• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

Eşin de cok anlayıssızmıs seninle o iş icin mi evlendi hem daha 4 ay olmus bismillah ya 1 sene bekleyen var.Sana destek olucagına köstek olmus gercekten Allah akıl fikir versin

:KK70:

koptum ya :KK70: allah ıyılıgını versın guldurdun benı

o sahsın ancak profılınde yazdıgı mesajlara yorumlarına bakarsanız anlarsınız sımdı sahsa karalama kampanyası yapmıyım

yazık uzgun zaten :KK70:

atraksıyonlu bı gecmısımıız var :KK70:

Hadi yaa... geçen biride bana tabiri caizsse ohh iyiki aldatılmışssın dedi nerdeyse vuuuu yandı desene :)))

bir kere şunu anlamadm: cinsel birlikteliğinizn olmadığını etraf duymuş.demek ki eşiniz bu konuda konuşmuş. bir kere bu hiç hoş birşey değil. o dedikoduların sebebi o olmuş. sana hiç anlayış göstermemiş ki, bu da seni daha çok kasmıştır. doktora gittin mi?
eşinin durumunu düşünüyorum. erkek için zor ama 4 ay yani. tedavi olursun sonuçta. seviyorsa bu kadar arıza çıkarmasına gerek yoktu.

başkasına anlatmak nedir ya! yorumları okumadım ama bu evliliği devam ettirecekseniz kendiniz gidin bir doktora. tek başına gidip te üstesinden gelen kadınlar var. tabi bitirecekseniz, ona bir şey diyemem.

kız olan kız boşanmişsin eşinle bunlar geride kaldi o pisliği unut gitsin hani derler ya ne ekersen onu biçersin seni ne ektiyse onlarda biçercekti hiç de üzülme güzel kızım benim. eşin senin gibisin hiç bulamaz daha beterini bulur hiç merak etme eminim ki çok arayacakti cahil bir aileymiş eşin tarafi. Boşver yeni hayatını kur. sana daha güzellikler bekliyor;)

kız olan kız boşanmişsin eşinle bunlar geride kaldi o pisliği unut gitsin hani derler ya ne ekersen onu biçersin seni ne ektiyse onlarda biçercekti hiç de üzülme güzel kızım benim. eşin senin gibisin hiç bulamaz daha beterini bulur hiç merak etme eminim ki çok arayacakti cahil bir aileymiş eşin tarafi. Boşver yeni hayatını kur. sana daha güzellikler bekliyor:KK66:

boşanmış mı, üzüldüm. oysa ne hayallerle yuva kuruluyor :(

boşancakti kocasindan. bilmiyorum yorumlarini okudum hepsini. ama o pislik adam kızı çok çektirdi anlayabiliyormusun kıza hak veriyorum o kadar hayallerle evlendiğinde vajinamus çikiyor birden kocasi istememiş çok üzülmüş kızda. kız olan kız boşandi ya gerisi herşeyi güzellikleri gelir diyorum biliyorum çok zor hayat. adam bi kere anlayiş gösterseydi. karısına sahip çiksaydi hiç böle olmazdi. yani p pislige el degmediği için kızın içi rahat olsun. ben hak verdim. herşey yoluna girecegi inaniyorum. :KK15:

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Canım benim sen kimle evlendin böyle yaaa.:( insan mı bu rabbim yardimcin olsun ben olsam psikolojim yerle bir olmuştu.:( çok üzüldüm sana

Back