• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus! Hamile kalmak!

Aslinda o kadar büyütülecek birsey yok sadece ilk giriste kizlik zari yırtılmasinda agri oluyor,sonrasın da bir kac gun dinlenmeden sonra parmak egzersizi veya yavas yavas girmeyle bu is oluyor.Ben ilk birhafta aglamistim korkudan, bu neymis boyle zevk mi alinir dedim.Daha sonra esim parmagiyla denemeler yapti pozisyonlar denedik .İlerleme kaydetmistim .En sonunda da parmak giriyorsa p... de girer dedim.Kafamda buyutmemeye calistim.Gercekten de zamanla hersey yerine oturdu cok sukur.Tabiki ilk aylar agri oluyor oda normal vanina darken genişliyor netice de ama cok bir agri degil
Haklısınız ama keşke kasılmayı önleyebilsek o an

öce vajinismusu yenmek daha mantıklı değil mi? düzgün bi cinsel hayat olmadan o evlilik sürer mi?

ayrıca koskoca çocuğun oradan çıkacağına inanıyorsun da penisin gireceğine mi inanmıyorsun? cidden nasrettin hoca şakası gibi.
Yoo ordan çocuğun çıkacağı düşüncesi bile korkutuyor beni tabiki de normal doğum değil sezeryanla doğum yaptım... Bende yıllarca önce cinsellik dedim ama olmadı napim yaşımda geçti bari çocuğum olsun dedim..

Nasil yani vajinismusu yenmediniz ama tüp bebekmi yaptiniz? Tüp bebek asamalari nasil oldu peki?
Evet aynen.. Tüp bebek aşamalarıda vajinismus için çok aparstlarla çalıştım hep muayene olacağımda o muayene aletini vajinaya kendim alıyordum.. Zaten opu ve transfer de anestezili oluyor..

Evet aynen.. Tüp bebek aşamalarıda vajinismus için çok aparstlarla çalıştım hep muayene olacağımda o muayene aletini vajinaya kendim alıyordum.. Zaten opu ve transfer de anestezili oluyor..
E o sekilde zaten yenebilirdinizde.olsun sonucu güzel olmus en azindan bebisinize uzun ömüler dilerim 😊

E o sekilde zaten yenebilirdinizde.olsun sonucu güzel olmus en azindan bebisinize uzun ömüler dilerim 😊
Ahh ah işte olmadı.. Aparat yapabildim ama penis korkumu yenemedim.. cinsellikte yüzüm gülmedi ama hamdolsun bebişimiz de güldü... Allah evli olupta isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

Back