• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu üyenin eski bir üyeliği vardı sanırım onun giriş bilgilerini kaybetmiş. Kendisini çoklu üyelikten buldum, vajinusmus illetini yenenlerin kendisine doktor önerisi ve süreç hakkında destek vermesini rica ediyorum. Geçen sene mesajını yazdığında 14 ay geçmişti sanırım şimdi 2 sene oldu.

Lütfen yeniden yazıyorum ve rica ediyorum bu konuda tecrübe sahibi olan üyelerimiz doktor ve süreç hakkında desteklerini esirgemesin.

Son düzenleme:
Merhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Merhaba vajinusmus için çok hekim gezdim lakin artık dur diyip bu isin beynimle alakalı olduğunu anladım ben bunu kendim yendim 17 yaşındaydım ozamanlar hersey bizim elimizde unutmayın sorununuz ne derecede bilmiyorum ama benim operasyonluk durumda değildi olsada istemezdim bu korkuyu beyninde bitirmelisin korkulucak hicbirsey yok çünkü

Merhaba vajinusmus için çok hekim gezdim lakin artık dur diyip bu isin beynimle alakalı olduğunu anladım ben bunu kendim yendim 17 yaşındaydım ozamanlar hersey bizim elimizde unutmayın sorununuz ne derecede bilmiyorum ama benim operasyonluk durumda değildi olsada istemezdim bu korkuyu beyninde bitirmelisin korkulucak hicbirsey yok çünkü
Bu yorumunuzun 🤏 şu kadarcık bile faydasi yok. Bilimi kötülemeyi kesin rica ederim.

Bu yorumunuzun 🤏 şu kadarcık bile faydasi yok. Bilimi kötülemeyi kesin rica ederim.
Bilimi kotulemiyorum bunu yaşayan biri olarak tecrübemi söylüyorum çok doktora gittim hepsinden aynı cevabı aldım sonuç alamadım bu bilimi kotulemekmi oluyor bunun beyinde bitmesi gerek ben başardım kendimce siz belki doktorla başarabilirsiniz orası ayrı ister fayda görün ister görmeyin bu sıkıntıyı Rabbım kimseye yaşatmasın zor bir durum

İstanbulda tanıdığım ve tedavi olduğum işinde bu alanda çok iyi bir doktor var ama oraya da gitmeniz zor olabilir...

Bilimi kotulemiyorum bunu yaşayan biri olarak tecrübemi söylüyorum çok doktora gittim hepsinden aynı cevabı aldım sonuç alamadım bu bilimi kotulemekmi oluyor bunun beyinde bitmesi gerek ben başardım kendimce siz belki doktorla başarabilirsiniz orası ayrı ister fayda görün ister görmeyin bu sıkıntıyı Rabbım kimseye yaşatmasın zor bir durum
Operasyonluk bir durum degildi, olsa da istemezdim demek bilimi kotulemek. Bunun çözümü kafada bitirmek evet ama bunu en hizli ve en sağlıklı yolla yapmak terapiye gitmektir.

Eğer kadın doğum uzmanı kontrolu sonrası fiziksel bir sorununuz yoksa ve doktor vajinusmus teshisi koyduysa parmak egzersizi , ya da aparat ile egzersiz verecektir. Vajinusmus dereceniz düşük ise kendiniz de parmak egzersizi ya da aparat ile yenebilirsiniz fakat yuksekse bu uygulamalar icin doktordan yardim almaniz gerekir , keza ben de dahil doktordan tedavi gorup uzun sure yapamayanlar var , cunku bu tamamen beyin ve bilincalti ile ilgili eger kendi kendinize telkin vererek asamiyorsaniz , cinsel terapi ile ilgili bir psikologdan yardim alin derim

Arkadaş burda bilimi kötülememiş gayet doğru söylemiş bu beyinin verdiği bi komut aşabilen kendi başına aşıyor bende kendim aştım
Operasyonluk bir durum olsa da istemezdim demek bilimi kotulemektir. Ben de kendim yendim. Ama burada gelip onemli olan kafada bitirmek, onlarca doktora gittim olmadi gibi sacma sapan laflar etmiyorum. Cinsel terapi egitimi boşuna alınmıyor. Bu sorunlar çözülsün diye egitim aliyor uzmanlar. Kendi kendine yenmekte süreç oldukça yipratici. Bir uzman destegi altinda yenmek hepsinden daha iyidir.

Back
X