• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

off bir kadının en özelini her tarafa yaymak nedir ya eşin utanmamış mı anasına babasına sürekli rapor vermeye akrabalarına seni konuşturmaya

Bekara bosanmak kolaymis ama valla bosanin ya bu ne cinsel hayatinizi carsaf carsaf anlatan bu insanla nasil devam edebilirsiniz hadi diyelim bir oldu iki ne zaman olcak haftafa kac olcak ayda kac kez ayy dusunmesi bile igrenc akli seyinde bi aileyle evlenmissiniz

Eee daha yeni.bir konu açmışsınız eşimin sürekli aldattığını düşünüyorum güvenmiyorum kafamda kuruyorum ortada bunu düşüneceğim birşey yok paranoyak mıyım demişsiniz o konuda neden bahsetmedibiz bundan sebeb yok demişsiniz çünkü vajinismusum ondan güvenmiyorum dememişsiniz

Eee daha yeni.bir konu açmışsınız eşimin sürekli aldattığını düşünüyorum güvenmiyorum kafamda kuruyorum ortada bunu düşüneceğim birşey yok paranoyak mıyım demişsiniz o konuda neden bahsetmedibiz bundan sebeb yok demişsiniz çünkü vajinismusum ondan güvenmiyorum dememişsiniz

Orda bahsetmek istemedim bu rahatdizligimi gizli tutmak istedim fakat bana son yaptigi davranis beni haddinden fazla kirinca icimdekileri doktum artik beni oylece birakip arkadasina gitmesi ve baskasyla deniycem demesi sabrimi tasirdi bu konuyu actim

eee peki suna ki son durum nedir senin ailen ne diyo bu duruma esinle aran nasıl evde yan yana sohpete ediyomusunuz

Orda bahsetmek istemedim bu rahatdizligimi gizli tutmak istedim fakat bana son yaptigi davranis beni haddinden fazla kirinca icimdekileri doktum artik beni oylece birakip arkadasina gitmesi ve baskasyla deniycem demesi sabrimi tasirdi bu konuyu actim
konu sahibi, son durum nedir, ne yaptin, bilgi verir misin?

Ka
Karar verdin mi ne yapacağına? Devam mı ediyorsun, yoksa bitiriyor musun?

Benim tedirgin oldugum sey hayatim boyunca yapayalniz bu rahatsizlikla kalmakti.babasi alirim evlendiririm oglumu dedi.bense bole bi sorunum oldugu icin asla evlenemiycegim dusuncesini soktular beynime

Ailen ne diyor bu duruma. Bir daha evlenemem, mutlu olamam gibi düşünceleri çıkar aklından. Öyle de bir güzel evlenirsin ki. Hiç üzme kendini.

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
Bir arkadaşımın başına gelmişti bu olay ve 10 yıl gibi uzun bir süre evli kaldılar.Ama hiçbir şekilde tedavide olmadılar.Sonuç boşanma olmuştu.Tedavi ile atlatılabilecek bir rahatsızlık ama tabiki eşle bir devam eden bir tedavi süresi..Yanlız bu kadar özel bir şeyin genele yayılması çok kötü olmuş.Çektiğin sıkıntıyı ve acıyı en iyi sen bilirsin.Bazen her bitiş bir başlangıçtır.Artıları eksilerini düşün ve öyle karar ver.Allah sabır versin canım.

Daha 3 gün önce açtığınız konuda gizli tutmak istiyorsunuz sonra yazmaya karar veriyorsunuz yaşadığınız olay birkaç günlük olay değil ki ama o konuda hiçbir sorun yok aramızda buna rağmen bana yalan söylediğini aldattığını düşünüyorum paranoyak mıyım demişsiniz bence asıl orada anlatılması gereken bir konuydu şu sorunum var o yüzden güvenmiyorum diye.Yani böyle 3 gün arayla farklı şeyler anlatılınca inanasım gelmiyor.

bir kaç mesajınızı okudum ve yazıyorum devamını okumadım.
adam zar bozulur diye parmak egzersizi yaptırmıyor, gidip başkasıyla deneyecek, babası babanızın iş yerini basacak..... daha neler neler kimbilir.
bunlar gerçek mi şaka mı.
fake konu mu acaba bilemedim.
bu kadar da olmaz dedirtti.

İlişkiye girseniz bile böyle bir adamla yaşamak istiyor musunuz yani?

Özel hayatınızı ailesine anlatan, sığ düşünceli, hayata at gözlükleriyle bakan bu adamla birlikte bir ömür geçirmeye niyetliyseniz kusura bakmayın ama size verebileceğim bir akıl yok. Parmak egzersizi yaptırmıyormuş, zar bozulurmuş. Ben hayatımda böyle ahmakça bir şey duymadım. Noluyormuş yani zar yırtılınca? Kendisi yapamadığı için egosunu mu tatmin edemiyormuş?

Sizin gibi düşünen ve böyle adamları pohpohlayan insanlara çok kızıyorum ve kızmayın bana ama durumunuza hiç üzülmüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. Eşinize karşı hep eziksiniz. Adam ailesine cinsel hayatınızı anlatmış, buraya gelmiş "ne yapmalıyım?" diyorsanız, size biz ne diyelim Allah aşkına? Bırakın sizle zorla ilişkiye girsin de adam da rahatlasın siz de kocanızı memnun etmenin gönül rahatlığını yaşayın. İlişki sonrası çarşafı da kayınvalidenize götüverin oldu olacak.

Ya okudukça geriliyorum.. Böyle saçma bir hayat, böyle saçma bir adam, böyle iğrenç bir aile olabilir mi???
HELE Kİ SENİN SAÇMALIKLARIN!!! Nasıl katlanabiliyorsun bunlara ya??

Adamlar bacağının arasından akacak iki damla kana ortalığı birbirine katmışlar..Bu birde elin adamlarıyla öz babana gidilip şikayet konusu edilmiş..Baban nasıl kovmamış bu pislikleri?
Kocanı al arkana diyeceğim ama senin kocan ADAM DEĞİL !!!
Daha ne yapayım diyorsun??? Senin ailen ne diyor bu konuda, onlar neresinde bu konunun?? Ya yazarken bile rahatsızlık duyuyorum nasıl ortalık muhabbetine döner bir insanın özeli, edebi, namusu..

Ayrıca şunu söyleyeyim, sende bir sorun yok sen bekliyorsun zaten hazırsın, ilk zamanlar yapabilir miyim, yapamaz mıyım tereddütü yaşamışsın ama şimdi hem adama güvenmiyorsun hem de senin kocanda iş yok kusura bakma..Bildiğin kazma sapı, bildiğin öküz..Kendi beceriksizliğini aleme duyurmuş. Sende kendine gel artık, milletin ağzına sakız olma, aç gözünü..

Bu konuda ailesine hesap veren bir adamla ömür geçmez. Bu ikinizin özeliydi ve kendi aranızda gerekirse doktor yardımı alarak halletmeniz gerekirdi. Çok anlayışsız davranmış eşin.

Konuyu yeni gördüm, çokta üzüldüm ben 2 sene bu vajinismus belası ile uğraşmış biriyim samimiyetime inan burası olmasa ben yenemezdim bu durumu kendimi biliyorum çünkü eşimden tek bir şey istedim ne senin ailen ne de benim ailem bu durumu bilmesin bana zaman ver dedim yeneceğim dedim ki Allah razı olsun ondan bir kez bana olumsuz yaklaşmadı aramızda kaldı bu durum kimse bilmedi bilmemesi gerekir zaten bu durum herkese söylenecek bir konu değil, samimi söylüyorum hatta o kadar anlayışlı oldu ki ben bu duruma alışıp tembellik yaptığım günleri biliyorum ama günden güne de bu durumu yenmem gerektiğini söylenen bir ses vardı içimde, haftalarca burada yenenleri nasıl hangi yöntemlerle yendiklerini okudum ezberledim uyguladım korkunun ecele faydası yok çünkü, sende burada yenen arkadaşların hikayelerini oku emin ol yaparsın, ben hep dedim ki benim anneannem, annem, yapmış yıllar önce hemde ben mi yapamayacağım diye hep kendi kendime söylendim durdum, ve başardım sadece iste inan hiç acı olmuyor anlık sadece parmağımız kesilse emin ol daha fazla acır kısa bir sure de acısı dinmez bu böyle bile değil o anlık içeriye girince sen bile şaşırıyorsun oldu mu diye :) maalesef evlilik=cinselliktir cinsellik yoksa ev arkadaşlığından başka bir şeye girmiyor burada en önemli kişi kocan onun anlayışlı olması gerekirdi, onu da geç aileye söylemek ne demek yahu karın o senin hiç değer vermiyorsun karına hiç mi sevmiyorsun nasıl söylersin, ailesine de yazıklar olsun çok özür dilerim ama söylemek zorundaydım o_O

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu

Yuhh bez mi bez felan mı istediler, :KK57: hastane mi hastanede mi bakacaklarmış :KK57:yazıklar olsun o insanlara, nasıl aile bunlar ne meraklılarmış bir zara, bir insanın ancak bu kadar onuruna gururuna laf edebilirler, kocana da yazıklar olsun adam olsaydı sana bunlarla muattap bile ettirmezdi pes

Yuhh bez mi bez felan mı istediler, :KK57: hastane mi hastanede mi bakacaklarmış :KK57:yazıklar olsun o insanlara, nasıl aile bunlar ne meraklılarmış bir zara, bir insanın ancak bu kadar onuruna gururuna laf edebilirler, kocana da yazıklar olsun adam olsaydı sana bunlarla muattap bile ettirmezdi pes
İnan bende hayretler icinde kaldim her seferinde her telefon konusnalarinda.cocuk gibi telefonda babasina anlatmalarinda..sastim kaldim neyse ki bitti.onume bakicam bundan sonra

Back