diyorsunuz. Evlilik oyuncak değil her tarafın birbirine sorumlulugu var . Hastaysan tedavi olacaksın olmuykrsan da miyir miyir ağlamanın manası yok . Konuyu çok net hatırlıyorum o zmaan da yorum yapmıştım . Dokuz ay boyunca tedavi olmamış kanser hastası gibi davranıyor beni boşadı yanlız bıraktı . Tedavi olunca bir ayda sonuç alınan bir durumda aman yok acır aman ben kaçarım bilmem ne e o zaman adam da boşanır . Bu adam pisliğin teki ama haklı olduğu tek konu karı koca olamadığı bir iliskiyi bitirmek istemesi hukuken de haklı .Bakın konu sahibi burda, eşinin tedaviye yanasmadigini söylemiş. Bu hastalık oyle tek başına yenelibilecek birşey değil.. yazan kişide konu sahibine yagilar şekilde konuştu. Tepkim ona. Bu dünya böyle bir yer herkes yargıladigi yaşar...
Bu hastalık varsa karı koca tedavi olmalı, kadının suçu değil .
Beddua demeyelim de, bir insan yargıladigi ve kınadığı şeyi yaşamadan olmez. Aslında bunu demek istedim, biraz kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim
Bi de erkekler bu sorunları, bizim yengenle bir sıkıntımız var diye herhangi bir arkadaşına anlatamıyor, soramıyor. Karısı ile olan malum sorununu birilerine anlatamıyor. Neden anasına söyledi diye kızılıyor. Kime söylesin?Bu forumda, kadınlar herrr zaman herrr konuda haklıdır gibi saçma bir düşünce var. Erkek ilişkiye giremez kadın haklıdır, kadın ilişkiye giremez gene kadın haklıdır.
Cinsellik herkese hak oysa ki.
Konu sahibi 9 ay boyunca bir gün nasılsa geçer yeaa diye beklemiş.
Sonrasında tedaviye başlamış.
En başında tedaviye başlayıp, eşinin öküzlüğüyle karşılaşsaydı amenna ama o da halinden rahatsız değilmiş ki o kadar süre beklemiş.
Cinsellik bir ihtiyaçsa ve partner bu ihtiyacı gidermiyorsa boşanmak gayette hakkıdır yani. Neden sürekli erkeklerden anlayış bekleniyor?
Bak kendiniz diyorsunuz tedavi olmamış, karı koca birlikte tedavi olunuyor. Ben niye anlatıyorum ya gerçektenBeddua ettiniz açık açık . Hemde çocuğuyla sinansin diyorsunuz. Evlilik oyuncak değil her tarafın birbirine sorumlulugu var . Hastaysan tedavi olacaksın olmuykrsan da miyir miyir ağlamanın manası yok . Konuyu çok net hatırlıyorum o zmaan da yorum yapmıştım . Dokuz ay boyunca tedavi olmamış kanser hastası gibi davranıyor beni boşadı yanlız bıraktı . Tedavi olunca bir ayda sonuç alınan bir durumda aman yok acır aman ben kaçarım bilmem ne e o zaman adam da boşanır . Bu adam pisliğin teki ama haklı olduğu tek konu karı koca olamadığı bir iliskiyi bitirmek istemesi hukuken de haklı .
Hayır, bir de hakim bile çat diye boşuyor böyle bir durumda.Niye durduk yere beddua ediyosunuz? Konu sahibi 1 yıl boyunca tedavi olmaya bile gitmemiş. Cinsel bir problemi olan taraf (erkek veya kadın) ısrarla tedaviye gitmiyorsa eşi onu boşamak istiyor diye kötü olmaz. burda kocam erekte olamıyor ama tedaviye yanaşmıyor diye konu açan kadınlara da boşan deniliyor. Hayır beddua ettiğiniz kişi de üyenin gelecekteki gelini. Yani tamamen masum ve alakasız bir insan. Konuyla hiçbir alakası olmayan masum bir kadın aynı sıkıntıyı yaşayınca içiniz mi soğuyacak amaç ne?
Evet yüzde yüz çözümü olan bir sorun. Ama bu süreçte eş kişisinin destek olması gerekiyor birlikte aşılması gereken bir şey. Eş destek olmazsa uzar da uzar.Vajinusmus hakkında bir bilgim yok. Tedavi olunca kesin düzeliyor mu bilmiyorum ama evliliğin temellerinden biri cinselliktir. Taraflardan birinin sorunu, hastalığı varsa boşanması son derece doğaldır.
Denemen, yapamaman tecrubesizlikten, bilgisizlikten, korkudan oldugunu dusunmen sonra devam ettikce neden olmuyo diye arastirmalara baslaman biseyler deneyip oldurmaya calisman sonra hala olamayinca sorununu arastirman kabullenmen zaten belli bi zaman aliyo. Klinik bulmasi var kucuk yerde yasiyosan zaten yok imkan, maddi durumun yoksa o da ikinci bi hayal kirikligi yani anlayacaginiz(?) Bi suru faktor var her sey soylediginiz kadar basit gerceklesmiyor hayatta her ihtimal ve imkan ayni anda mumkun olmayabiliyor hanimefendi umarim anlatabilmişimdir.Küçümsemedim , tam tersine 3-4 günlük bir tedavisi varmis, 8 ay sündürecek ne vardı diyorum. 9 ay doktora gitmekten kacinmaya ne gerek vardi diyorum, okudugunuzu anlayamiyor musunuz ?
Valla ölmedi libidomuz gayette tavşan gibiydik. Onceligimiz libido degildi o surecte sorunumuzi halletmekti sonrasi da gayet normal ve guzel sekilde ilerledifüf füf mü? Bana libido öldürücü bir sey gibi geliyor hala. Tabi bu benim fikrim.
Peki dokuz ay beklemiş üç ay tedavi olmuş artık bir yıl geçmiş ya bir yılda insanlar çocuk sahibi oluyor falan hani . Ondan bunalmış olabilir mi adam ? Her ilişkiye girdiginde ağlayan bir insan olunca onunda psikolojisi etkilenmiş olabilir mi ? Kanser değil bu kadın bir buçuk yıl 18 ay her gece öyle bekleyen bir insan ben dayanamam şahsen . Ayy tam olucakti beni bıraktı . Daha kaç yıl beklenecek . Beğenmiyorsan adamı bırakacaksın . Birlikte başarmak için kadınin da bir şeyler yapması lazım vajinadan 52 cm 4 kilo çocuk çıkıyor hanımefendi . Sizin bu hastalığı atlatmanız başkasına beddua etme hakkı da vermiyor . Oğlunun gelininin suçu ne ?Bak kendiniz diyorsunuz tedavi olmamış, karı koca birlikte tedavi olunuyor. Ben niye anlatıyorum ya gerçekten
Bende bu hastalığı geçirdim, ama eşimin desteğiyle yendim. Birlikte başardık, analtabildim mi?
Tedavi olduktan sonraki süreçte önemli, yani tedavi oldu bitti olmuyor işte. Eşler birlikte başarıyor.
Siz orda takılı kalin, ben kendimi anlattigimi düşünüyorum.Peki dokuz ay beklemiş üç ay tedavi olmuş artık bir yıl geçmiş ya bir yılda insanlar çocuk sahibi oluyor falan hani . Ondan bunalmış olabilir mi adam ? Her ilişkiye girdiginde ağlayan bir insan olunca onunda psikolojisi etkilenmiş olabilir mi ? Kanser değil bu kadın bir buçuk yıl 18 ay her gece öyle bekleyen bir insan ben dayanamam şahsen . Ayy tam olucakti beni bıraktı . Daha kaç yıl beklenecek . Beğenmiyorsan adamı bırakacaksın . Birlikte başarmak için kadınin da bir şeyler yapması lazım vajinadan 52 cm 4 kilo çocuk çıkıyor hanımefendi . Sizin bu hastalığı atlatmanız başkasına beddua etme hakkı da vermiyor . Oğlunun gelininin suçu ne ?
Adam öküzün tekiyse davranışları hoşuna gitmiyorsa ayrilabilir. Drama yaratmanin manası ne madem adam kötüSiz orda takılı kalin, ben kendimi anlattigimi düşünüyorum.
Peki kadın tedavi olmuş, adamın nasıl davrandığını biliyor musunuz?
Belki tedavi oldu diye yanlız bıraktı...
Evet çıkıyor, teşekkürler engin bilgin için ikiz kizlarimi doğurdum çok şükür.
İsta bakin yine yargiliyoruz, biraksaydi diyorsunuz. Siz güçlü olabilirsiniz, ama belki o kadar güçlü değil, çözülmesini bekliyor olamaz mı?Adam öküzün tekiyse davranışları hoşuna gitmiyorsa ayrilabilir. Drama yaratmanin manası ne madem adam kötü