- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
- 73
- Konu Sahibi hayattguzell
-
birincisi evlendiyseniz bir sözleşme içindesiniz demektir ve bu sözleşmede yatak görevi vardır belli süre ilişkiyi reddetmek boşanma nedenidir bu sözleşmeye göre ha bu durum etik olarak doğrumu değil fakat kimse itiraz etmiyor.
ikincisi sevdiğini sanmakla sevmemek arasında fark var demek ki o kadar sevmiyormuşsunuz.. iftirayla işim olmaz ben bilimsel açıklamasını yapıyorum yeni yeni adetler çıkıyor.
Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Sonum belli bosanmk yada aldatilmak.
ne derlerse desinler.. beraber olmus da olabilirdin, evlisin be sen.. bu insanlarla yasamak zorunda degilsin.. senin bekaretin de bundan sonra evlenecek olursan, yalnizca esini ilgilendirir..Annesi dedi biz herkese oldu bu is dedik zatn.saka gbi ya
kanunen boyle bi hakkin var.. odetirler.. sana yaptiklarinin mesaj filan olarak belgesi varsa daha guzel olur. hakaret filan etme ellerine koz verme.. kusurlu bulunurlarsa tazminat da oderler.. avukat soyleyecektir zatenNafaka bagltbilir miyim ki acaba odesn kopk
bunlar insan degilmis.. tekmeyi vur hepsineKendisinin iki evli iki bekar kizi var.allah onlarnda basina vrsn dcemde neyse.bekar oldklri halde hc ceknmdn onlar bile yargiladi beni
hem vajinismus olsa bile, bu yaptiklari insanlik mi, kizin yatak odasi herkesin dilinde.. acayip sinirlendim su konuya, eski esim bu konularda saygiliydi yasamadim bu kismi ama diger karakter ozellikleri cok benzerdi ailesinin.. o yuzden istiyorum ki aklini basina alsin..arkadaşım bence sen vajinismus falan değilsin kendini ona şartlama o kocan olacak adam iktidarsız ya da beceriksiz
canım lavantacım seni çok iyi anlıyorum. o kadar iyisin ki kendi yaşadıklarını başka birinin yaşamasını istemiyorsun. ne diyelim allah böyle edepsizlere çattırmasın.hem vajinismus olsa bile, bu yaptiklari insanlik mi, kizin yatak odasi herkesin dilinde.. acayip sinirlendim su konuya, eski esim bu konularda saygiliydi yasamadim bu kismi ama diger karakter ozellikleri cok benzerdi ailesinin.. o yuzden istiyorum ki aklini basina alsin..
o senin guzel gorusun canim, sagolasin..canım lavantacım seni çok iyi anlıyorum. o kadar iyisin ki kendi yaşadıklarını başka birinin yaşamasını istemiyorsun. ne diyelim allah böyle edepsizlere çattırmasın.
Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Yani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn bni ittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo
bu insanlar yuzunden neden test yaptirsin canim, emin nasilsa kendinden, bu pislik insanlara basmali tekmeyi..Ne cahilmis esin ve ailesi. Cok afedersiniz ama insan mi onlar?
Bu bir hastalik. Esinizde de cinsel acidan bir rahatsizlik olabilirdi, ozamanda ailesi bosanin diyecek miydi?
Hem ailesine ne ya, niye cinsel hayatinizla ilgili yorum yapiyorlar? Kim dedi onlara cinsel iliskiye giremediginizi?
Birde bakire olup olmadiginizla ilgili kim konusuyor, esinizin ailesimi?
Hemen bekaret testi yaptirin hemen. Sonrada bir arkadasin dedigi gibi suratlarina firlatin test raporlarini.
Utanmazlar.
Tedavisi var canim üzülme sakin, bir cok kadinda var bu.
Yazıcam ya.
Biz şimdi aklı selim hemcinsleri olarak bu kadına boşanmayı tavsiye etsek ne olacak sanki?
Hadi bi mucize oldu lafımızı dinledi boşandı. Sonra? Üç sene sonra gene aynı kategoriden bi adam bulucak, oturucak yerine. Adam pislik yapınca "istersen doktora gidelim kızlığımı kanıtlayayım" diyen kadından da bi cacık olmaz, adam da hıyarın dibi zaten, ondan da tek başına cacık olmaz. Başlarım böyle kadına da adama da, gidiyom ben.
(pasif agresif mod off)
Ya ole oldu ki bu pislkler yuzundn hayatmda esim haric hc bi erkegi dudagndn opmedgm halde ya kizlk zarmda bisey vrsa bozlmssa psikljsi yasadm.kendmdn emn oldgm halde doktora gttgmde ogrendm ki sornm yokms.bu insanlar yuzunden neden test yaptirsin canim, emin nasilsa kendinden, bu pislik insanlara basmali tekmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?