- 5 Nisan 2023
- 3.443
- 10.245
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim maalesef ilişkiye giremedik. Eşim bunca zaman sabretti. Sabredemediği beni bunalttığı anlar da oldu. İlk ayımızda benim annem bu durumu biliyordu ve görümcemi arayıp eşimin beni zorlamaması için konuşmasını istemişti ( bu balayında oldu). Daha sonra görümcem konuştu eşimle fakat aynı zamanda benim korktuğumu teyzesine de söylemiş. Memlekete geldiğimizde teyzesi beni doktora götürdü korkularım için. Bir faydası olmadı. Bir seans Vajinismua doktoruna gittik saçma sapan ödevler verdi. 2 seans psikoloğa gittim yani çocukluğa falan iniyor bilmiyorum yine umutsuzum. Her neyse süreç böyle ilerlerken dün kayınvalidem siz niye dakka bir il e gidiyorsunuz demiş oruç ayı falan sözde böyle başlamış eşimde anlatmış. Beni doktora götürdüğünü hala yenemediğimi söylemiş. Kayınvalidem de kendisi beni doktora götüreceğini demekki Allah’tan gelen bir rahatsızlık olduğunu Söylemiş.
Şimdi ben bu durumda ne hissedeceğimi bilmiyorum. Eşim e bir yandan kızgınım ama bir yandan da haklı buluyorum. Eşim bana gizleyerek çözüme ulaşmadığını söyledi. Benim devamlı sorundan kaçtığımı söyledi. Ama ben yine de annesine söylemesini istemezdim. Dün kayınvalidem aradı eşimi. Bana söyleyip söylemediğini doktora onunla gelip gelmeyeceğini sormuş. İnşallah kavga etmemişsinizdir demiş.
Şimdi benim bu durumda ne yapmam lazım. Eşim söylemekte haklı mı sizce ya da çözüm bulmak için mi söylemiş sizce ? Bu arada kayınvalidem beni sever. Sevdiğini de belli eder her zaman. Ama çocuklarına çok bağlı bazen nefes aldırmayan bir insan.
Eşim annemi arayıp söylememi istedi okuduğunu anlamıyor musun?Burada en başında hatalı olan sensin, yetişkin kadınsın, niye yatak odanı annene anlatıyorsun? Annenin huyunu biliyorsundur, annen birde gitmiş laf taşımış görümcene. Eşin sen bunlara neden olduktan sonra tabiki kendi annesine de anlatır. Kim ister yatak odasını karısının annesine anlatmasını. Sen haksızsın. Eşin haklı.
Evet bu konuda haklısınız. Tedavi olmak yetine devamlı ağlamayı seçtim ve reddetmeyi. Ama beni buna iten sebepler de vardı maalesefBu durumun böyle olmasının sebebi de sizsiniz. Doktorun söylediklerini yapsaydınız durumu yenebilmek için çaba sarf etseydiniz bunlar olmayacaktı değil mi? Biraz da böyle düşünün derim.
Eşim hala aynı şeyi düşünüyor. Annem çözecek diyor. Annesi nasıl çözecekse7 aydır tedavi noktasında bir yol alamamaniz kari koca sizin suçunuz.
Eşiniz de sen ikna olmazsın diyerek 1 seans terapiye gitmek yerine yapıcı olmalıydı.
O saçma, bu çocukluğu iniyor diyerek hiçbir şeyi beğenmezsen süreç uzayacaği icin iş sarpa sarar zaten.
Artık duyan duymuş, rezil oldum, bundan sonra onlarla nasıl olurum demek yerine tedaviyi düşünün. Yine asıl derdiniz o değil.
Zaten en büyük hatam yetişkin hissetmeyipBurada en başında hatalı olan sensin, yetişkin kadınsın, niye yatak odanı annene anlatıyorsun? Annenin huyunu biliyorsundur, annen birde gitmiş laf taşımış görümcene. Eşin sen bunlara neden olduktan sonra tabiki kendi annesine de anlatır. Kim ister yatak odasını karısının annesine anlatmasını. Sen haksızsın. Eşin haklı.
bunu söylememin sebebi eşimin artık sabretmemesi. Ders çalıltığım için beni biraz rahat bıraktı. Bir an rahat bırakıyor bir an üstüme geliyor. Bu şekilde bünyem şaşıyorEşim hala aynı şeyi düşünüyor. Annem çözecek diyor. Annesi nasıl çözecekse
Bu arada annem bana zaten görümceme söyleyeceğini söyledi. Görümcemi aramasının sebebi eşimi sakinleştirmesi ve üstüme gelmemesiydi.Burada en başında hatalı olan sensin, yetişkin kadınsın, niye yatak odanı annene anlatıyorsun? Annenin huyunu biliyorsundur, annen birde gitmiş laf taşımış görümcene. Eşin sen bunlara neden olduktan sonra tabiki kendi annesine de anlatır. Kim ister yatak odasını karısının annesine anlatmasını. Sen haksızsın. Eşin haklı.
Bende onu bir abla gibi gördüğüm için kalkıp anlatacağını düşünmemiştim. Ona kalsa o anlatmamışBu arada annem bana zaten görümceme söyleyeceğini söyledi. Görümcemi aramasının sebebi eşimi sakinleştirmesi ve üstüme gelmemesiydi.
Evet kesinlikle olması gereken bu. İnşallah ben de kısa sürede atlatacağım. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Psikolojim alt üst olduTamamen iyi niyetimle söylüyorum kimin haklı olduğunu bırakın. Bir an önce bu rahatsızlığı yenin. Bunu yendiğinizde bu muhabbetler kendiliğinden bitmiş olacak zaten. Doktora gidecekmişsiniz bu esnada da dilatör sipariş edip kendiniz çalışmaya başlayın
Bana özelden mesaj atabilirsin yardımcı olmak isterim, ben de eski vajinusmus hastasıyım.Evet kesinlikle olması gereken bu. İnşallah ben de kısa sürede atlatacağım. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Psikolojim alt üst oldu
Attım size. Çok isterim gerçektenBana özelden mesaj atabilirsin yardımcı olmak isterim, ben de eski vajinusmus hastasıyım.
Unutuluyor, siz de unutuyorsunuz, ertelemeyin, yıllarınız gidebilir, bir an önce çözüme ulaşın, burda grup var konuyla ilgili bir zamanlar ordaydım aradan 12 yıl geçmiş, 3 yıl sürdü benim, herkes çok basit görüyor, psikologa gitmiştim her kadın yapabiliyor siz de yapabilirsiniz diye basitleştirmişti, o psikoloji, travma, depresyon o kadar basit değil ama kurtulduğunuzda gerçekten kendime bu kadar eziyeti boşa yaşatmışım diyeceksiniz, tavsiyem iyi bir psikologa gidin çünkü tamamen psikolojik bir şey, kegel egzersizini öğrenin,Arkadaşlar bu konular unutulur mu siz bana onu söyleyin çok gerginim yani herkesin hafızasına kazınacak mı bu durum ben zaten perişan oldum bu süreçte
Bir cinsel terapist olarak sizin iyileşmek istemediğinize ve samimi olmadığınıza kanaat getirdim zira o verilen ödevler zaten size saçma geldiği için vajinismus yaşıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz sihirli deyneği alıp size sokacaklar ve yol açılacak mı? Banyo gideri mi bu kardeşim? Şimdi hacı hoca gezip iyice kendinizi çarptıracaksınız tövbe tövbe..Merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim maalesef ilişkiye giremedik. Eşim bunca zaman sabretti. Sabredemediği beni bunalttığı anlar da oldu. İlk ayımızda benim annem bu durumu biliyordu ve görümcemi arayıp eşimin beni zorlamaması için konuşmasını istemişti ( bu balayında oldu). Daha sonra görümcem konuştu eşimle fakat aynı zamanda benim korktuğumu teyzesine de söylemiş. Memlekete geldiğimizde teyzesi beni doktora götürdü korkularım için. Bir faydası olmadı. Bir seans Vajinismua doktoruna gittik saçma sapan ödevler verdi. 2 seans psikoloğa gittim yani çocukluğa falan iniyor bilmiyorum yine umutsuzum. Her neyse süreç böyle ilerlerken dün kayınvalidem siz niye dakka bir il e gidiyorsunuz demiş oruç ayı falan sözde böyle başlamış eşimde anlatmış. Beni doktora götürdüğünü hala yenemediğimi söylemiş. Kayınvalidem de kendisi beni doktora götüreceğini demekki Allah’tan gelen bir rahatsızlık olduğunu Söylemiş.
Şimdi ben bu durumda ne hissedeceğimi bilmiyorum. Eşim e bir yandan kızgınım ama bir yandan da haklı buluyorum. Eşim bana gizleyerek çözüme ulaşmadığını söyledi. Benim devamlı sorundan kaçtığımı söyledi. Ama ben yine de annesine söylemesini istemezdim. Dün kayınvalidem aradı eşimi. Bana söyleyip söylemediğini doktora onunla gelip gelmeyeceğini sormuş. İnşallah kavga etmemişsinizdir demiş.
Şimdi benim bu durumda ne yapmam lazım. Eşim söylemekte haklı mı sizce ya da çözüm bulmak için mi söylemiş sizce ? Bu arada kayınvalidem beni sever. Sevdiğini de belli eder her zaman. Ama çocuklarına çok bağlı bazen nefes aldırmayan bir insan.
Siz esinizle olan ozelinizi niye annenize soyluyorsunuz?Merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim maalesef ilişkiye giremedik. Eşim bunca zaman sabretti. Sabredemediği beni bunalttığı anlar da oldu. İlk ayımızda benim annem bu durumu biliyordu ve görümcemi arayıp eşimin beni zorlamaması için konuşmasını istemişti ( bu balayında oldu). Daha sonra görümcem konuştu eşimle fakat aynı zamanda benim korktuğumu teyzesine de söylemiş. Memlekete geldiğimizde teyzesi beni doktora götürdü korkularım için. Bir faydası olmadı. Bir seans Vajinismua doktoruna gittik saçma sapan ödevler verdi. 2 seans psikoloğa gittim yani çocukluğa falan iniyor bilmiyorum yine umutsuzum. Her neyse süreç böyle ilerlerken dün kayınvalidem siz niye dakka bir il e gidiyorsunuz demiş oruç ayı falan sözde böyle başlamış eşimde anlatmış. Beni doktora götürdüğünü hala yenemediğimi söylemiş. Kayınvalidem de kendisi beni doktora götüreceğini demekki Allah’tan gelen bir rahatsızlık olduğunu Söylemiş.
Merhabalar o kadar zor bir sürecki yasamayan asla anlayamaz bizde eşimle aynı sürecten gectik 5 senedir evliyiz daha 1 ay oldu ilişkiye girmeye baslayalı esim cok anlayıslıydı ve bu durumu kimseyle paylasamadık birbirimizle bile konusamıyorduk ne o bana ne ben ona hiç bişey soylemiyordum ama o kadar acı veriyorduki bu durum herkes bebek soruyor olmuyor diye düşünüyorlar bu dahada yoruyor insanı insallah size bir faydam dokunur bu konuda ben ilk esime krem sürdüm olmadı daha sonra bi daha denerken aloe vera jel sürdük o altta sen üstte elini koyma araya ben hep öncesinde elimi koyardım bu engel oluyor esim bişey yapmasın durumu sen yönet otur kalk yavas yavas sıfır acı hep cok korkuyordum bu sekilde olumca özgüvenim geldi ve her sey düzeldi aloavera jeli kesin deneyin ve eşine güven lütfen bende burada cok arastırma yapmıstım biz basardık darısı size insallahMerhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim maalesef ilişkiye giremedik. Eşim bunca zaman sabretti. Sabredemediği beni bunalttığı anlar da oldu. İlk ayımızda benim annem bu durumu biliyordu ve görümcemi arayıp eşimin beni zorlamaması için konuşmasını istemişti ( bu balayında oldu). Daha sonra görümcem konuştu eşimle fakat aynı zamanda benim korktuğumu teyzesine de söylemiş. Memlekete geldiğimizde teyzesi beni doktora götürdü korkularım için. Bir faydası olmadı. Bir seans Vajinismua doktoruna gittik saçma sapan ödevler verdi. 2 seans psikoloğa gittim yani çocukluğa falan iniyor bilmiyorum yine umutsuzum. Her neyse süreç böyle ilerlerken dün kayınvalidem siz niye dakka bir il e gidiyorsunuz demiş oruç ayı falan sözde böyle başlamış eşimde anlatmış. Beni doktora götürdüğünü hala yenemediğimi söylemiş. Kayınvalidem de kendisi beni doktora götüreceğini demekki Allah’tan gelen bir rahatsızlık olduğunu Söylemiş.