• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

Selam kızlarrr,
ben bu hastalık dan 3 ay önce kurtuldumm .Hayata başka bir pencereden bakmaya başladım. Kadın olduğumu hissetim. Allahım izin verirse ANNE de olucam. smile ifade simgesi
Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim ailemin zorlaması ile oldu ve cinsellik olmadığı için 1 yıl içinde bittti. Ben hep zorla evlendiğim için cinsellik olmadığını düşünüyordum. Çünkü ilk kocamı sevmiyordum ya. 4 yıl önce aşık oldum ve evlendik.3,5 yıllık evliyim. Ama ikinci evliğimde kısa süre sonra zindan olmuştu. Bu hastalık bir gölge gibi benimle arkamdan geldi. Kendimi beceriksiz, eksik ve kötü hissediyordum. Daha sonra 2. evliliğimi de tam bitirmek üzereyken son tur son şans deyip HERA KLINIK e gittik. Maddi manevi her şey bitti demiştik ki Dr.ŞENAY ESERDAĞ beni yeniden hayat bağladı. Şenay ESERDAĞ hocam sizi çok seviyorum. iyiki varsınız .Sadece 3 günde beni VAJİNİSMUS derdinden kurtardı.Olanlara biz bile inanamadık. Sırtımdaki yükü siz indirdiniz.

Bu derdi yaşayan herkeze söylüyorum lütfen kendinize izin verin. Ayaklarınızdaki prangalardan kurtulun.kendinize güvenin veeee HERA Klınıgı bulun Dr. ŞENAY ESERDAĞ a tedavi olun. Onu ve HERA ailesini cok seviyorum.
Sevgiler
Not: soru sormak isteyen olursa lütfen özel den yazsın .

Selam kızlarrr,
ben bu hastalık dan 3 ay önce kurtuldumm .Hayata başka bir pencereden bakmaya başladım. Kadın olduğumu hissetim. Allahım izin verirse ANNE de olucam. smile ifade simgesi
Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim ailemin zorlaması ile oldu ve cinsellik olmadığı için 1 yıl içinde bittti. Ben hep zorla evlendiğim için cinsellik olmadığını düşünüyordum. Çünkü ilk kocamı sevmiyordum ya. 4 yıl önce aşık oldum ve evlendik.3,5 yıllık evliyim. Ama ikinci evliğimde kısa süre sonra zindan olmuştu. Bu hastalık bir gölge gibi benimle arkamdan geldi. Kendimi beceriksiz, eksik ve kötü hissediyordum. Daha sonra 2. evliliğimi de tam bitirmek üzereyken son tur son şans deyip HERA KLINIK e gittik. Maddi manevi her şey bitti demiştik ki Dr.ŞENAY ESERDAĞ beni yeniden hayat bağladı. Şenay ESERDAĞ hocam sizi çok seviyorum. iyiki varsınız .Sadece 3 günde beni VAJİNİSMUS derdinden kurtardı.Olanlara biz bile inanamadık. Sırtımdaki yükü siz indirdiniz.

Bu derdi yaşayan herkeze söylüyorum lütfen kendinize izin verin. Ayaklarınızdaki prangalardan kurtulun.kendinize güvenin veeee HERA Klınıgı bulun Dr. ŞENAY ESERDAĞ a tedavi olun. Onu ve HERA ailesini cok seviyorum.
Sevgiler
Not: soru sormak isteyen olursa lütfen özel den yazsın .

Ne kadar da reklam kokuyor.

Ne kadar da reklam kokuyor.
Vajinismusu kendi cabamla yendim.. ama hera klinigi cok arastirdim tam gitmeye karar vermisken kendi cabamla 2 günde yendim. Kendi yenemeyenler bence muhakkak hera klinige gitmeli.. reklam koksada arkadasin yazdigi kesinlikle hakeden bir yer oldugunu düşünüyorum!!hera klinige gitmedim nerdedir bilmem ama cok arastirdim... eger arkadasin maddi durumu iyiyse mutlaka gidip tedavi olmali!!

Vajinismusu kendi cabamla yendim.. ama hera klinigi cok arastirdim tam gitmeye karar vermisken kendi cabamla 2 günde yendim. Kendi yenemeyenler bence muhakkak hera klinige gitmeli.. reklam koksada arkadasin yazdigi kesinlikle hakeden bir yer oldugunu düşünüyorum!!hera klinige gitmedim nerdedir bilmem ama cok arastirdim... eger arkadasin maddi durumu iyiyse mutlaka gidip tedavi olmali!!

Kliniği bilemem. İyidir veya değildir..
Ama bu şeklide insanları kandırarak reklam yapılmasını etik bulmuyorum.
Kandırılmaktan nefret ederim.
Ve ne kadar iyi olursa olsun bu şekildeki reklam çok çirkin.

Kliniği bilemem. İyidir veya değildir..
Ama bu şeklide insanları kandırarak reklam yapılmasını etik bulmuyorum.
Kandırılmaktan nefret ederim.
Ve ne kadar iyi olursa olsun bu şekildeki reklam çok çirkin.
Ben kimsenin kimseyi kandirdigini dusunmuyorum... bu hastaligi ceken bilor gercekten... ve yuzde yuz basari saglayan bi klinik bu... arkadasinda reklam yapmak icin degilde yardim etmek amacli yazdigini düşünüyorum

Ben kimsenin kimseyi kandirdigini dusunmuyorum... bu hastaligi ceken bilor gercekten... ve yuzde yuz basari saglayan bi klinik bu... arkadasinda reklam yapmak icin degilde yardim etmek amacli yazdigini düşünüyorum

Eminim kötüdür.
Siz o arkadaşın yardım amaçlı yazdığını düşünüyorsunuz ama ben de direk o klinikten birinin reklam amaçlı yazdığını düşünüyorum.
Bakın o profili açan kişinin mesajlarına hepsi aynı şey.
Bu da o kliniğin sahte profille kendi kurumlarının reklamını yaptığını düşünüyorum.
Ve bu şekilde yapılan reklamı da etik bulmuyorum anlatamadım sanırım ben size bunu..
Yani açık açık biz bu sorunu çözdük demiyorlar.
Sahte bir profil, hayali, kurgu ya da gerçekten birinin yaşadığı bir hikaye bilemem heryere bu şekilde yazılması beni irite etti.

Hepsi bu..
Klinik başarılıdır değildir ben bunu konuşmuyorum..

Eminim kötüdür.
Siz o arkadaşın yardım amaçlı yazdığını düşünüyorsunuz ama ben de direk o klinikten birinin reklam amaçlı yazdığını düşünüyorum.
Bakın o profili açan kişinin mesajlarına hepsi aynı şey.
Bu da o kliniğin sahte profille kendi kurumlarının reklamını yaptığını düşünüyorum.
Ve bu şekilde yapılan reklamı da etik bulmuyorum anlatamadım sanırım ben size bunu..
Yani açık açık biz bu sorunu çözdük demiyorlar.
Sahte bir profil, hayali, kurgu ya da gerçekten birinin yaşadığı bir hikaye bilemem heryere bu şekilde yazılması beni irite etti.

Hepsi bu..
Klinik başarılıdır değildir ben bunu konuşmuyorum..
Onceki yazdiklarina bakmadim ama ticari bi kurum sonuçta. Sahte profille boyle bisey yapmasi gercekten etik degil ama sonuc olarak bu hastaliktan kurtariyosa cok iyi bisey... haticeye degil neticeye bakar bu hastalikla ugrasanlar :) ben kendi cabamla yendim.. arkadasa yardimci olmak isterim hala sorunu devam ediyorsa

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
nasıl yani ya.okuyunca şok oldum.eşin niye ikinizin arasında geçeni ailesine anlatıyo.ayıp ya

İğrenç bi herif, sen boşa bunu. Hem bunun gibi heriflerle dolu bi toplumda büyüdüğün için böyle bi psikolojik kökenli rahatsızlık yaşayacaksın (ki bu durumu yaşaman da bu toplumun tamamı suçludur, o kocan olacak herif de dahil buna), hem de herifin yarattığı bu ekstra psikolojik şiddete maruz kalacaksın.
Böyle şey olabilir mi? Sen bu kadar değersiz misin?
Sen cinselliğini keşfetmeyi, cinsellikten zevk almayı, mutlu bir hayat ve cinsel hayat yaşamayı, içinde bulunduğun bu durumda sana psikolojik ve fiziksel olarak destek olacak, sana gerçekten aşık bir adamı hakediyorsun. Böyle ruh hastası, zavallı bir herifi değil.

Nasil annesini uyandirdi olmadi dedi ayni evdemi kaliyorsunuz ne terbiyesiz biri bende vajinusmus celtimmama kimseye anlatmadik annesine neymis
ben suan soktayım :KK57:
vajınısmus yasadım dıye bana dunyanın hakaretını etmıs bırı :KK70: meger kendısıde aynı seyı yasamıs
albumumde yazdıgı ve bazı forumlarda hala bana mesajları durur
şoka gırdım ilahi adalet ıste karsıma cıkardı mesajını

kadın kadının düşmanı vallahi ya şoktayım suan
allah ıslah etsın

ben suan soktayım :KK57:
vajınısmus yasadım dıye bana dunyanın hakaretını etmıs bırı :KK70: meger kendısıde aynı seyı yasamıs
albumumde yazdıgı ve bazı forumlarda hala bana mesajları durur
şoka gırdım ilahi adalet ıste karsıma cıkardı mesajını

kadın kadının düşmanı vallahi ya şoktayım suan
allah ıslah etsın
Nolmus nolmus kiz bize de anlat :)

Nolmus nolmus kiz bize de anlat :)

:KK70:

koptum ya :KK70: allah ıyılıgını versın guldurdun benı

o sahsın ancak profılınde yazdıgı mesajlara yorumlarına bakarsanız anlarsınız sımdı sahsa karalama kampanyası yapmıyım

yazık uzgun zaten :KK70:

atraksıyonlu bı gecmısımıız var :KK70:

Sizin özel hayatınızı başkası nasıl ve neden biliyor ben onu anlamadım.
Aynı sorunu ben 2 seneye yakın yaşadım eşimle ben dışında 1 Allahın kulu bilmedi.

Sizin özel hayatınızı başkası nasıl ve neden biliyor ben onu anlamadım.
Aynı sorunu ben 2 seneye yakın yaşadım eşimle ben dışında 1 Allahın kulu bilmedi.

kıme dedınız yorumumun ardından gelınce ustume alındım ona gore acıklama yapıcam da

Yav bi adam anasına babasına nasıl "bibikledim / bibiklemedim" raporu verebiliyo ben anlamıyorum ki?
Te allam ya, nası bi muhabbettir, o insanlar nasıl dahil olabiliyolar o kadar, hiç algılayamıyorum.
Eşinin bu kadar dahil olmalarına izin vermemesi lazımdı, "biz halletcez zamanla hadi sii yuu leytırr" deyip muhabbeti kapaması lazımdı.
oda bişey mi, sülalede bi kız var her severinde KV anlatır. gene olmamış bak görüyonmu filan. artık bana soldan sağdan gelirler onlar konuştukça. elalemin şeyinden sizene arkadaş. yok her sene aynı muhabbet. bi 4 sene filan olmuştur. belki fazla olmuştur ama kız her sene izne geldiğinde aynı muhabbet. en son. tüm sülale rahatladı. çünkü olduda bitti maaşallah :KK49:

Alın ailesini ve eşinizi vajinismüs teşhisini koyan doktorunuza götürün ne olduğunu öğretsinler onlara ve sizden önce onlar tedavi alsınlar!! Bu nasıl terbiyesizliktir. Bu zaten psikolojik bir rahatsızlık iyice körüklüyorlar ki bunu da geçtim onlara neee??? Siz iyice bir düşünün taşının, maddi durumunuz nasıl aileniz destek olur mu? Bu insan için kendinizi yıpratmayın. Sizin yatak odanıza giren sizin her şeyinize burnunu sokar hayatınız zehir olur. Ayrılın

Back