- 18 Mart 2013
- 3.769
- 12.157
Neden hala bu adamdan boşanmıyorsunuz neyi bekletiyorsunuz? Kendi ağzınızla anlatıyorsunuz kadınlarla konuşmuş, annesine söylemiş , sizi aşağılamış amacınız nedir ?Üzüldüm sizin adınıza zor şeyler yaşamışsınız ..rabbim birdaha yaşatmasın . ama 3 yıl neden boşanma süreci ? Baya uzunmuş .. benimki avukata vekalet icin imza vermemi istiyor ama ben bekletiyorum bilerek .
Neden hala bu adamdan boşanmıyorsunuz neyi bekletiyorsunuz? Kendi ağzınızla anlatıyorsunuz kadınlarla konuşmuş, annesine söylemiş , sizi aşağılamış amacınız nedir ?
Sorduğum sorulara yanıt alamıyorum belki buna cevap verir. İntikam almak için kendi hayatını mahvetmesine gerek yok. Ben bu boşanmak isteyen insanları tutmanın amacını anlamıyorum istemiyor. Konu başlığı bile çok garip sanki konu sahibi muhtaç veya kanser vicdansız adam onu bu durumda bırakıyor.intikam...
Böyle yaparak hayatına devam edemeyen kendisi üstelik...intikam alıyorsa da adamdan değil kendinden alıyor benceintikam...
Konu sahibi arkadaş vajinumustan bağımsız (belki de bu soruna da yol açan) eş seçimine kadar sirayet etmiş psikolojik sorunları olduğunu ..kendisine yönelik gerçekçi algısının bozukduğunu bence farkedemeyecek durumdaSorduğum sorulara yanıt alamıyorum belki buna cevap verir. İntikam almak için kendi hayatını mahvetmesine gerek yok. Ben bu boşanmak isteyen insanları tutmanın amacını anlamıyorum istemiyor. Konu başlığı bile çok garip sanki konu sahibi muhtaç veya kanser vicdansız adam onu bu durumda bırakıyor.
Kesinlikle aynı düşüncedeyim destek alıp bir an önce gerçekleri fark etmeliKonu sahibi arkadaş vajinumustan bağımsız (belki de bu soruna da yol açan) eş seçimine kadar sirayet etmiş psikolojik sorunları olduğunu ..kendisine yönelik gerçekçi algısının bozukduğunu bence farkedemeyecek durumda
Sorduğum sorulara yanıt alamıyorum belki buna cevap verir. İntikam almak için kendi hayatını mahvetmesine gerek yok. Ben bu boşanmak isteyen insanları tutmanın amacını anlamıyorum istemiyor. Konu başlığı bile çok garip sanki konu sahibi muhtaç veya kanser vicdansız adam onu bu durumda bırakıyor.
Kesinlikle bunu söyleyince kadını aşağıladığımızı düşünüyorlar oysa ki tam tersi 9 ay tedaviye gitmemiş yazısında okudum bu normal değil. Evlilik sadece arkadaşça yaşamak değil malesef. Eşim aynı durumda olsa ve dokuz ay boyunca bunu sallasa bende hop derdim yani adama. PRoblem ne beni mi istemiyorsun, sevmiyor musun cinsel tercihin mi farklı bin tane soru gelir insann aklına ilk doktara giderken tam dokuz ay geçmiş bir çocuk doğuyor yaşlar zaten otuzlarda adam belki çocuk isteycek böyle karakterde birinin hakkı değil kesinlikle ama.. Başka kadınla konuşan bi adamla neden evliliğe bu kada zorluyor anlayamadım .Burdaki yargılıyorsunuz dedikleri şeyleri de anlayamadım dediğiniz gibi bir erkek olsa aldatma ihtimali bile konuşulurdu ..düşünsene adam 1,5 yıl seninle yatmasa sonra kadın buraya eşimle 1,5 yıldır yatamadık ama benimle boşanmıyor yazsa...
off neler denirdi adama.
bunu "bile" kabullenemiyorsa demiş hele bir üye... Sanki bahsettiğimiz sorun "uykuda horlama"
burada bahsedilen sorun evliliğin %50sini oluşturan bir durum oysaki...
yeri geliyor cinsellik esnasında rutine bağlamak/çok istekli olmamak bile sorun olabiliyorken...
O kadar hakarete, kayinvalidenin saçma sapan lafları hatta ve hatta başka insanlarla yazışmaları görmeye rağmen boşanmayı erteleyen bir kadın... Kendi için cinselliği ilerletebildiğine/ tedavi olarak aşama kaydettiğine sevinmek yerine bütün bunlar boşa gitti diyecek kadar kendisini sevmiyor bile.
ben olsam adamı boşar, tedavime de bir güzel devam ederdim.
Demek ki erkekler durduk yere annelerine söylemiyor annesine söylemese o da kendi ifade ettiğiniz gibi iyi niyetle annenizle konuşmasa tedavi olmayacakmışsınız.Ah seni cok iyi anlıyorum ben de 1 yila yakin zaman yaşadım bu hastalıgı dillendirmesek de biz de boşanma noktasına gelmiştik k.validemin haberi olmuştu hadsizce annemle konusmaya geldi beni tedaviye ikna ettiler tedaviye karşı önyargılıydım zira öyle sorun cözüldü ama ögrenmesi anneme gelmesi beni cok rencide etmisti iyi amacla yaklaşıp beni cok incitmişti.Hala daha aklima gelince yüreğim sızlar.O konuda eşimi asla affetmedim..Neler hissettiğini çok iyi biliyorum iş evi terketmeye kadar geldiyse bu adam için çabalamaya değmez inan bana tedavide eş destegi cok önemli biz tedavi görürken eşimin de ödevleri vardı tek tarafli değil asla,yuvasını kurtarmak isteyen çabalardı...Bekledigin için suçlu değilsin cünkü bu illet hastalik erteleme hastalığı bugün aşarım yarın denerim adet bitsin hemen olacak şu şöyle olsun olacak diye diye yıllar geçiyor ve ne yazık ki maddi olarak yüksek rakamlara mâl oluyor 1 2 bine hallolmuyor.
Olacaktım ama neyi nasil yapacağımı bilmiyordum,bilmiyorduk kafan zihnim o kadar doluydu ki hareket edemiyordum şehir dışından Ankara ya gittikDemek ki erkekler durduk yere annelerine söylemiyor annesine söylemese o da kendi ifade ettiğiniz gibi iyi niyetle annenizle konuşmasa tedavi olmayacakmışsınız.
pardon neden bekletiyorsunuz bilerek?Üzüldüm sizin adınıza zor şeyler yaşamışsınız ..rabbim birdaha yaşatmasın . ama 3 yıl neden boşanma süreci ? Baya uzunmuş .. benimki avukata vekalet icin imza vermemi istiyor ama ben bekletiyorum bilerek .
Demek ki erkekler durduk yere annelerine söylemiyor annesine söylemese o da kendi ifade ettiğiniz gibi iyi niyetle annenizle konuşmasa tedavi olmayacakmışsınız.
Olacaktım ama neyi nasil yapacağımı bilmiyordum,bilmiyorduk kafan zihnim o kadar doluydu ki hareket edemiyordum şehir dışından Ankara ya gittik
Ayrıca kadına yuklenilmesi beni hem çok üzdü hem de saşırttı bu hastalik erteleme hastalığı iken erteledi diye yargilayamazsınız.Hiç vajinismus oldunuz mu nasıl bir psikoloji biliyor musunuz ? Bilmiyorsanız ne hissedildigini anlayamazsınız.
Kadınlara kim yüklenmiş hanımefendi? Nasıl bir yargılama söz konusu evlenirken zaten bir cinsel birliktelik yaşanacağı biliniyor taş devr,nde de değiliz bunun bir tedavisi olacağı biliniyor bunun için bir insan dokuz ay bir şey yapmıyorsa kusura bakmayın diğer insanın boşanmayı istemek hakkı bence burda neyini yargılamışız. Ayrıca kv ve anneniz size yol gösterip destek olmuşlar insanlara kızmanız gerekmiyor bu konuda psikolojik olarak zor bir durumdayken hem de. evliliğin temelinde eşlerin birbirine karşı sorumlulukları var bir taraf bunu yerine getirmeye gönüllü değil ve tedavilere cevap vermiyora kusura bakmayın boşanmak en temel hak ama konu sahibi karakterden yoksun eşinin bu hakkına da saygı duymuyorOlacaktım ama neyi nasil yapacağımı bilmiyordum,bilmiyorduk kafan zihnim o kadar doluydu ki hareket edemiyordum şehir dışından Ankara ya gittik
kimse kendi kusurunu kabul etmiyor nedensesanırım yaşayanlar farklı hissediyor
5 yıl ilişki yaşamadılar kocası bırakmadı
15 yıl öpüşmediler ama adam ona prensesler gibi davrandı hep örnekler bu şekilde çok normalmiş gibi...