- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi hayattguzell
-
Sen gidip basit olmayan üniversite bitirmiş çevrenle takilsana bir zahmet. Biz böyle iyiyiz burada.1862 yılında bulunan(?) sözde hastalık son 20 yılda hortlarsa orada polemik yaratılır.. eğitim hayatı basit bir üniversite olanlar okumaktan bahsetmesin bir zahmet!
okuduğum kitaplar boyunu aşar zira.
İşte yukarida da dedigim gibi, forum köşelerinde takilacagina çok önemli işlerine bak güzelim. Değerli vaktini boyunu aşmış olan kitaplara yenilerini ekleyerek degerlendir burada bıdı bıdı yapacagina. Zaten sabir taşiran cinstensin. Şu forumda sabrini taşirmadigin bir kişi kalmadi hala banlanip banlanip geri gelip laf yetiştiriyorsun, bu ne azim!hahaha eski hastalık diyen sensin benim iddiam değil ki.. ben kocasını seven her kadının ilk gecede vs.. ilişkiyi reddetmez dediğini söylüyorum öyle italyalarda eğitim alarak forum köşelerinde takılmaya benzemez bilgi sahibi olmak :)
İnsanlari tedavi eden kisilere üç kagitci diyemezsin. Haddini sinirsiz "zannediyorsun" ya, öyle olmadigini anlarsin er geç, ki büyük ihtimalle geç olur...Vajinismus tedavi merkezi seçerken öncelikle iyi bir araştırma yapmalısınız. Çünkü vajinismus tedavisi için bilimsellikten uzak, uzun süreli, yorucu, can sıkıcı tedavi yöntemleri, çiftlerde maddi-manevi pek çok kayıplara yol açar, umutları tüketir ve daha sonraki tedavi girişimlerinin ertelenmesine neden olur. Vajinismus, bilimsel tedavi yöntemleri ile KISA SÜREDE ve KALICI olarak çözümlenebilen cinsel sorundur.
bak bunları da senin bahsettiğin doktorlardan biri yazmış ortalık üçkağıtçı dolu :)))
kendisi cahil olanlar başkalarını hep da öyle görürmüş bak 2 lafından biri suçlama hiç bilimsel bir bulgun yok anladık biz derdini merak etme
Ayrildik canim dini nikahimizi verdik evimizi kapattik.bosanma gununu bekliyoruz ailemle yasiyorum.zorda olsa dayanmaya calisiyorumSon durum ne?Merak ettim
Eski esimin ereksiyondan ziyade kisilik ,insanlik problemi vardi.Bence sen vajinismus degilsin kocanin ereksiyon problemi var. Ben senin yerinde olsam mahkemede bunu soylerdim. Doktor raporuyla ispatlamasi lazim, alsin raporu rezil olsun, seni rezil etmek neymis anlasin.
biri bana bu konunun fake olduğunu söylesin ya benım özel odamda kaynınvalidemim kayınpederimim ne işi olur hamgi koca bunlara izin verir aklım almıyor ve 3 yıllık sevgılılık var bide
canım benım ben ilk defa birine boşan diyorumm boşan bu adamdan hayatını zindan etmee
boşanmış olmana çok sevindim. her satırda ayrı bir şaşırdım yahu böyle insanlar gerçekten var mı
ve bence çok şanslısın. bu sayede nasıl biriyle evlendiğini görmüşsün ve çocuk da olmadan atlatmışsın
her şeyden önce eşin insan olmayı bilmeliydi. artık kafandan onu ve yaşadıklarını çıkarmaya bak çok geçmiş olsunBunca zaman adeta kandirildigimi gordum.vaad ettikleri ve yasattiklari arasinda ucurum vardi
Cok tesekkur ederim.her şeyden önce eşin insan olmayı bilmeliydi. artık kafandan onu ve yaşadıklarını çıkarmaya bak çok geçmiş olsun
42 sayfayı okumadım, sorulduysa özür dilerim de eşin nereli?
teşekkürler, birazcık ferahladım. böyle insanlar her yerden çıkabiliyormuş demek ki.
ayrıca görüşümü belirtmeyi unuttum, mahkemede eşinin ereksiyon problemi olduğunu söyle diyenlere katılıyorum.
Genelde zaten dogu insanlari bu konularda anlayissiz oluyorlar(cinsellik) bunu anladim ben.ama ferahladim demendeki kasti anliyamadim.
benimkiler karadenizliydi. muhtemelen gerdekte de arar, "naptın annem, iyi misin oğluşum, erkek mi oldun sen" derdi.
seninkiler "yapmışlar mı"dan ziyade, "bizim oğlan becerebilmiş mi" paniğinde gibi görünüyor burdan.
Neyin kafasini yasiodu onlar zaten hic anlamadim.amaclari sebepleri neydi.sanki bu is bahaneleri olmustu ayrilmamiza yada ciddi anlamda katılardı bilemiyorum.Allah gelecekteki yeni gelinlerine sabir versin
ben duydum ama böyle birkaç olay.
oğullarının ne olduğunu biliyorlar, bile bile evlendiriyorlar, beceremezse gelini karalıyorlar.
ben senin yerinde olsam, mahkemede "ereksiyon olamıyordu" derim. ayrıca tazminat davası da açarım. kandırılmış oluyorsun çünkü. cinsel aktifliği yoksa evlenemez. ciddi ciddi tazminat alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?