- 25 Ocak 2015
- 360
- 458
- 63
- Konu Sahibi hayattguzell
-
hahaha eski hastalık diyen sensin benim iddiam değil ki.. ben kocasını seven her kadının ilk gecede vs.. ilişkiyi reddetmez dediğini söylüyorum öyle italyalarda eğitim alarak forum köşelerinde takılmaya benzemez bilgi sahibi olmak :)
sırf iyi baba olur diye efendi adamlarla evlenip iş evlilk gereklerine gelince yan çiziyorlar hepsi bu.. doktorların yanıldığı bir konu yok diyorsan tıp kongrelerine bakmadığın belli. doktor olmuş ama hiç kongreye katılmamışsın anlaşılan
Opuldunn akıl hastasının heralde ......yanımda arkadaşlar mesajını okuyor diyorlar ilk defa azeri değilim diyen azeri gördük rezil etdin kendini halkımızın yaranmak için mesaj yazan megoloman üyesi millet sana gülüyor sen kime gülüyorum. Hangi halkdansın Türk yuh senin milletin turk halkın azeri bilgili olAllah senin çevrendekilere sabır versin
Evet eski hastalık dedim ve senin böyle söylediğini iddia etmedim. Sen yeni çıkmış bi hastalık dedin yanıldn dedim okuduğunu anlayamamışsın
tıp dünyasının bin küsür yıldır hastalık olarak kabul ettiği bir şeyde yanıldıklarını hangi kongrede dinledin allah aşkına bi söyle de öğrenelim..
ayrıca cinsellik bölümünde "bu vajinismus bu kadar yaygınmıymış yaa benim haberim yoktu" diye konu açıp bana da burda kongreden falan dem vuruyorsunhaydin ben gdiyorum ama yokum diye de fazla atıp tutma bilmediğin şeyler hakkında. Bi gözün burda yakalarım walla
işine gelmeyince tartışmaktan kaçmak modadır zaten evet evet bilmiyorsam gel anlat bilmediğimi üstelik daha önceki yazdıklarımı hiç hatırlamamışsın.
bu konu doktorların para kapmak için uzattıkça uzattıkları bir şey yoksa fersah fersah reklam yapmazlar. hayır işi yapıyor sanki tonla para alıyor karşılığında.
hastalık olmadığında ben ısrarcıyım. gel ispatla doktorların para almak için uzatmadığını kanıtla yoksa sen de o doktorlardan birisisin demektir hani bi hastalık şikayetiyle gelsek kovacaksın kapıdan demek görüyoruz kimin bilgisiz olduğunu
Yemin ederim o kadar cahilsin kivajinismusun yeni ortaya çıkmış birşey olduğundan girdin kadınların sevmedikleri kocalarıyla yatmaktan bi kaçış olarak gördüklerinden, doktorların para için tedaviyi uzattığından çıktn mantıklı hiç cewap gelmedi mi aklına da bunları yazdn. Bir de ispatla demişsin.. pardon
da niye böyle bir çabaya giricem ki?
zamanında tedavisi için cerrahi yöntemler bile denenmiş bu hastalık için.. ama sen küçük, sevimli dünyanda istediğin şeylere inan..
paragöz bir doktor
ebiş hangi vpn programını kullanıyosunda kazen senı yakalayamıyo?Vajinismus tedavi merkezi seçerken öncelikle iyi bir araştırma yapmalısınız. Çünkü vajinismus tedavisi için bilimsellikten uzak, uzun süreli, yorucu, can sıkıcı tedavi yöntemleri, çiftlerde maddi-manevi pek çok kayıplara yol açar, umutları tüketir ve daha sonraki tedavi girişimlerinin ertelenmesine neden olur. Vajinismus, bilimsel tedavi yöntemleri ile KISA SÜREDE ve KALICI olarak çözümlenebilen cinsel sorundur.
bak bunları da senin bahsettiğin doktorlardan biri yazmış ortalık üçkağıtçı dolu :)))
kendisi cahil olanlar başkalarını hep da öyle görürmüş bak 2 lafından biri suçlama hiç bilimsel bir bulgun yok anladık biz derdini merak etme
ebiş hangi vpn programını kullanıyosunda kazen senı yakalayamıyo?
sence?ebiş kim?
sence?
biz anladık canım sen meraklanmaben tanımıyorum görüşlerimiz benzeyebilir sadece.
biz anladık canım sen meraklanma
Arkadasim burdaki bazi insanlar bence stres atmak icin buraya takilip insanlarin halinden anlamadan sacma sapan yorum yapmayi kendilerine gorev bilmisler.. senin durumun fena zaten..okudum..sen bunlara takilma zaten derdin basindan askin..kendini toparlamaya bak..
kadina en cok kadin zarar verir ki zaten..bu herkesce bilinen bir gercek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?