vajinismus ayriligi

Evet eski hastalık dedim ve senin böyle söylediğini iddia etmedim. Sen yeni çıkmış bi hastalık dedin yanıldn dedim okuduğunu anlayamamışsın

tıp dünyasının bin küsür yıldır hastalık olarak kabul ettiği bir şeyde yanıldıklarını hangi kongrede dinledin allah aşkına bi söyle de öğrenelim..

ayrıca cinsellik bölümünde "bu vajinismus bu kadar yaygınmıymış yaa benim haberim yoktu" diye konu açıp bana da burda kongreden falan dem vuruyorsun haydin ben gdiyorum ama yokum diye de fazla atıp tutma bilmediğin şeyler hakkında. Bi gözün burda yakalarım walla

Allah senin çevrendekilere sabır versin
Opuldunn akıl hastasının heralde ......yanımda arkadaşlar mesajını okuyor diyorlar ilk defa azeri değilim diyen azeri gördük rezil etdin kendini halkımızın yaranmak için mesaj yazan megoloman üyesi millet sana gülüyor sen kime gülüyorum. Hangi halkdansın Türk yuh senin milletin turk halkın azeri bilgili ol

işine gelmeyince tartışmaktan kaçmak modadır zaten evet evet bilmiyorsam gel anlat bilmediğimi üstelik daha önceki yazdıklarımı hiç hatırlamamışsın.
bu konu doktorların para kapmak için uzattıkça uzattıkları bir şey yoksa fersah fersah reklam yapmazlar. hayır işi yapıyor sanki tonla para alıyor karşılığında.
hastalık olmadığında ben ısrarcıyım. gel ispatla doktorların para almak için uzatmadığını kanıtla yoksa sen de o doktorlardan birisisin demektir hani bi hastalık şikayetiyle gelsek kovacaksın kapıdan demek görüyoruz kimin bilgisiz olduğunu

Yemin ederim o kadar cahilsin ki vajinismusun yeni ortaya çıkmış birşey olduğundan girdin kadınların sevmedikleri kocalarıyla yatmaktan bi kaçış olarak gördüklerinden, doktorların para için tedaviyi uzattığından çıktn mantıklı hiç cewap gelmedi mi aklına da bunları yazdn. Bir de ispatla demişsin.. pardon
da niye böyle bir çabaya giricem ki?

zamanında tedavisi için cerrahi yöntemler bile denenmiş bu hastalık için.. ama sen küçük, sevimli dünyanda istediğin şeylere inan..

paragöz bir doktor

Vajinismus tedavi merkezi seçerken öncelikle iyi bir araştırma yapmalısınız. Çünkü vajinismus tedavisi için bilimsellikten uzak, uzun süreli, yorucu, can sıkıcı tedavi yöntemleri, çiftlerde maddi-manevi pek çok kayıplara yol açar, umutları tüketir ve daha sonraki tedavi girişimlerinin ertelenmesine neden olur. Vajinismus, bilimsel tedavi yöntemleri ile KISA SÜREDE ve KALICI olarak çözümlenebilen cinsel sorundur.

bak bunları da senin bahsettiğin doktorlardan biri yazmış ortalık üçkağıtçı dolu :)))

kendisi cahil olanlar başkalarını hep da öyle görürmüş bak 2 lafından biri suçlama hiç bilimsel bir bulgun yok anladık biz derdini merak etme

ebiş hangi vpn programını kullanıyosunda kazen senı yakalayamıyo?

muhtemelen birileri sormuştur ilişkiye girip girmemeniz milleti niye gerdi nasıl ve neden haberleri oldu çok ayıp

Bensibelim2 senin zihniyetindeki insanlar yuzunden ben zaten 4 ay bu sorunla tek basima kaldim ve sonunda ayrildim yasadigim travmayi tahmin edemezsin ve bilmedigin bisey karsiliginda burda yargilamalara gidemezsin.hastalik veya degil bu sorun yillardir yasanan bir durum senin yada senin gibilerin hastalk olarak kabul etmemesi bu problemi cozmuyor.insanlarin ozeli oldugu icinde fazla bilinen bir durum degil.kimi fizyolojik sebeplerden kimi psikoljik sebeplerden iliski yasayamiyor.senin kocasini sevmiyorsa yapmiyordur dedigin kocasi yanina geldiginde canim istemiyor diyendir.

Arkadasim burdaki bazi insanlar bence stres atmak icin buraya takilip insanlarin halinden anlamadan sacma sapan yorum yapmayi kendilerine gorev bilmisler.. senin durumun fena zaten..okudum..sen bunlara takilma zaten derdin basindan askin..kendini toparlamaya bak..

Gercekten insanlik disi goruyorum.konumu actigimdan beri birseyler yaziyor karsilik vermiyorum. Burda insanlar yalniz kaldiklari icin bir nevi teselli amacli hic gormedikleri insanlarla birseyler paylasiyorlar.burda anlattiklarimin bir cogunu en yakinim bilmez.yardimci olmayi gec insani sinir edip suclamalarda bulunuyor.malesef ki bunu yapanda bir KADİN.

kadina en cok kadin zarar verir ki zaten..bu herkesce bilinen bir gercek...

kadınlık ıkı meme bir vajinadan ibaret değildir ..Kadın olmak ,cinsel ilişkiye girip girememekle alakalı da olamaz ..Siz bunu yapamadınız diye kadınlığınızdan vazgeçmeyin ..Kadınlık sizin asaletinizde,ruhunuzda ..Umarım çok daha güzel bir hayat bekliyordur sizi ..Herkesin ne dediğini çok takmayın,bu elalem kimse daha fayda sağlayanı olmadı ...İyi sabahlar

şüphesiz vajinismus ciddi bi rahatsızlık bu hastalıkla cebelleşen kadın da kadınlığından bişey kaybetmez, konu sahibi canını sıkma. kişi başına düşen ruh hastası de geç papağan da konusuyo boşverene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…