- 8 Kasım 2020
- 47
- 33
- 38
- Konu Sahibi Eylul55eylul
Merhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba vajinusmus için çok hekim gezdim lakin artık dur diyip bu isin beynimle alakalı olduğunu anladım ben bunu kendim yendim 17 yaşındaydım ozamanlar hersey bizim elimizde unutmayın sorununuz ne derecede bilmiyorum ama benim operasyonluk durumda değildi olsada istemezdim bu korkuyu beyninde bitirmelisin korkulucak hicbirsey yok çünküMerhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Bu yorumunuzun şu kadarcık bile faydasi yok. Bilimi kötülemeyi kesin rica ederim.Merhaba vajinusmus için çok hekim gezdim lakin artık dur diyip bu isin beynimle alakalı olduğunu anladım ben bunu kendim yendim 17 yaşındaydım ozamanlar hersey bizim elimizde unutmayın sorununuz ne derecede bilmiyorum ama benim operasyonluk durumda değildi olsada istemezdim bu korkuyu beyninde bitirmelisin korkulucak hicbirsey yok çünkü
Bilimi kotulemiyorum bunu yaşayan biri olarak tecrübemi söylüyorum çok doktora gittim hepsinden aynı cevabı aldım sonuç alamadım bu bilimi kotulemekmi oluyor bunun beyinde bitmesi gerek ben başardım kendimce siz belki doktorla başarabilirsiniz orası ayrı ister fayda görün ister görmeyin bu sıkıntıyı Rabbım kimseye yaşatmasın zor bir durumBu yorumunuzun şu kadarcık bile faydasi yok. Bilimi kötülemeyi kesin rica ederim.
Mersinde var düşünürsenMerhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Arkadaş burda bilimi kötülememiş gayet doğru söylemiş bu beyinin verdiği bi komut aşabilen kendi başına aşıyor bende kendim aştımBu yorumunuzun şu kadarcık bile faydasi yok. Bilimi kötülemeyi kesin rica ederim.
Operasyonluk bir durum degildi, olsa da istemezdim demek bilimi kotulemek. Bunun çözümü kafada bitirmek evet ama bunu en hizli ve en sağlıklı yolla yapmak terapiye gitmektir.Bilimi kotulemiyorum bunu yaşayan biri olarak tecrübemi söylüyorum çok doktora gittim hepsinden aynı cevabı aldım sonuç alamadım bu bilimi kotulemekmi oluyor bunun beyinde bitmesi gerek ben başardım kendimce siz belki doktorla başarabilirsiniz orası ayrı ister fayda görün ister görmeyin bu sıkıntıyı Rabbım kimseye yaşatmasın zor bir durum
2 yıl benimdeDoktor onerim yok malesef.
Tek bildigim olayin beyinde bittigi.
(1 yil 10 ay vajinismus gecmisim var).
Operasyonluk bir durum olsa da istemezdim demek bilimi kotulemektir. Ben de kendim yendim. Ama burada gelip onemli olan kafada bitirmek, onlarca doktora gittim olmadi gibi sacma sapan laflar etmiyorum. Cinsel terapi egitimi boşuna alınmıyor. Bu sorunlar çözülsün diye egitim aliyor uzmanlar. Kendi kendine yenmekte süreç oldukça yipratici. Bir uzman destegi altinda yenmek hepsinden daha iyidir.Arkadaş burda bilimi kötülememiş gayet doğru söylemiş bu beyinin verdiği bi komut aşabilen kendi başına aşıyor bende kendim aştım