• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

vajinismustan ayrılan duymadım ve siz de vajinismus yüzünden ayrılmıyorsunuz...bence hayırlı olmuş...şunu da söylemek isterim vajinismus sadece fiziksel bir rahatsızlık değildir ve hatta neredeyse hepsi ruhsal sebeplere dayanır...eşiniz olacak şahıs bu durumu atlatmanızda çok ama çok önemlidir

Amin insallah hic olmayacak artik bole yanliz yaslanacakmisim gbi gelsede kismet bilinmez

Neden olmayacakmis canim bence sen Allahin sevgili kuluymussun oyle igrenc kafadaki bir aileden kurtuldun. İlk mesajlarini okudum ve hepsinden tiksindim. Merak etme insallah cok cok guzel olacak hersey. Yeter ki iste.

Bende vajinismus olmamasına rağmen 6 ay sonunda anca oldu.vajinismus olmadigimi doktor söyledi.doktora olmuyo diye gittim.bir pozisyon önerdi kendimi kasmaman için ve krem vermisti ve tok karna yapmayin aç karna yap demisti.uyguladim.öyle olmustu ilk seferi.krem falan denedin mi.her iliskiye giremeyene kafadan vajinismus teshisi yapistirilmasin ya da kendi kendini koydun bu teshisi.gerci sanirim artik cok gec

Ozelini anlatan insandan asla Hayır gelmez. İyi ki olmamış, başka pisliklerini e katlanacagina baştan iyi olmuş. Bir de bez goturelim falan bu ne ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bu olayda sadece kocana yazıklar olsun. Sevdiğine sahip cikamamis. insan cinsellik için mi evleniyor hayat arkadaşlığı nerde. Mazallah bu iş olsa, yıllar sonra hasta olsan sokağa atacaklarmis seni. İyi ki de onunla olmamış. Allahın takdiri, adaleti.

Bende vajinismus olmamasına rağmen 6 ay sonunda anca oldu.vajinismus olmadigimi doktor söyledi.doktora olmuyo diye gittim.bir pozisyon önerdi kendimi kasmaman için ve krem vermisti ve tok karna yapmayin aç karna yap demisti.uyguladim.öyle olmustu ilk seferi.krem falan denedin mi.her iliskiye giremeyene kafadan vajinismus teshisi yapistirilmasin ya da kendi kendini koydun bu teshisi.gerci sanirim artik cok gec
Bnde doktora gittigimde gayet iyi oldugumu ileri derece bisey olmadgini solemisti.benim sorunum karsi tarafin tavirlariydi sanirim

Ozelini anlatan insandan asla Hayır gelmez. İyi ki olmamış, başka pisliklerini e katlanacagina baştan iyi olmuş. Bir de bez goturelim falan bu ne ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bu olayda sadece kocana yazıklar olsun. Sevdiğine sahip cikamamis. insan cinsellik için mi evleniyor hayat arkadaşlığı nerde. Mazallah bu iş olsa, yıllar sonra hasta olsan sokağa atacaklarmis seni. İyi ki de onunla olmamış. Allahın takdiri, adaleti.
Evet hemde hic sahip cikmadi bana ama onlara gore 3 4 ay evli kalmak bile sahip cikmakti

senin mantığına göre eskiden kimse hasta olmuyordu madem konuşmaktan çekiniliyor.. hani bir kadın ilişkiye giremiyorsa bu duyulurdu emin ol.
ailenin yaptığı yanlış olabilir ama onlar da kızın sevmediğini düşünüyorlar muhtemelen.

senin kafa da aynı düz mantık.

hadi canim baska kapiya. burda konus sahibi derdinini anlatiyo sen ne pesindesin. birak insanlari yargilamayi kimin ne yasayip ne yasamadigini senmi biliceksin. asil sen neyin kafasini yasiyosun. sana gore hastalik degildir. ona gore hastaliktir once saygi duymayi ogren. icinde ki kini sevgisizligi buralara dokme arkadasim. hadi git baska sayfaya senin gibileri cok nasilsa onlarla konus. isallah senin kizinin basina da gelmez sonra kapi kapi doktor arama

Canim benim dolu dolu 2 sene 1 aydir vajinismusum. Ve de disaridan 1 kisinin bile haberi yok bu durumdan. Artik herkes bebek haberi duymak istiyo bizden onlar bebek yapmayi dusunmuyomusunuz artik yapin dedikce benim icim bir kez daha parcalaniyor amaa asil mesele Allah razi olsun ki esimle toplasan 5 kere falan tartismisizdir bu yuzden o da gecenin sonunda erkeklik hormonlarina bagli olarak gelen bir sinirdi. Asla buyumedi tartismamiz sabaha unuttuk gitti her seferinde ve artik nasil bunaldik sen dusun. Rabbim seninde yrdimcin olsun eger herkes biliyor sa bu iyi birsey degil zaten sikma canini Allah daha iyilerle karsilastirsin seni melegim

Son düzenleme:
ilişkiye giremediğinizi herkesin bilmesi ne kadar ayıp ne kadar çirkin birşey, üstüne gösterilen tavır ve iftiralar da cabası

hiç durmayın hemen eşinizi alıp bir doktora gidin, doktora bekaretiniz ile ilgili rapor istediğinizi söyleyin, raporu alıp 3 kopya haline getirin ; birini eşinizin suratına, diğerini eşinizin ailesinin suratına fırlatın, bir diğerini de kendinize saklayın,

ve BOŞANIN !!!
Bu hanimin dedigini yapin tamamen katiliyorum. Ve sakin bosanmamazlik yapmayin bugune kadar korudugunuz sakladiginiz kizliginizi boyle bir serefs... vermeyin.

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Yok artik :KK57: terbiyesizligin bu kadari buna aileniz nasil sessiz kalabiliyor ben olsam söker alirdim kizimi bu namus düskünü aileden

Yazıcam ya.
Biz şimdi aklı selim hemcinsleri olarak bu kadına boşanmayı tavsiye etsek ne olacak sanki?
Hadi bi mucize oldu lafımızı dinledi boşandı. Sonra? Üç sene sonra gene aynı kategoriden bi adam bulucak, oturucak yerine. Adam pislik yapınca "istersen doktora gidelim kızlığımı kanıtlayayım" diyen kadından da bi cacık olmaz, adam da hıyarın dibi zaten, ondan da tek başına cacık olmaz. Başlarım böyle kadına da adama da, gidiyom ben.
(pasif agresif mod off)
Belki kizimiz cahildir. Hadi o dusunemiyor cahilde kizin ailesi niye kizlarini söküp almiyor bu pislik aileden

Ya inanmıyorum kusura bakmayın ama eşine çok sinirlendim o ne biçim öyle erkek musvettesi dicem nasıl karısını yatak odasini 3. Bi kişiye malzeme eder nasıl konusturur ınanamiyorum gerçekten !!!!!! Bütün yazıları okuyamadim şimdi son durum ne durumunuzla ve esinizle ilgili...

Evet hemde hic sahip cikmadi bana ama onlara gore 3 4 ay evli kalmak bile sahip cikmakti
canım geçmiş olsun gerçekten bir hayvanla evlenmişsin!!! sürecin seni en az üzeceği şekilde bitmesi dileğiyle! gerçekten eşinin ve ailesinin davranışlarını okudukça midem kalktı! çok üzüldüm sana ama boşanıyor olmana da çok sevindim. o heriften ve ailesinden kurtulmamış olsan çok üzülürdüm adına. ikinci evliliğini yaparsa iktidarsız olur da senelerce giremez ilişkiye inşallahhhhhh!!!!!!

Kesinlikle boşanma taraftarı biri değilimdir. Sonuna kadar, yapılacakların son haddine kadar yapılması taraftarıyım. Ama yookkk. Sizin ilişkiniz sağlıklı değil hemde hiç. Bence hiç uğraşmayın. Sizin arkanızda durması gerekir eşinizin. Size destek olması gerekir. Zar peşinde sürüklenen adamdan hayır gelmez Seni çok üzer.

7 ay vajinusmus olan ve bunu sadece eşinin desteğiyle atlatan biri olarak (ki ilk geceden bu bizim sorunumuz, hiç kimse bilmeyecek ve en kısa zamanda atlatacağız demişti) söylüyorum ki boşanın lütfen.

aileye niye bilgi veriyorsunuz . başkalarının senin vajinusmusunu bilmesi çok ayıp ,saçma ,özele müdahale . kız olmadığını düşünüp bunu namus meselesi yapan aile bu kadar özelinizi Konuşmayı normal buluyor . pes

Back