- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi hayattguzell
Sen gidip basit olmayan üniversite bitirmiş çevrenle takilsana bir zahmet. Biz böyle iyiyiz burada.1862 yılında bulunan(?) sözde hastalık son 20 yılda hortlarsa orada polemik yaratılır.. eğitim hayatı basit bir üniversite olanlar okumaktan bahsetmesin bir zahmet!
okuduğum kitaplar boyunu aşar zira.
İşte yukarida da dedigim gibi, forum köşelerinde takilacagina çok önemli işlerine bak güzelim. Değerli vaktini boyunu aşmış olan kitaplara yenilerini ekleyerek degerlendir burada bıdı bıdı yapacagina. Zaten sabir taşiran cinstensin. Şu forumda sabrini taşirmadigin bir kişi kalmadi hala banlanip banlanip geri gelip laf yetiştiriyorsun, bu ne azim!hahaha eski hastalık diyen sensin benim iddiam değil ki.. ben kocasını seven her kadının ilk gecede vs.. ilişkiyi reddetmez dediğini söylüyorum öyle italyalarda eğitim alarak forum köşelerinde takılmaya benzemez bilgi sahibi olmak :)
İnsanlari tedavi eden kisilere üç kagitci diyemezsin. Haddini sinirsiz "zannediyorsun" ya, öyle olmadigini anlarsin er geç, ki büyük ihtimalle geç olur...Vajinismus tedavi merkezi seçerken öncelikle iyi bir araştırma yapmalısınız. Çünkü vajinismus tedavisi için bilimsellikten uzak, uzun süreli, yorucu, can sıkıcı tedavi yöntemleri, çiftlerde maddi-manevi pek çok kayıplara yol açar, umutları tüketir ve daha sonraki tedavi girişimlerinin ertelenmesine neden olur. Vajinismus, bilimsel tedavi yöntemleri ile KISA SÜREDE ve KALICI olarak çözümlenebilen cinsel sorundur.
bak bunları da senin bahsettiğin doktorlardan biri yazmış ortalık üçkağıtçı dolu :)))
kendisi cahil olanlar başkalarını hep da öyle görürmüş bak 2 lafından biri suçlama hiç bilimsel bir bulgun yok anladık biz derdini merak etme