• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Size dönğş mü yaptı ?
Evet yaklasik bir ay once bir sosyal paylasim sitesinden uZunca pismanlik dolu mesajlarla donus yapti cevap vermmedim yazilarina yazmaya devam etti.ikimizin elindeymis ben istiyosam hersey duzelirmis beni cok aramis herkesle konusmus (tlefonum 24 saat aciktir hic aradigini gormedim :) ) klasik erkek yalan dolanlari iste barismak istedgni gel dedgim an gelcegni falan soledi karslgnda onu artik istemedgmi soyledigimde de isi pislige vurdu. Ben gezip tozuyormusum o evde yokken ben neler yapmisim Allah bilir demeler beni aldattin demeler daha neler neler. Ne yazikki hic sasirmadim ve engelledim .kuzenlerimle arkadaslarimla herkesle irtibatini kopartan ben onu aldatmisim iftiraya bak..

canım 3 yılık güzel bir aşk evliliği yapmışsın bence boşanma aşılmayacak bir sorun değil eşin blöf yapıyordur erkekler erkeklik sorunu gibi görür bunu aile falan baskı yapmış o da eksik hisseder kendini bir yandan da tabi 3 yıl hayalini kuruyor seni beklemiş yıllarca biz kadınların bile aklına gelmez erkekler de pek anlam veremıyor ve anlayışsız olabiliyor malesef
ben evli değilim ama bildigim kadarıyla bu sitede pek çok kadın öztatmin yapmaya çalışarak bu sorunları çok kısa sürede yenmiiş eşin sana güvenmese zaten 4 ay önce boşanırdı ve eşin dışarı gitse zaten bunu aile ortamında bu kadar dillenmeden önüne geçerdi ikinizde suçsuzsunuz malesef yetişme tarzı bu sorunlara yol açıyor sana tavsiyem kendi öztatmn yapmaya çalış psikologa gitmeyi öner eşine 3 yıllık sevginin hatrına kurtarmamız için bu evliliği bana destek ol de . ben bekarım ama kadınların bazı sorunlarını burda okuyorum ve böyle bir durum yaşasam bu sitede bir hafta takılıp çözebilirdim . sen onu seviyorsun ve bu güzel bir duygu kötü birşey olsa her kadın çok kötü olurdu yni bak bnm bir yakınımda vardı bu sorun doktor vs çözdüler 5 ay falan sürdü ve sonra öğrendi ki zaten korkmasına gerek yokmuş yani esnek miş hiç canı yanmamıştı anlatabildim umarım :S yani o kadar korkmanıza gerek yok kendinizde bunu aşabilirsiniz

Allah aşkına bu işe aileler nasıl karışıyor? eşin mi söyledi hemen ailesi karım ilişkiye giremiyor diye. Adam gibi adam olsa başkalarına özeli hakkında konuşamaz kaldı ki ailesine karısı hakkında böyle konuşuyorsa o adamdan koca olmaz. Aranızda çok rahat halledilebilecek bir sorunu bu kadar büyütüp boşanmaya kadar getirdi yuvasını yıktırdı millete bi yerine kına yaksın. Sevgi o işi yapmak değildir. Başka şekilde de tatmin olabilirdi bir süre ama ateş başına vurmuş herifin. Geçmiş olsun.

Soylediklerin o kadar dogru ki.bana gore tabi ki cinsellik onemli lakin bugun bole yapanlar dunya hali agir hastalik oldugunda (kanser v.s)kadin iliski yasayamadiginda da adamin ters davranmasni hakli mi bulucaklar yinede.hersey iki bacak arasi degil oyle olsa iliski yasayan kimse mutsz olmazdi evliliklerde hic bi evlilikte bitmezdi
aynen oyle canim.. iliski demek iki eşin paylasimidir, en ozel anıdır, yani oyle olmali.. simdi senin eski esin olacak adam sana her turlu hakareti etsin, rezil etsin aleme, sen de onu memnun edeyim diye tedavi ol, sanki tek sorun buymus gibi..
dogru bi karar verdin kardesim Allah'in izniyle, hic uzulme.. insan olayin icindeyken cok goremiyor.. ama simdi cok sukur anlamissin.. dilerim o insanlari ve yapilanlari mutlulukla unutursun..

Evet yaklasik bir ay once bir sosyal paylasim sitesinden uZunca pismanlik dolu mesajlarla donus yapti cevap vermmedim yazilarina yazmaya devam etti.ikimizin elindeymis ben istiyosam hersey duzelirmis beni cok aramis herkesle konusmus (tlefonum 24 saat aciktir hic aradigini gormedim :) ) klasik erkek yalan dolanlari iste barismak istedgni gel dedgim an gelcegni falan soledi karslgnda onu artik istemedgmi soyledigimde de isi pislige vurdu. Ben gezip tozuyormusum o evde yokken ben neler yapmisim Allah bilir demeler beni aldattin demeler daha neler neler. Ne yazikki hic sasirmadim ve engelledim .kuzenlerimle arkadaslarimla herkesle irtibatini kopartan ben onu aldatmisim iftiraya bak..
iste bak ne guzel, acaba sans versem duzelir miydi? sorusunu da cevaplamis senin yerine, hic degismedigini de kanitlamis.. tekrar soyluyorum, senin ayrilik sebebin vajinismus degil, bu insanlarin dusunce yapisi tamamen.. sukretmelisin erkenden anladigin icin..

Hemen bosan adama bak karımla şu saate yattım ama bişey olmadı annacıgum gel bi el at mi diyor?her dk hesap mı veriyor özel denen bişey var anna babayla bu konu konusuluyıraa cok rahat bir aile bunlar git kardeş arkana bile bakmadan kaç sen en iyisi

Ustelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala
Neeeee yok artık, biriyle mi denicem dedi ,kaldım böyleeee :KK57:

Dusuncesi her neydi bilemiyorum ama beni cikmaza iten onun davranislariydi.ilk gun bile olmadi diye benden ayri uyudu ucuncu gun annesine olmadi yine ben gidicem evden diyen bir pislikti.adam olsa karisina sahip cikardi zaten pislik adam.hem namuslu el degmemis kiz istiyolar hemde pata kute yapmak istiyolar.yillarca koru kendini cocukluktan gelen baskilarla koruma icgudusuyle birden cogu kisi basarili olamiyor zaten.ama nato mermer nato kafaydi.anasi kocani seviosan yapatsin diodu bide:KK11:

aynı mantık buralarda gezen bi sibel diye üye vardı aynı düşünceye sahipler

bu ne biçim adam? yatak odanızı bu kadar ayaklar altına seren bir adamdan ne bekliyorsunuz ki? boşanın gitsin

Ay ne kadar igrencsiniz ya kanli carsafinizi da balkona asiyor musunuz hahahah kusucam simdi millet sizi kurbanlik koyun gibi goruyor dogaldir seks yapamamaniz ayrica iyi ki yapamamissiniz boyle sapik bir adamla seks yapmaya tiksinir insan zaten ben olsam ben de yapamam ustumde bir ayinin ve ayi ailesinin baskisi varken :) siz de bunu kaniksamissiniz sizce de dogal bir sey demek ki bari bu kurban sizi kessinler hahahah bir de millet akil vermis onlar da ayri komik allahm daha neler gorucem ya boyle adetler boyle din boyle gelenek gorenek boyle tore adi her neyse alin sizin olsun . Kanim dondu yazilanlari okuyunca saygi duyamiyorum malesef ... Siz bence bosanin gitsin ilerde karsiniza oyle biri cikar ki sukredersiniz allahim hayatimi yok yere cehenneme cevirmisler dersiniz hem nasil olsa bekaret duruyor hala tapusu sizde belgeli secereli doktordan kullanilmamis sifir bekaret raporu hahahahah

Ay ne kadar igrencsiniz ya kanli carsafinizi da balkona asiyor musunuz hahahah kusucam simdi millet sizi kurbanlik koyun gibi goruyor dogaldir seks yapamamaniz ayrica iyi ki yapamamissiniz boyle sapik bir adamla seks yapmaya tiksinir insan zaten ben olsam ben de yapamam ustumde bir ayinin ve ayi ailesinin baskisi varken :) siz de bunu kaniksamissiniz sizce de dogal bir sey demek ki bari bu kurban sizi kessinler hahahah bir de millet akil vermis onlar da ayri komik allahm daha neler gorucem ya boyle adetler boyle din boyle gelenek gorenek boyle tore adi her neyse alin sizin olsun . Kanim dondu yazilanlari okuyunca saygi duyamiyorum malesef ... Siz bence bosanin gitsin ilerde karsiniza oyle biri cikar ki sukredersiniz allahim hayatimi yok yere cehenneme cevirmisler dersiniz hem nasil olsa bekaret duruyor hala tapusu sizde belgeli secereli doktordan kullanilmamis sifir bekaret raporu hahahahah

Igrencsiniz nedir ya.. hem konu sahibi ayrilmis kendine yeni bir hayat kurmus zaten

Igrencsiniz nedir ya.. hem konu sahibi ayrilmis kendine yeni bir hayat kurmus zaten
Diger mesajlari okumadim ben ama sizce de kadinin bekaretinin bu kadar problem olmasi iliskiye girememesi yuzunden baski gormesi kanli carsaf muhabbeti igrenc degil mi allah askina :( kotu seyler kastetmedim yazarken ama cidden bu zihniyet beni tiksindiriyor bir kadin olarak...

Diger mesajlari okumadim ben ama sizce de kadinin bekaretinin bu kadar problem olmasi iliskiye girememesi yuzunden baski gormesi kanli carsaf muhabbeti igrenc degil mi allah askina :KK43: kotu seyler kastetmedim yazarken ama cidden bu zihniyet beni tiksindiriyor bir kadin olarak...

Kesinlikle ayni fikirdeyim.konu sahibine yonelik bi kelime olarak algilamistim da

eğer hâlâ olmadıysa, bu adamla uğraşma bence bekaretini kaybetmeden ayrıl. tedavini olur, seni anlayacak bir adamla evlenir paşa paşa yaşarsın

ya biri bana açıklasa..vajinumus olunca neden olmuyo ilişki ?ne oluyo yani kadında? :KK23:

Diger mesajlari okumadim ben ama sizce de kadinin bekaretinin bu kadar problem olmasi iliskiye girememesi yuzunden baski gormesi kanli carsaf muhabbeti igrenc degil mi allah askina :KK43: kotu seyler kastetmedim yazarken ama cidden bu zihniyet beni tiksindiriyor bir kadin olarak...
Zaten benide tiksindirdigi icin suan hayatimda barindirmiyorum o hayvani

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Nasil annesini uyandirdi olmadi dedi ayni evdemi kaliyorsunuz ne terbiyesiz biri bende vajinusmus celtimmama kimseye anlatmadik annesine neymis

Ah yanlış yazdım :) önsevişme diye bir şey var! Ben de ilk birlikteliğimi eşimle evlendikten 1 ay sonra yaşayabildim ama eşim çok kibar ve nazik davrandı olabilir aşarız yeneriz dedi her gece sarıldık uyuduk şu an cinsel olarak çok uymlu ve mutluyuz. Bu olayın benzeri kuzenimin başından geçti. Evlendiklerinde beraber olamıyolar ama kız diyo ki (bize boşanınca anlattı) adam daha önsevişmenin başındayken kalkıp sen nasıl kadınsın odun gibisin diye odayı terkediyormuş. Bu arada biri diş hekimi diğeri üni de doçent yani cahil cühela da değiller. Neyse bizim kız doktora gidiyor bir güzel anlatıyor durumu. Doktorun teşhisi şu oluyor: bu adam iktidarsız ve suçu sürekli sana yıka yıka seni de cinsellikten soğutmuş. Hatta özel olucak ama doktorun dediği ereksiyon olmaması ve çok az sürmesi agresifliği bunun kanıtıymış. Kuzenim direkt boşadı! Hem suç atıp hem aşağılamalarını çekemem dedi. Şu an 2. Ye evli 3 çocuğu var ve çoookkk mutlu. Demesine göre 2. Eşine evlenmeden önce durumu anlatmış adam gülmüş geçmiş.. Ve ilk gece de mis gibi beraber olmuşlar. Hem bunlar ne hanzolar yaa hiç mahrem anlatılır mı!!! Tabi biliolardır oğullarının durumunu sana yıkmaya çalışıyolardır terbiyesizler
Ne kadar sürmüs kuzeninin ilk evliligi?

Back