• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Normalde sessiz okuyucuyumdur ama senin yaşadıklarına kayıtsız kalamadım.Arkadaşım bence en doğru kararı vermişsin evinde ettiğin kavga bile söylenmeyecekken yatak odasını konuşmak da ne yahu.Bu cins (adam diyemiorum kusura bakma ) senin sakladığın güzelliğin kıymetini bilememiş bilmeyecekmiş zaten.ilişki olmaması da Allah'ın bir lütfu ki tertemiz kalmışsın yoksa bu aile seni aptal düşünceleriyle kirletecekmiş.Rabbim sana mutluluk versin

Belki kizimiz cahildir. Hadi o dusunemiyor cahilde kizin ailesi niye kizlarini söküp almiyor bu pislik aileden
Benim caba sarfetmem yapilan baskilar ustune kendimi suclu gormemdi.kadinligimi tamamlayamiyorum baskisina kaptirmislardi.o psikoloji cok farkli birsey .aileme anlatmiyordum ben hic birseyi.ben zaten yaklasik 1 yila yakindir ailemin yanindayim.cok sukur atlatiyorum herseyi hayata bakisim insanlara evlilige erkeklere bakisim cok degisti.ha yinede iyiki sonuna kadar cabalamisim bugun keske demememin icimin ve vicdanimin bu kadar rahat olmasnin sebebi budur

Kliniği bilemem. İyidir veya değildir..
Ama bu şeklide insanları kandırarak reklam yapılmasını etik bulmuyorum.
Kandırılmaktan nefret ederim.
Ve ne kadar iyi olursa olsun bu şekildeki reklam çok çirkin.
senin reklam dedğin klinik benim 6 yıllık derdimi 3 günde bitirdi sen bu hastalık nedir bilirmisin çaresizlik mutsuzluk umutsuzluk yıllarca hayatını kabusa çeviren dertten birileri seni birkaç günde sıyırınca her yere haykırasın geliyor kimsenin reklamını yapmıyorum ama bir yere böyle çamur atmadan önce nasıl bir yermiş bil de yorum yaz binlerce hastaları var ben 3 deki randevuma 7 de girebildim yoğunluktan reklama mı ihtiyaçları var git gör de öyle yaz kardeşim

senin reklam dedğin klinik benim 6 yıllık derdimi 3 günde bitirdi sen bu hastalık nedir bilirmisin çaresizlik mutsuzluk umutsuzluk yıllarca hayatını kabusa çeviren dertten birileri seni birkaç günde sıyırınca her yere haykırasın geliyor kimsenin reklamını yapmıyorum ama bir yere böyle çamur atmadan önce nasıl bir yermiş bil de yorum yaz binlerce hastaları var ben 3 deki randevuma 7 de girebildim yoğunluktan reklama mı ihtiyaçları var git gör de öyle yaz kardeşim

Birincisi ben kimseye çamur atmadım. Fikrimi belirttim. Reklam olduğunu düşümdümuve yazdım. Herkes düşündüğünü yazabilir. Kimsenin kimseye saldırma hakkı yok. Mahallevari konuşmalara da gerek yok. Siz haykırırsınız bu dertten muzdarip insanlar da tercih ederler isteyen gider. Ben böyle düşündüm yazdım diye de gidecek deneyecek olan caymaz merak etmeyin.

Daha önce yazdıklarımı da okursanız klinik hakkında tek bir olumsuz cümlem yok. Alıntıladığım kişi de aynı sizin gibi üyelik aldıktan sonra sadece bu klinikle ilgili postları olan biri. Başka post yok. Reklam olduğunu düşünmem mi yanlış olan. Yanlışsa da evet öyle düşündüm..

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
ben de vajinismusum,cinsellik umrumda bile değil, oğlum var, eşimle ayrı evlerdeydiko zaman, çocuk oldu,1 ay içinde ve eşim benimbaşkasıyla yattığımiftirasını attı, çocuk ondan değilmiş vs,kötügünlerdi

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

Hanimefendi, cinsellik olmamasi bosanmak icin resmi bir sebep, ancak size yasatilan onur kirici davranislarda kabul edilemez. Hangi cagda yasiyoruz ya hala ailelerin karisiyor olmasini aklim olmiyor, bu baski bu utancla yapacaginiz varsada yapamazsiniz. Zaten esinizde agresif olmaya baslamis yani ilk cinsel birliktelik icin temel seyler bence sevgi ask gevseme rahatlik vede guven duygularinin hissedilmesidir, baski siddet korku endise altinda vajinusmus olmasaniz bile yapamazsiniz zaten. Aklinizi basiniza alin ve dusunun, ya esinizle oturup ciddi ciddi konusup bu isi doktor yardimi ile kendi aranizda sabir sevgi saygi cercevesinde kimseyi karistirmayarak cozun. Yada (eger yasananlari kaldiramiyorum ne olursa olsun unutamam diyorsaniz) gidin doktorda raporunuzu alin esinizin ve ailesinin hatta isin icinde hangi karaktersiz terbiyesiz insan varsa baska yuzlerine carpin ve o insanlardan kurtulup hayatiniza devam edin derim. Biliyorum burda yazmasi kolay size yapmasi zordur, bu sartlara boyun egdiginize gorede pek bosanma, kendi ayaklari ustunde durma imkaniniz yada isteginiz oldugunu sanmiyorum, o yuzden devam etmek istiyorsaniz oncelikle esinizin aklini basina almasi saglayin, gercek erkeklik asil kocalik gorevi olan karisinin haklarini mahremiyetini haysiyetini korumasini isteyin. Evlendiyseniz illaki bir sevgi temelinde basladi bu evlilik , ailesinin baskisida belliki adami manyak etmis, basbasa kalin ve o kaybettiginiz sevgi guven ortamini yakalamaya calisin, yoksa bu is cok kotu devam eder sizin icin. Allah yardimciniz olsun, kocaniza vicdan akil fikir ihsan etsin.

Daha önce yazdıklarımı da okursanız klinik hakkında tek bir olumsuz cümlem yok. Alıntıladığım kişi de aynı sizin gibi üyelik aldıktan sonra sadece bu klinikle ilgili postları olan biri. Başka post yok. Reklam olduğunu düşünmem mi yanlış olan. Yanlışsa da evet öyle düşündüm..
Tedavi bittikten sonra bir kağıt veriyorlar tedavi süreci ile ilgili bundan sonra yapacakların yazıyor ,orda başarınızı diğer insanlar la paylaşın diye yazıyor, kadınlar kulübü de var. kendi facebook gurubları var orda da yazdım şimdi başka siteye üye olup oraya da yazıcam . bu arada başka konularda başka doktorları öven yazılarımda var iyi bakmamışsın yazılarıma Bu işden bu kadar çektikten sonra yalnış doktor kurbanı olduktan sonra insanlar doğru yere gitsinbler diye ben üye olup yazı yazdım. evet onlarda tedavisi bitip mutlu olan hastalarına yazın diyorlar tabiki diyecek hakkıdır doğru yere gitsin herkes. benim gibi yıllarca doktor doktor pisikolog pisikolog gezip intiharın eşiğine gelmiş biri kendini 3 günde iyileştiren yeri övmek için değil sadece kadınlar kulübü gökyüzüne bile üye olup yazmak istiyorum. yeri bilmeden eminim kötü biryerdir diye yazıp belki gidip de iyileşecek olanların günahına girmiş oluyorsun.ben diğer yazı yazan arkadaşı tanımıyorum ama eminim benim gibi iyileşipte diğer insanlara örnek olmak isteyen biridir. ben çok araştırdım hera kliniği tedavi olan bisürü kişi ile konuşdum insan referans olmak gönüllü olmak isteyebilir ne var bunda da kötü yer diyorsun böyle bir derdin varmıydı çözülünce ne hissediyorsun bilemezsin reklam yapıp da tedavi edemeyen yere gideceğine insanlar doğru yere gitsin heryerde doğru yerlerin reklamları olsun. eminim kötü yer demen yanlış. çünkü orası şu anda benim için cennet bahçesi kadar güzel bir yer

canım vajinismus hastalık ve bundan 3 günde tedavi olup kurtulabilirsin ben 6 yıl çektikten sonra tedaviyle kurtuldum ama benim eşim çok anlayışlıydı ve iyiydi ailesi dahil kimseye söylemedi sen başka bir hastalığada yakalanabilirdin sana davranışları çok çirkin , arkana bile bakmadan terk et o adamı insan deilmiş onlar. sonrası içinde iyi biryerde tedavi ol inan 3 günde bitiyor. ama bu adamla boşan gitsin seni haketmiyor bence

Tedavi bittikten sonra bir kağıt veriyorlar tedavi süreci ile ilgili bundan sonra yapacakların yazıyor ,orda başarınızı diğer insanlar la paylaşın diye yazıyor, kadınlar kulübü de var. kendi facebook gurubları var orda da yazdım şimdi başka siteye üye olup oraya da yazıcam . bu arada başka konularda başka doktorları öven yazılarımda var iyi bakmamışsın yazılarıma Bu işden bu kadar çektikten sonra yalnış doktor kurbanı olduktan sonra insanlar doğru yere gitsinbler diye ben üye olup yazı yazdım. evet onlarda tedavisi bitip mutlu olan hastalarına yazın diyorlar tabiki diyecek hakkıdır doğru yere gitsin herkes. benim gibi yıllarca doktor doktor pisikolog pisikolog gezip intiharın eşiğine gelmiş biri kendini 3 günde iyileştiren yeri övmek için değil sadece kadınlar kulübü gökyüzüne bile üye olup yazmak istiyorum. yeri bilmeden eminim kötü biryerdir diye yazıp belki gidip de iyileşecek olanların günahına girmiş oluyorsun.ben diğer yazı yazan arkadaşı tanımıyorum ama eminim benim gibi iyileşipte diğer insanlara örnek olmak isteyen biridir. ben çok araştırdım hera kliniği tedavi olan bisürü kişi ile konuşdum insan referans olmak gönüllü olmak isteyebilir ne var bunda da kötü yer diyorsun böyle bir derdin varmıydı çözülünce ne hissediyorsun bilemezsin reklam yapıp da tedavi edemeyen yere gideceğine insanlar doğru yere gitsin heryerde doğru yerlerin reklamları olsun. eminim kötü yer demen yanlış. çünkü orası şu anda benim için cennet bahçesi kadar güzel bir yer

Ben hiçbir yerde eminim kötü bir yerdir demedim.
Yazdığım yeri gösterin..
Ben sadece reklam kokuyor dedim ve bu benim fikrim sizi hiç ilgilendirmez..
Ama siz benim demediğim şeyi diyerek bana iftira attınız. Bunun günahını sorgulayın isterseniz..
Ve ben bana attığınız iftiradan dolayı sizi affetmiyorum haberiniz olsun..
Madem günaha sevaba bu kadar önem veriyorsunuz.. Ben de iftiranıza hakkımı helal etmiyorum bilesiniz..

Eminim kötüdür.
Siz o arkadaşın yardım amaçlı yazdığını düşünüyorsunuz ama ben de direk o klinikten birinin reklam amaçlı yazdığını düşünüyorum.
Bakın o profili açan kişinin mesajlarına hepsi aynı şey.
Bu da o kliniğin sahte profille kendi kurumlarının reklamını yaptığını düşünüyorum.
Ve bu şekilde yapılan reklamı da etik bulmuyorum anlatamadım sanırım ben size bunu..
Yani açık açık biz bu sorunu çözdük demiyorlar.
Sahte bir profil, hayali, kurgu ya da gerçekten birinin yaşadığı bir hikaye bilemem heryere bu şekilde yazılması beni irite etti.

Hepsi bu..
Klinik başarılıdır değildir ben bunu konuşmuyorum..
bak bu senin yazın değil mi arkadaşım eminim kötüdür yazmıyor mu burda

Yazdığım yeri gösterin..
Ama siz benim demediğim şeyi diyerek bana iftira attınız. Bunun günahını sorgulayın isterseniz..
Madem günaha sevaba bu kadar önem veriyorsunuz.. Ben de iftiranıza hakkımı helal etmiyorum bilesiniz..
Eminim kötüdür.
Siz o arkadaşın yardım amaçlı yazdığını düşünüyorsunuz ama ben de direk o klinikten birinin reklam amaçlı yazdığını düşünüyorum.
Bu da o kliniğin sahte profille kendi kurumlarının reklamını yaptığını düşünüyorum.
Ve bu şekilde yapılan reklamı da etik bulmuyorum anlatamadım sanırım ben size bunu..
Sahte bir profil, hayali, kurgu ya da gerçekten birinin yaşadığı bir hikaye bilemem heryere bu şekilde yazılması beni irite etti.
Hepsi bu..

Kliniği bilemem. İyidir veya değildir..
Ama bu şeklide insanları kandırarak reklam yapılmasını etik bulmuyorum.
Kandırılmaktan nefret ederim.
Ve ne kadar iyi olursa olsun bu şekildeki reklam çok çirkin.

Bakın orda eminim kötüdür diye yazan hastalık hakkında.
Anlamınzda sorun varsa bişey diyemiyorumm.
Klinik kötüdür denmiyor arka arkaya okusaydınız anlayabilirdiniz..
Tam okusaydınız bir postumda klinik hakkında yorum yapmadığımı belirtmiştim..
Reklam olduğunu düşünme eleştirisi bu..
Böyle düşündüm ve yazdım o kadar..
Ve artık lütfen daha fazla uzatmayın olur mu?
Yeteri kadar fikrimizi belirttik zaten kısırdöngüye gerek yok..

Ben kimsenin kimseyi kandirdigini dusunmuyorum... bu hastaligi ceken bilor gercekten... ve yuzde yuz basari saglayan bi klinik bu... arkadasinda reklam yapmak icin degilde yardim etmek amacli yazdigini düşünüyorum

Eminim kötüdür.

Hepsi bu..

Bakın arka arkaya okunduğunda bu sorunun kötü olduğundan bahsettiğimi anlamışsınızdır ozlmthr ozlmthr

canim bilmiyorum yazimi okurmusun konunun ustunden bays gecmis ama senin esinden adam olmaz bi insan nasil yatak odasini mahremini herkese anlatir bide kiz degil diyorlarmis bir insana iftira atmak bu kadar kolaymi

Yazdığım yeri gösterin..
[/QUO
günaha sevaba önem veriyorum seni sadece benim gibi yüzlerce kişiye şifa vermiş bir yer hakkında gitmediğin halde bilmediğin halde kötü yorum yazma dedim. o kiliniğin avukatıda değilim sadece ordan şifa bulmuş vefa bilen birsürü başka yerlerde sefil olmuş 6 yıl sürünmüş bir kadınım doktora gidilecekse iyi yere gidin diye insanlara yardım etmek isteyen bir insanım. hakkımda helal olsun kimseyi senide kırmak istemezdim arkadaşım

canim bilmiyorum yazimi okurmusun konunun ustunden bays gecmis ama senin esinden adam olmaz bi insan nasil yatak odasini mahremini herkese anlatir bide kiz degil diyorlarmis bir insana iftira atmak bu kadar kolaymi
Bir insana iftira etmek bu kadar kolaymış işte.Adam olmayacağını çoktan anladım zaten.Beni öyle şeylerle karşı karşıya bıraktı ki.Şimdi kendimi kötü bir kabustan uyanmış gibi hissediyorum.

Back