Tedavi bittikten sonra bir kağıt veriyorlar tedavi süreci ile ilgili bundan sonra yapacakların yazıyor ,orda başarınızı diğer insanlar la paylaşın diye yazıyor, kadınlar kulübü de var. kendi facebook gurubları var orda da yazdım şimdi başka siteye üye olup oraya da yazıcam . bu arada başka konularda başka doktorları öven yazılarımda var iyi bakmamışsın yazılarıma Bu işden bu kadar çektikten sonra yalnış doktor kurbanı olduktan sonra insanlar doğru yere gitsinbler diye ben üye olup yazı yazdım. evet onlarda tedavisi bitip mutlu olan hastalarına yazın diyorlar tabiki diyecek hakkıdır doğru yere gitsin herkes. benim gibi yıllarca doktor doktor pisikolog pisikolog gezip intiharın eşiğine gelmiş biri kendini 3 günde iyileştiren yeri övmek için değil sadece kadınlar kulübü gökyüzüne bile üye olup yazmak istiyorum. yeri bilmeden eminim kötü biryerdir diye yazıp belki gidip de iyileşecek olanların günahına girmiş oluyorsun.ben diğer yazı yazan arkadaşı tanımıyorum ama eminim benim gibi iyileşipte diğer insanlara örnek olmak isteyen biridir. ben çok araştırdım hera kliniği tedavi olan bisürü kişi ile konuşdum insan referans olmak gönüllü olmak isteyebilir ne var bunda da kötü yer diyorsun böyle bir derdin varmıydı çözülünce ne hissediyorsun bilemezsin reklam yapıp da tedavi edemeyen yere gideceğine insanlar doğru yere gitsin heryerde doğru yerlerin reklamları olsun. eminim kötü yer demen yanlış. çünkü orası şu anda benim için cennet bahçesi kadar güzel bir yer