• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Evliliğinizi kurtarmak ve eşinizi kazanmak istiyorsanız hemen tedavi olmalısınız. Ben vajinismus yüzünden boşanan bir çifti bizzat biliyorum. Artık bu hastalığın kesin tedavisi de var mutlaka tedavi olun

ben şimdiki msjlarınızı görmemişim pardon zaten mahkemeye çıkacakmışsınız o zaman ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun

Onumuzdeki hafta mahkemeye cikacagiz dua edin kizlar tek celsede kurtulayim sundan
canım hayırlısı olsun diyeyim konunu okudum bende bu hastalığı tam 3 sene sonra yendim ama sağolsun eşim iyi çıktı gıkı çıkmadı adamın sana tavsiyem yenmeye çalış yeni hayatın olacak her zmaan önüne çıkacak bi engel uğraş biraz pes etme yenmeye çalış çalışki mutlu ol mutlu et

Bir insana iftira etmek bu kadar kolaymış işte.Adam olmayacağını çoktan anladım zaten.Beni öyle şeylerle karşı karşıya bıraktı ki.Şimdi kendimi kötü bir kabustan uyanmış gibi hissediyorum.
allah bir daha böyle bir adamla karşılaştırmasın zararın neresinden dönülse kardır

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
Mrb cmm aslında yaşadıklarıımız çok benziyo bnada kaynanam o iftirayı attı malesef ve ben evleneli üç sene bittı artık bnde eşimde kurtulmak istiyoz neyse ki bnm bebegim var oldu yani vajılı olmama ragmen hetkrs bizi karı koca sanıyo ama yapamıypm bnm kaynnanam biraz dogulu ve kızlık onlar için herşey kocama dediki evlndikten bir hafta sonra s.... olmuyosa parmagınla bozcaksn kızlığını dedi eşim zorla beni bagladı yataga ve parmak soktu taabii kan yok gelmedi sok olmuştum nasl kan gelmezfi kızdım emindim eşim önce bitsn git dedi kaynanam yok gtmicek dedi neyse biz ayrldık gittim istanbula anneme annem bni hastaneye hötürdü ve kız olduğumu söyledi doktor eşim parmak attı ama kan gelmefi ddm parmakla kızlık bozulmazmş bazen sonra eşim geldi barıştık xaten bna o zmanlar cook aşıktı simdi öylemi bilmem ama öyle böyle dört senn içindeyiz kızım birbucuk yasında kendi kendime egzersz yapıyom dört parmaha gectm ama eşimle yapamıym sanırım o zorla parmak atmasından kaynaklanıyo buda sana dicem okki doktora git eşinle muayene ol ve kız olduguna dair rapor al biraz zor veriyoşar ama ısrar et verirler kaynana fwlanda götür raporu göster vw bir an önce tedavi ol

Mrb cmm aslında yaşadıklarıımız çok benziyo bnada kaynanam o iftirayı attı malesef ve ben evleneli üç sene bittı artık bnde eşimde kurtulmak istiyoz neyse ki bnm bebegim var oldu yani vajılı olmama ragmen hetkrs bizi karı koca sanıyo ama yapamıypm bnm kaynnanam biraz dogulu ve kızlık onlar için herşey kocama dediki evlndikten bir hafta sonra s.... olmuyosa parmagınla bozcaksn kızlığını dedi eşim zorla beni bagladı yataga ve parmak soktu taabii kan yok gelmedi sok olmuştum nasl kan gelmezfi kızdım emindim eşim önce bitsn git dedi kaynanam yok gtmicek dedi neyse biz ayrldık gittim istanbula anneme annem bni hastaneye hötürdü ve kız olduğumu söyledi doktor eşim parmak attı ama kan gelmefi ddm parmakla kızlık bozulmazmş bazen sonra eşim geldi barıştık xaten bna o zmanlar cook aşıktı simdi öylemi bilmem ama öyle böyle dört senn içindeyiz kızım birbucuk yasında kendi kendime egzersz yapıyom dört parmaha gectm ama eşimle yapamıym sanırım o zorla parmak atmasından kaynaklanıyo buda sana dicem okki doktora git eşinle muayene ol ve kız olduguna dair rapor al biraz zor veriyoşar ama ısrar et verirler kaynana fwlanda götür raporu göster vw bir an önce tedavi ol

Esiniz olacak bu okuz adamla baristiniz mi yani? Sizi bu sekilde asagilayan bir hodukle? Oha daha neler okuayacagim acaba resmen evlenmeden psikolojim bozuldu yuh yaa :KK67:

Rapor u kaynanaya göster kız olduğunun ispatı oylemi.bu ne gurursuzluk ya böyle akıl mi verilir kendinizi bu kadar aşağılamak bir koca için değmez helede böyle kocalar için hiç değmez.bazı kadınları anlamıyorum kişiliğiniz kendinize sayginiz bir haysiyetinin yok mu bir erkeğe bir kaynana bozintusuna rapor göstermek ve bunun adına evlilik demek yok siz kolesiniz bu kadar basit.böyle mahrem bir konuyu ailesine duyuran hay......ne koca ne de erkek denir.bu kadar asagilatmayin kendinizi yazık size allaha kul olun kula kulluk yapmayın!!!

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu

Boşanın açık ve net, bu nedir ya...Evli barklı bir erkek cinsel hayatını ve sorunlarını ailesine yansıtması iğrenç hele de o ailenin müdahele etmesine müsade etmesi ayrı bir iğrenç..Ailesi de biz ne deyip diye kenarda durmaları gerekirken sülalecek el birliği ile ortaılığı karıştırmışlar, bu durumda iyileşmemeniz normal. İnsan hepten soğur.
Bu kadar özel bir konuda bile hayatınıza müdahil oluyorlarsa başka konularda her şeye burunlarını sokup daha beter karışıp dururlar, onların uzantısı gibi olursunuz.
Bu cahillik değil terrbiyesizzzlik ve ahlaksızzzlıkk benim kv okumamış cahil sayılır güya ama asla bu konuda bir laf etmek dursun izinsiz yatak odasına girmez bir dolabı açmaz...

O öküz hayatinda kimseyle birlikte olmadigi icin icindeki bombayi sende patlatacak akli sira onun hayvanligini yasiyor , aç olmasa bu kadar yaygara yapmaz zaten... Siz aradaki iliskiyide onun ailesiyle birlikte cümbür cemaat yaşamissiniz çok kötü... Bu olaylar ilk basladiginda tekmeyi vuracaktin kendini bu kadar bosuna hirpaladin.. Neyseki boşandin gecti gitti... Bir dahakine hayatina girecek adama dikkat et boyle hayvanlara meyil verme... Ve mümkünse cinsel münasebette bulunmuş bir herif bul, bir kac kez daha duymustum cinsel münasebetlerde bulunmayanlarin geneli böyle demekki...

Back