vajinismus ayriligi

İnan bende hayretler icinde kaldim her seferinde her telefon konusnalarinda.cocuk gibi telefonda babasina anlatmalarinda..sastim kaldim neyse ki bitti.onume bakicam bundan sonra

Konunun gidişatını bilemiyorum canım son durum nedir biten ne ayrılıyor musun?

İnan bende hayretler icinde kaldim her seferinde her telefon konusnalarinda.cocuk gibi telefonda babasina anlatmalarinda..sastim kaldim neyse ki bitti.onume bakicam bundan sonra

Sana bu kadar rezillik yaşattıktan sonra evine giderken (baba evi demiyorum çünkü orası hala senin evin evlenmen bir şey değiştirmiyor), o erkek müsvettesinin yüzüne okkalı bir şekilde tükürmen şart olmuş biliyor musun?

ya aileler dahil olurmu böyle bir konuya enteresan nediyor anasına biz karımla sevişemedik anne gene mi diyor ne kadar çirkin.... karı kocayı ilgilendirir bu konu tedavi edilemeyecek birşey değil diye biliyorum... umarın atlatırsınız

Evet ayrildik ailemin yanindayim artik

Hakkinda hayirlisi canim. Insanin basina her türlü hastalik, rahatsizlik gelebilir, bu denli cahilce yaklasimlari cok cok cok saygisizca. Esinin tedaviye yaklasmamasida ayri bir cahillik, hadi ailesini gectim onun yaptigi daha vahim.
Ailen arkanda destekci, hic üzülme, eden bulur.

Senin kötü gününde sana böyle davranan bir adamla evli olsan ne olur olmasan ne olur

Ayrıca ne çirkin bir sey babanın evine git babamın evine gönderirim falan. Mal mısın sen bir babanın evi bir kocanın evi allahım ya

siz nasıl bir insan müsveddesi ile evlendiniz
sizin zihniyetiniz ne böyle
ailesine neymiş onlar kim neyi ispatlıyorsunuz acaba
ne bezi neyi göstereceksiniz
özür dilerim ama nasıl bir hayvanlık bu sizi doktora getirecekler kim onlar yaa ne münasebet
bu konuya nasıl karışabilirler
onlara ne yaa adi karakterler
size tek tavsiyem arkadaşlar da yazmış ama katılmıyorum
bekaret raporu felan sakın almayın bu hakareti haketmiyorsunuz
ama boşayın bu insan müsveddesi kocanızı

sakın eşinde sıkıntı olmasın
bence sen ondan rapor iste
erkek olduğunu bana ispatla de

1862 yılında bulunan(?) sözde hastalık son 20 yılda hortlarsa orada polemik yaratılır.. eğitim hayatı basit bir üniversite olanlar okumaktan bahsetmesin bir zahmet!
okuduğum kitaplar boyunu aşar zira.

1862 yılında bulunan(?) sözde hastalık son 20 yılda hortlarsa orada polemik yaratılır.. eğitim hayatı basit bir üniversite olanlar okumaktan bahsetmesin bir zahmet!
okuduğum kitaplar boyunu aşar zira.

Oyoyy ban ın kalkmış hoşgelmişsin. Eğitim hayatının bir kısmını türkiyede
bir kısmını da italyada tamamlamış
bir doktorla muhatapsın hadi gene iyisin

ilk önce yeni çıkmış bir hastalık dedin
o fiyasko cıkınca yirmi yılda hortadı
diye çeviriyorsun. Acaba hastalıkların
hortlama dönemleri hakkındaki bu
engin bilgiye nereden sahipsin? Tıp
otörleri bu konudaki verileri düzenli
olarak sana gönderiyor olmalı..
bildiğini sandığın şeyleri değil
gerçekten bildiklerini yazmanı tavsiye
ederim.. benim boyumu aştığını iddia
ettiğin o kitaplar bu kadar atmasyon
bilgiler vermenin ne kadar komik
duruma düşüreceğini öğretememiş
sana.. yeni kitap arayışına girmeni
öneririm Dua edersin bana
ileride.

Ay bi de tıp dünyasının kabul ettiği hastalığa sözde hastalık demişsin kıyamam yaa..

Bu arada herkese sen diye hitap etmem değerini bil

neyse uzun oldu. Daha fazla seninle bir olmayayım. Byessss

hahaha eski hastalık diyen sensin benim iddiam değil ki.. ben kocasını seven her kadının ilk gecede vs.. ilişkiyi reddetmez dediğini söylüyorum öyle italyalarda eğitim alarak forum köşelerinde takılmaya benzemez bilgi sahibi olmak :)

sırf iyi baba olur diye efendi adamlarla evlenip iş evlilk gereklerine gelince yan çiziyorlar hepsi bu.. doktorların yanıldığı bir konu yok diyorsan tıp kongrelerine bakmadığın belli. doktor olmuş ama hiç kongreye katılmamışsın anlaşılan

Öncelikle şunuu belirticem vajinusmus genel olarak bir hastalık değildir. Kişisel bir sorundur. Tıpta bunu böyle kabul eder. 21 yıldır hortladı diye bir şey yok her zaman vardı 21 yıl önce internet böyle yaygın değildi. Böyle şeyleri konuşmak ayıptı 21 yılda hortladı diye bir şey yok. Eskiden varmıydı evet vardı.

Son düzenleme:
Ağzı olan konuşuyor işte. Güzel cevap için ağzına sağlık.

Wa ayyyyyy burdada şuuu yazmışsın bilgili arkadaş demekki oluyor.suuu değil şunu. Vah vah bana senmi türkçe öğretiyordun birsürü yalnişın varmış başka konulardada

Ayy inanmıyorum.Konu başlığını gördükten sonra hastalık neymiş diye araştırıyım dedim ve anladımki bendede var.Yani doğumdan sonra oluşan birşy.Ben sezeryan olmama rağmen doğumdan kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm ama 5 ay oldu hale aynı

Canım benim bu sorun doktora gitmeden çözülmez çözülseydi çoktan olurdu ben 15 gün yapamadım sonra oldu, ama başka bir tanıdığınm 7 sene yapamadı bu süre içinde de kimseyle paylaşmadı..Bazı kimseler özele giriyor paylaşılmamasından yana ama bu tanıdığım(erkek) sonunda annesine anlatmış ve annesi hemen psikoloğa yönlendirdi ve sorunları ilk seansta çözüldü 1 ay sonrada hamile kaldı...Ama sorun şu ki senin eşin ve eşinin ailesinde ciddi sıkıntılar var seni yargılayan ve anlayışlı olmayan bir adamla da olmaması daha hayırlı gibi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…