• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Kizlar son derece huzurla sunu soyleyebilirim ki mahkemem tek celsede bitti.artik ozgurum ve sandigim gibi zor gecmedi 5 dakikada bosandik

Gözün aydın şekerim umarım bundan sonra hayatın güzel olur seni sevmeyen sana değer vermeyen insanlar için kendini üzme olur mu..
Rabbim Hakkımızda Neyse Hayırlısı Onu gösteriyor işte.
Herşey gönlünce olsun

Canım Allahın sevgili kuluymuşsun iyikide hiçbirşey yaşamamışsın böyle sığ düşünceli insanlarla her konuda problem yaşardın bence bu adam seni gerçek anlamda sevmemiş davranışları hiç olgun bir erkeğin yapacağı hareketler değil hayatını zindana çevirirdi böyle insanlar senin kurban olduğum Allah demiyormu her şer sandıklarınızda bir hayır gizlidir diye senin içinde bu olmuş Allah bundan sonra yolunu açık etsin umarım anlayışlı ,olgun aklı başında bir adamla hayatını birleştirirsin bundan sonra

boşanmışsın galiba yorumlara biraz göz gezdirdim ilk başta konunu okuduğumda dehşete kapıldım bir adam nasıl bu kadar çirkinleşir diye bu geçmeyecek bi durum değildi açıkçası sana destek olup geçmesine yardım edeceğine şu tavırlara bak kurtulduğuna sevin valla böylesi adamla ömür geçmezdi zaten

Kusura bakma ama eşin HANZO muş 1 / 2 sene sabredip eşine destek çıkan bir sürü insan var
destek olursa herşeyin üstesinden gelirsiniz Allah yardımcın olsun.

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Aklın varsa o iş olmadan bu aileden ve kocandan kaç kurtul....!!

Hrpinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin artik daha emin adimlar atiyorum hayatimda dusunce yapimda cok seyler degisti zaten soylediklerinizi bende farkettigim icin bu sekilde ayakta duruyorum sonu yoktu hep boyle problemler hayatimda olucakti.ben mahkemede dimdik ayaktayken onun o ezikligini gordum.iyi ki de ayrildim boyle ahlaksiz bir aileden kurtuldum

Cok utAnarak kendimle alakali bosey sormak istiyorum bende bosanma asamasndayim sebeb ailelerin uyusamamasi kultur farkliligi vs esim bosanma davasi acti ama benim daha hakli sebeblerim varken acmadm hep derler ya cinsellik skntisindan erkkler ayrilabiliyo benm vjnsms olmadi normal karikoca oldk fakat esim balayi gecesinde bana daha once bayanlarla yasadigi cok afedersnz o..sx yaptirdgini soyledi ve ben evliligm boyunca bunu unutamadm ve o sekilde hic yaklasmadm ona acaba evlilikte bunu bulamadgndan ayrilms olabiliirmi bana hic soylemedi ama bilinc altinda bu yatiyor olabiliirmi

ailenin haberi nasıl oluyor bunlardan ben anlamıyorum ya ne kadar meraklılar bunlara hayatta konusmam evlendigim zaman soruldugunda dahi ben sevmem boyle seyleri konusmayı dedim hic hos degil..esinizin bu siniri hayra alamet degil siz keyifden beklemiyorsunuz olmuyor canınız acıyor niye bu kadar anlayıssızlar ya

Hakkında hayırlısı olmuş
boşanmış ve kurtulmussun bu kalastan...
dilerim bundan sonra daha da güzel olur senin için

Şükür namazı kıl öyle insanlardan kurtulduğunu için yeni hayatın seni bekliyor canım gülümse hayata

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

Esiniz ve ailesi zaten ortaya koymuş kalitesizligini karı koca arasında kalmasi gereken birşeyi bu kadar kamu davasına çevirmiş olmaları cok hayret ve dehset verici. Bu bir hastalık hic mi duymamışlar simdi gündüz kuşağı kadın programlarına kadar indi bu hastalığın tartışmaları duymamış olmaları imkansız
Sizi ve kocanızı arıyor olmaları, bu konuda hesap soruyor olmalari ahlak edep dışı tamamen siz tedavi olup esinizle birlikte olsanız ne olacak o insanlarla yüz yüze bakacakmışsınız bir daha, yada esinizi size yasattiklarini atlatabilecekmisiniz ? Gercekten cok zor bir durum.
Soyle seyleri okudukca ulkem ve icinde yasayan yetisen buyuyen kadinlar adina cok uzuluyor ve korkuyorum.

Kan gelmedı dıyerek yıllarca sözlü olarak ,kaba kuvvet göstererek şiddet uygulayanlar var.Çok zor bır durum bu kızlık zarı dıye tutturanlara şaşıyorum .Dogustan kızlıgı olmaya bılır,esnek olabılır ,kaza ıle kaybetmıs te olabılır neden anlayıslı olmuyorlar.Hemen ıftıra yazık gunah be.

Eşinin ailesi bu mahremi neden biliyor onlara birlikte olduk deyin kendiniz aşın baskiyi azaltmis olursunuz..

Eşiniz adam degil k.bskmayin bütun aileyi haberdar etmek de neyin nesi kaynana kayinpeder hala dayi oha .. boşanın gitsin utanmaz aile pis anlayissizlar..

Erkekler evlenene kadar sahip cikiyorlar evlendikten sonra ne oluyor onlara bilmem ailesinin olmadigi kadar destek olmustum ona ben simdi kaybettigim 4 yil hayallerim gururum psikoljim hesabni sorabilecegim kimse yok.olan 4 seneme oldu ve anladim ki kimseyi sahiplenmeyeceksin,sevgilin diye herseyiyle ona ait hissetmiceksin kendini bi dur noktasi olacak.ustelik benim hic dur noktam yoktu bu adama karsi cocugum gibi ilgilenirdim.yazik etmisim

Bu ulkede kadin olmak cok zor.
Kanıtlamak ta cozum olmuyor bu seferde doktoru ayarlamıssındır dıyecek kadar da paronayak ınsanlar var.Evet kadın olmak cok zor .Eskıler kendın kendılerıne yaratmıslar ordan kan gelınce kuz gelmeyınce degıl te allahım ya mantıga bak sacmalıga bak ben de korkuyorum böyle seylerı duydukca ya o kan gelmesse ne olcak adama anlat anlata bılırsen elaleme rezıl olacaksın hayallerın yarım kalacak ,hersey bombos gelecek ne ıcın.

Eşinin ailesi bu mahremi neden biliyor onlara birlikte olduk deyin kendiniz aşın baskiyi azaltmis olursunuz..
Cok uzun oldugu icin okuyamamissin demek ki oncelikle biz bosandik ama evliyken zor bela ikna etmistim esimi oldu diye yalan attik inanmadilar geldiler hadi doktora gidecez olmus mu olmamis mi dediler inanmadilar olduguna

Back