- 9 Eylül 2013
- 11.949
- 27.410
- 798
- Konu Sahibi hayattguzell
off bir kadının en özelini her tarafa yaymak nedir ya eşin utanmamış mı anasına babasına sürekli rapor vermeye akrabalarına seni konuşturmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee daha yeni.bir konu açmışsınız eşimin sürekli aldattığını düşünüyorum güvenmiyorum kafamda kuruyorum ortada bunu düşüneceğim birşey yok paranoyak mıyım demişsiniz o konuda neden bahsetmedibiz bundan sebeb yok demişsiniz çünkü vajinismusum ondan güvenmiyorum dememişsiniz
konu sahibi, son durum nedir, ne yaptin, bilgi verir misin?Orda bahsetmek istemedim bu rahatdizligimi gizli tutmak istedim fakat bana son yaptigi davranis beni haddinden fazla kirinca icimdekileri doktum artik beni oylece birakip arkadasina gitmesi ve baskasyla deniycem demesi sabrimi tasirdi bu konuyu actim
Karar verdin mi ne yapacağına? Devam mı ediyorsun, yoksa bitiriyor musun?Orda bahsetmek istemedim bu rahatdizligimi gizli tutmak istedim fakat bana son yaptigi davranis beni haddinden fazla kirinca icimdekileri doktum artik beni oylece birakip arkadasina gitmesi ve baskasyla deniycem demesi sabrimi tasirdi bu konuyu actim
Benim tedirgin oldugum sey hayatim boyunca yapayalniz bu rahatsizlikla kalmakti.babasi alirim evlendiririm oglumu dedi.bense bole bi sorunum oldugu icin asla evlenemiycegim dusuncesini soktular beynime
Bir arkadaşımın başına gelmişti bu olay ve 10 yıl gibi uzun bir süre evli kaldılar.Ama hiçbir şekilde tedavide olmadılar.Sonuç boşanma olmuştu.Tedavi ile atlatılabilecek bir rahatsızlık ama tabiki eşle bir devam eden bir tedavi süresi..Yanlız bu kadar özel bir şeyin genele yayılması çok kötü olmuş.Çektiğin sıkıntıyı ve acıyı en iyi sen bilirsin.Bazen her bitiş bir başlangıçtır.Artıları eksilerini düşün ve öyle karar ver.Allah sabır versin canım.Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
Orda bahsetmek istemedim bu rahatdizligimi gizli tutmak istedim fakat bana son yaptigi davranis beni haddinden fazla kirinca icimdekileri doktum artik beni oylece birakip arkadasina gitmesi ve baskasyla deniycem demesi sabrimi tasirdi bu konuyu actim
Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
İnan bende hayretler icinde kaldim her seferinde her telefon konusnalarinda.cocuk gibi telefonda babasina anlatmalarinda..sastim kaldim neyse ki bitti.onume bakicam bundan sonraYuhh bez mi bez felan mı istediler, hastane mi hastanede mi bakacaklarmış yazıklar olsun o insanlara, nasıl aile bunlar ne meraklılarmış bir zara, bir insanın ancak bu kadar onuruna gururuna laf edebilirler, kocana da yazıklar olsun adam olsaydı sana bunlarla muattap bile ettirmezdi pes