vajinismus ayriligi

Eşin de cok anlayıssızmıs seninle o iş icin mi evlendi hem daha 4 ay olmus bismillah ya 1 sene bekleyen var.Sana destek olucagına köstek olmus gercekten Allah akıl fikir versin

Hadi yaa... geçen biride bana tabiri caizsse ohh iyiki aldatılmışssın dedi nerdeyse vuuuu yandı desene :)))

bir kere şunu anlamadm: cinsel birlikteliğinizn olmadığını etraf duymuş.demek ki eşiniz bu konuda konuşmuş. bir kere bu hiç hoş birşey değil. o dedikoduların sebebi o olmuş. sana hiç anlayış göstermemiş ki, bu da seni daha çok kasmıştır. doktora gittin mi?
eşinin durumunu düşünüyorum. erkek için zor ama 4 ay yani. tedavi olursun sonuçta. seviyorsa bu kadar arıza çıkarmasına gerek yoktu.

başkasına anlatmak nedir ya! yorumları okumadım ama bu evliliği devam ettirecekseniz kendiniz gidin bir doktora. tek başına gidip te üstesinden gelen kadınlar var. tabi bitirecekseniz, ona bir şey diyemem.

kız olan kız boşanmişsin eşinle bunlar geride kaldi o pisliği unut gitsin hani derler ya ne ekersen onu biçersin seni ne ektiyse onlarda biçercekti hiç de üzülme güzel kızım benim. eşin senin gibisin hiç bulamaz daha beterini bulur hiç merak etme eminim ki çok arayacakti cahil bir aileymiş eşin tarafi. Boşver yeni hayatını kur. sana daha güzellikler bekliyor

boşanmış mı, üzüldüm. oysa ne hayallerle yuva kuruluyor

boşancakti kocasindan. bilmiyorum yorumlarini okudum hepsini. ama o pislik adam kızı çok çektirdi anlayabiliyormusun kıza hak veriyorum o kadar hayallerle evlendiğinde vajinamus çikiyor birden kocasi istememiş çok üzülmüş kızda. kız olan kız boşandi ya gerisi herşeyi güzellikleri gelir diyorum biliyorum çok zor hayat. adam bi kere anlayiş gösterseydi. karısına sahip çiksaydi hiç böle olmazdi. yani p pislige el degmediği için kızın içi rahat olsun. ben hak verdim. herşey yoluna girecegi inaniyorum.

Canım benim sen kimle evlendin böyle yaaa. insan mı bu rabbim yardimcin olsun ben olsam psikolojim yerle bir olmuştu. çok üzüldüm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…