• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Eşinle güzellikle falan konuşma.
Sen bir hayvan mısın da senin özel rahatsızlığını ailesine anlatabiliyor?
Bu ne iğrenç bir saygısızlık? Ne büyük bir rezalet?
Sen bir insansın be insan. Bu bir hastalık, muhtemelen de o "kız değil demek ki" diyen örümcek kafalıların baskıları yüzünden oluşmuş bir hastalık.
"İyi günde kötü günde derken ne demek istendiğini anlamadan evlenmeseydin keşke", der ve boşanmaya gönüllü olurdum yerinde olsam. Hastalığın yüzünden sana böyle yapan adam başka neler yapmaz. Saygısız, anlayışsız adam. Yazık böylelerine!

Oh be yaşasın kurtulmuşsun o adamdan. Şükürler olsun. Çok sevindim adına. Seni çok seven, her zor anında yanında olabilecek bir adamla olacaksın inşallah:)

sakın seni kandırmasına izin verme, illaki pişman olacak insan azmanı kişilik:KK62:
karaktersiz oğlancık:KK62:

Canim malesef anlattiklarim bastan asagi kelime kelime hepsi dogru.ayrildik zaten.korkunc seyler degil mi benim bile inanasim gelmiyor bazen.
çok üzüldüm hemde çok okudukça içim acıdı senin özel hayatın nasıl böyle dillerde olabilir .güçlü ol kuzun hemde çok inanki gececek bu günler atlatacaksın

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Parrrrrdooooonnnn siz nerede yasiyorsunuz sormasi ayip bez falan ne is ya hangi devirdeyiz e bide balkona asilsin bayrak gibi sok oldum...esiniz olacak okuz zaten o isi yapsanizda sizi sinir hastasi edecek belli obur ayda cocuk olmadi diye kisir damgasi yersiniz cok kizginim sinirlendin suan

Yani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn bni ittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo
Simdi anlasildi mesele kus az otuyo bakir ya iyice komplekse giriyo beter ol dicem ama konu sahibine ayip etmek istemiyorum keske bu konu fake olsaydi

Daha 23 yasimdym bir kere bole oldm die bi omur evlenmem artk demyrm ama bende bu korkuda vardi ya tekrr ayni seyi yasarsm bi omr bole problemle mi yasicm korkusu vardi bnde.normlde deneme yapmiycgmz zamanlarda ereksyn problemi hc olmyo uzin sure ama deneme yapcgmz zamanlr yasio
deneme yapmayacagimiz zamanlarda demissin yani esin yemek yerken yururken osurup s..carken ereksiyon halinde yanina geince pufff oylemi hadi canim adam hasta

ailen falan ne dedi peki annen ablan iyi sana bisey demediler yap iste herkez yapıyo diye ne mutlu sana ki ailen arkanda

yardım almayı denedinizmi canım ?
seni böylesine horgören bi adamla devam ettirebileceğini düşünüyormusun?

Sevebilirim, aşkımdan ölebilirim, onsuz nefessiz kalabilirim ama bu kadar özel bir konuyu anasına babasına anlatmış, iki kişi arasında kalması gereken bir konuya herkesi dahil etmiş biriyle evli kalamam. Bu durum çok incitici. Kendinize bunu yaptırmayın. Boşanın kendinize mutlu bir hayat kurun. Bu evlilik siz vajinismus olduğunuz için değil eşini SAYGISIZ,SEVGİSİZ olduğu için bitmiş olacak.

peki suna durum nedir dava acıldımı altınlarını altın mı mesela esyalarıı falan kim insna ayrılırken gurur yapıp almıyo sen o hatayı yapma catır catır al

Sevebilirim, aşkımdan ölebilirim, onsuz nefessiz kalabilirim ama bu kadar özel bir konuyu anasına babasına anlatmış, iki kişi arasında kalması gereken bir konuya herkesi dahil etmiş biriyle evli kalamam. Bu durum çok incitici. Kendinize bunu yaptırmayın. Boşanın kendinize mutlu bir hayat kurun. Bu evlilik siz vajinismus olduğunuz için değil eşini SAYGISIZ,SEVGİSİZ olduğu için bitmiş olacak.
Kesinlikle ve kesinlikle.saygisi ve sevgisi olsa beni yanliz birakmayip destek olurdu.sorun vajinismus olmak degildi

ailen falan ne dedi peki annen ablan iyi sana bisey demediler yap iste herkez yapıyo diye ne mutlu sana ki ailen arkanda

Ailem cok sukur hic baski yapmadi.ailem karisacak insanlar degiller ama karsi taraf babama kadar anlatinca dahil olmak zorunda kaldilar hepside beni hakli gordu hep.

yardım almayı denedinizmi canım ?
seni böylesine horgören bi adamla devam ettirebileceğini düşünüyormusun?
Eski esim yardimi asla istemedi.ya hatta psikiyatriye gidelim dedigimizde doktora gitsek anlatsak oda herkese anlatir bu olayi zihniyetindeki bi adamdi.bunca insan doktorla hocayla mi cozmus diyodu sende bitiyo olay diodu.annesi ailesi hep kocani seviosan yaparsin diodu.bole insanlarla zaten olmaz.bide son olarak ailesinin yasadigi sehire gidip tasinmamizi istediler filmi koparan bu oldu.bende guvenip gitmedim 1 haftaligina bile gidemezdim

Eski esim yardimi asla istemedi.ya hatta psikiyatriye gidelim dedigimizde doktora gitsek anlatsak oda herkese anlatir bu olayi zihniyetindeki bi adamdi.bunca insan doktorla hocayla mi cozmus diyodu sende bitiyo olay diodu.annesi ailesi hep kocani seviosan yaparsin diodu.bole insanlarla zaten olmaz.bide son olarak ailesinin yasadigi sehire gidip tasinmamizi istediler filmi koparan bu oldu.bende guvenip gitmedim 1 haftaligina bile gidemezdim
Çok şükür boşanmışsınız okurken kudurmuştum şimdi rahatladım saygısız adam

vajinismus oldugunu sizin ikinizden baska kim niye bliyor kime ne gider doktra tedavi olurdunuz bu insanlar herseye burnuu sokuyr ya esnizinde bu durumda destek olması lazmmıs size

Back