- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi hayattguzell
ıste kapı, ıste sapı derdım davayı da ben acardım bu adama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cahillik ne kelime.o zaman ki kendime bakıyorum tavırlarıma hareketlerime nasıl sabretmişim nasıl psikolojim bozulmuş,travma yaşamışım ben.susmaktan başka birşey yapmamışım.çünkü hep suçlanmışım ben öyle bir baskı vardı ki üzerimde kendimi tek suçlu gördüm hep.Artık şimdi oturdu kafamda bazı şeyler.Aslında ben suçsuzmuşum anlayamamışımAy yazdiklarin deli etti beni.ne anlayissizlik ne bicim insanlarmis.esiniz nasil soyler daha ilk gunlerden nasil ailesine yansitir ya.ailesi cahilin anlayissizin onde gideni.size ne be dr a gotureceklermis bilmem ne.gururunuz kirilmis sizi kucuk dusurmusler cok kizdim cok
benim anlamadigim cinsel hayatinizin ayrintilarini onlar nerden biliyo neden anlatiliyo.esinizle konusun bu hastaligin tedavisi var biran once doktora gidin ama esinize senind yarimd olman lazimi vurgulayinKimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
cahillik ne kelime.o zaman ki kendime bakıyorum tavırlarıma hareketlerime nasıl sabretmişim nasıl psikolojim bozulmuş,travma yaşamışım ben.susmaktan başka birşey yapmamışım.çünkü hep suçlanmışım ben öyle bir baskı vardı ki üzerimde kendimi tek suçlu gördüm hep.Artık şimdi oturdu kafamda bazı şeyler.Aslında ben suçsuzmuşum anlayamamışım
benim anlamadigim cinsel hayatinizin ayrintilarini onlar nerden biliyo neden anlatiliyo.esinizle konusun bu hastaligin tedavisi var biran once doktora gidin ama esinize senind yarimd olman lazimi vurgulayin
insanın sadece morale ihtiyacı oluyor.bunlar beni büyük bir girdaba sokup baskı uyguladılar hep.Hayır hiçbir haberini almıyorum en son mahkeme günü gördüm o kadar.çok afedersiniz o zekasız, ahlaksızın haberi geliyor mu size.. perişanlar, ailece çirkefliklerini ödüyorlar diye. konuyu baya okudum sinirlerim tepemde. ne ahlak yoksunularmış.
neyse ama sizin adınıza çok sevindim. özel anınızı o ahlaksızla yaşamamışsınız. ben de kısa bir dönem yaşadım bu rahatsızlığı. insanın en çok morale ihtiyacı olduğu bir dönem işte.
Mutlu olmanıza çok sevindim Allah size bir daha o günleri yaşatmasın.Uzun zaman oldu foruma girmeyeli.Hayatımı rayına çok şükür ki soktum.Çalışıyorum ayakalrım üzerinde duruyorum ailem ile birlikte yaşıyorum.Bana destekleriyle toaprlandım kısa sürede.şuan 6 aylık bi ilişkim var ve benimle ilgili herşeyi biliyor.anlayışlı ve bana çok destekçi herşeyin üstesinden birlikte geleceğimizi söylüyor.zaman ne gösterir bilemiyorum.
İnşallah yaşamam.Çok teşekkür ederim.İnsan ister istemez geçmişin etkisinde kalıyor,insanlara karşı güvensizlik problemi yaşıyorum ama umarım atlatırım ileride çünkü karşımdaki insana da haksızlık oluyor bu kendimide mutsuz ediyorumMutlu olmanıza çok sevindim Allah size bir daha o günleri yaşatmasın.
Allah'a şükür canim cok sevindim.. Cok daha mutlu olursun insaAllah.. Eski esin olacak ne yapti peki? Mahkeme ne karar verdi, tazminat filan aldin mi? Umarim maddi hakların onlarda kalmamistir.. Diger hakkinin da zaten hesabını verecekler Allah'a..Uzun zaman oldu foruma girmeyeli.Hayatımı rayına çok şükür ki soktum.Çalışıyorum ayakalrım üzerinde duruyorum ailem ile birlikte yaşıyorum.Bana destekleriyle toaprlandım kısa sürede.şuan 6 aylık bi ilişkim var ve benimle ilgili herşeyi biliyor.anlayışlı ve bana çok destekçi herşeyin üstesinden birlikte geleceğimizi söylüyor.zaman ne gösterir bilemiyorum.
Allah'a şükür canim cok sevindim.. Cok daha mutlu olursun insaAllah.. Eski esin olacak ne yapti peki? Mahkeme ne karar verdi, tazminat filan aldin mi? Umarim maddi hakların onlarda kalmamistir.. Diger hakkinin da zaten hesabını verecekler Allah'a..
maddi birşey alamadım karşı taraf tehditvari yaklaştığı için ailem istemedi seni sağ salim aldık boşver dediler bende o yüzden hak talep etmedim.mahkeme salonunda dağları ben yarattım edasıyla geziniyordu yanında dayıları falan gelmişlerdi.zaten 5 dakika sürdü.Hakim barışma ihtimaliniz yok mu dedi bu şartlar altında yok dedi ve bitti.çıkışta biz birbirimize sarıldık teyzemle 'çak' diyerek birbirimize el vurduk ve kavga çıkarır gibi oldular.terbiyesizlik yapmayın dediler zorlarına gitti yani :)Allah'a şükür canim cok sevindim.. Cok daha mutlu olursun insaAllah.. Eski esin olacak ne yapti peki? Mahkeme ne karar verdi, tazminat filan aldin mi? Umarim maddi hakların onlarda kalmamistir.. Diger hakkinin da zaten hesabını verecekler Allah'a..
Neden korktunuz ki, bi halt yapamazlardi, Allah var gam yok.. Takilari ve maddi manevi tazminati alabilirdin.. Boylelerinin cani bundan yanar..maddi birşey alamadım karşı taraf tehditvari yaklaştığı için ailem istemedi seni sağ salim aldık boşver dediler bende o yüzden hak talep etmedim.mahkeme salonunda dağları ben yarattım edasıyla geziniyordu yanında dayıları falan gelmişlerdi.zaten 5 dakika sürdü.Hakim barışma ihtimaliniz yok mu dedi bu şartlar altında yok dedi ve bitti.çıkışta biz birbirimize sarıldık teyzemle 'çak' diyerek birbirimize el vurduk ve kavga çıkarır gibi oldular.terbiyesizlik yapmayın dediler zorlarına gitti yani :)
aslında çok doğru en büyük mmaddiyattan yanardı canları ama istemedik uğraşmak.Bana diyordu gerekirse hapis yatarım yinede tazminat vermem diye.o kadar hainNeden korktunuz ki, bi halt yapamazlardi, Allah var gam yok.. Takilari ve maddi manevi tazminati alabilirdin.. Boylelerinin cani bundan yanar..
Yatsaydi, keske surundurseydin azcik..aslında çok doğru en büyük mmaddiyattan yanardı canları ama istemedik uğraşmak.Bana diyordu gerekirse hapis yatarım yinede tazminat vermem diye.o kadar hain
işte her şerde bi hayır var.ben başka türlü kurtulamazdım böyle bir adamdan hayatım boyunca eziyetlerine boyun eğmek zorunda kalacaktım.Allah a şimdi şükrediyorum Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Umarım hepimiz Çok mutlu oluruz.Ayrıca anladım ki hiç birşey için son değilmiş.yeniden sevebildim yeniden biriyle heyecan duyabildim.Hiç ama Hiç kimse vazgeçmilmez değilmişYatsaydi, keske surundurseydin azcik..
Neyse saglik olsun.. InsaAllah bundan sonra cok mutlu olursun.. Ayrilmana hic uzulmedim o heriften..
Hayırlısı olsun canım daha güzel günler yaşarsın inşallahişte her şerde bi hayır var.ben başka türlü kurtulamazdım böyle bir adamdan hayatım boyunca eziyetlerine boyun eğmek zorunda kalacaktım.Allah a şimdi şükrediyorum Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Umarım hepimiz Çok mutlu oluruz.Ayrıca anladım ki hiç birşey için son değilmiş.yeniden sevebildim yeniden biriyle heyecan duyabildim.Hiç ama Hiç kimse vazgeçmilmez değilmiş
maddi birşey alamadım karşı taraf tehditvari yaklaştığı için ailem istemedi seni sağ salim aldık boşver dediler bende o yüzden hak talep etmedim.mahkeme salonunda dağları ben yarattım edasıyla geziniyordu yanında dayıları falan gelmişlerdi.zaten 5 dakika sürdü.Hakim barışma ihtimaliniz yok mu dedi bu şartlar altında yok dedi ve bitti.çıkışta biz birbirimize sarıldık teyzemle 'çak' diyerek birbirimize el vurduk ve kavga çıkarır gibi oldular.terbiyesizlik yapmayın dediler zorlarına gitti yani :)
İnşallah Allah a havale ettim onu.Allah ın hesabı şüphesiz daha çetindir hakkım varsa Allah bildiği gibi yapsıntüm konunu okudum. o pislikten kurtulmuşsun önemli olan o. maddi birşeyler alsan ne olacak onunla uğraşmaktan yılların geçecekti zaten başka ilişkin varmış onunla yuva kur diğeri zaten ettiğini bulacak.