Mrb cmm aslında yaşadıklarıımız çok benziyo bnada kaynanam o iftirayı attı malesef ve ben evleneli üç sene bittı artık bnde eşimde kurtulmak istiyoz neyse ki bnm bebegim var oldu yani vajılı olmama ragmen hetkrs bizi karı koca sanıyo ama yapamıypm bnm kaynnanam biraz dogulu ve kızlık onlar için herşey kocama dediki evlndikten bir hafta sonra s.... olmuyosa parmagınla bozcaksn kızlığını dedi eşim zorla beni bagladı yataga ve parmak soktu taabii kan yok gelmedi sok olmuştum nasl kan gelmezfi kızdım emindim eşim önce bitsn git dedi kaynanam yok gtmicek dedi neyse biz ayrldık gittim istanbula anneme annem bni hastaneye hötürdü ve kız olduğumu söyledi doktor eşim parmak attı ama kan gelmefi ddm parmakla kızlık bozulmazmş bazen sonra eşim geldi barıştık xaten bna o zmanlar cook aşıktı simdi öylemi bilmem ama öyle böyle dört senn içindeyiz kızım birbucuk yasında kendi kendime egzersz yapıyom dört parmaha gectm ama eşimle yapamıym sanırım o zorla parmak atmasından kaynaklanıyo buda sana dicem okki doktora git eşinle muayene ol ve kız olduguna dair rapor al biraz zor veriyoşar ama ısrar et verirler kaynana fwlanda götür raporu göster vw bir an önce tedavi ol