• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

yaşananlar çok üzücü ama kocan açısından bak herkes güzel güzel cinselliğini yaşarken o nelerle uğraşıyor bu vajinismus denen şeyi de anlamadım eskiden hiç yoktu yani kocasını seven bir kadın neden kocasının içine girmesine neden izin vermesin ki tamamen uydurma belli ki aklında başka birisi var.
Bir yorumun da aklı başında olsun Allah aşkına ya. Vajinismus tıbbi bir hastalık, kadın doğum doktorları bakıyor. Peki senin bu hastalıklı ruh halini hangi hekimler heyet oluşturup da tedavi etsin?

evet canım herkez sendne cvp bekliyor ne yaptın ablana gidicem demissin esinle yada ailesiyle son zamanda görüstün yada konustun mu avukat la görüsseniz

Tövbeler olsun yaa akıllara bak!
Sizin yatak odanız niye milletin dilinde pardon?
Olmuş mu olmamış mı aileler bile bilmemeliydi kusura bakmayın.
Kim bu özeli dışarıya açmışsa en büyük suçlu o!

Eşin de gerektiği kadar iyi biri değilmiş ki 4 ayı bile sabırla, anlayışla geçirememiş.
Yıllarca anlayışla bekleyen adam duyduk burada.

Sen hiç çabalamıyorsan sorunu çözmek için o başka hatalısın ama.
Her şekilde bunu başkalarına duyurmanız çok yanlış.

evet canım herkez sendne cvp bekliyor ne yaptın ablana gidicem demissin esinle yada ailesiyle son zamanda görüstün yada konustun mu avukat la görüsseniz
Ablama anlattim hic kahrini ckme hepmz arkndyiz smdi herseyi duzeltsn ilerde nie kendmi bosa yiprtmsm dersn dedi.bi avukatla gorsmyi dsnyrm haklrm ne die

Tövbeler olsun yaa akıllara bak!
Sizin yatak odanız niye milletin dilinde pardon?
Olmuş mu olmamış mı aileler bile bilmemeliydi kusura bakmayın.
Kim bu özeli dışarıya açmışsa en büyük suçlu o!

Eşin de gerektiği kadar iyi biri değilmiş ki 4 ayı bile sabırla, anlayışla geçirememiş.
Yıllarca anlayışla bekleyen adam duyduk burada.

Sen hiç çabalamıyorsan sorunu çözmek için o başka hatalısın ama.
Her şekilde bunu başkalarına duyurmanız çok yanlış.

Caba gostrdm ben bu yuzdn vicdanm rahat doktora hocaya gttm esim istemedigi halde.ama hic destek olmadi bana egzersizlerede musade etmdi.bunca seye susup duzeltmeyi beklemek en buyuk caba degil mi zaten

kusura bakmayın ama eşiniz nasıl bi adam? adam derken bile elim yazmaya gitmedi. bu sadece senin sorunun değil eşinin de sorunu. hödük gibi davranıp seni gevşetip rahatlatamıyorsa senin değil onun sorunudur bu. cinsellik sadece birleşmeden ibaret değil önce öpüp okşamayı öğrensin. aileye rapor verme mevzusuna hiç girmiyorum bile

Ablama anlattim hic kahrini ckme hepmz arkndyiz smdi herseyi duzeltsn ilerde nie kendmi bosa yiprtmsm dersn dedi.bi avukatla gorsmyi dsnyrm haklrm ne die

Tamam süper. Destekcilerin var. Birde dügün Zamani ablanin sinirden dudagi ucuklamis diyorsun, bu insanlar demek ki size öncede cektirdi. Yani evet, sorun sadece sizin cinsel anlamdaki korkulariniz degil, daha cok esinizin ailesinin pis kafa yapisi.

Suan evinize mi döndünüz, yoksa ablanizda misiniz? Cok merak ediyorum, esiniz eve geliyor mu? Geliyorsa nasil davraniyor size?

hemen boşanmaya karar verip ailesine anlatıcağına (çocuk gibi) bir uzmana başvursaydınız şimdiye sorununuz halolmuştu .bu konuda tedavi yapan bir sürü doktor var .
eşinin sinirlenmesi ne kadar yanlış .evlilikte tek önemli konu cinsellikmiş gibi yapanlara gıcık oluyorum ...

birincisi evlendiyseniz bir sözleşme içindesiniz demektir ve bu sözleşmede yatak görevi vardır belli süre ilişkiyi reddetmek boşanma nedenidir bu sözleşmeye göre ha bu durum etik olarak doğrumu değil fakat kimse itiraz etmiyor.

ikincisi sevdiğini sanmakla sevmemek arasında fark var demek ki o kadar sevmiyormuşsunuz.. iftirayla işim olmaz ben bilimsel açıklamasını yapıyorum yeni yeni adetler çıkıyor.
pardon siz doktor musunuz ?bilimsel açıklama falan yapıyormuşsunuz ya ...
kız zaten dertli yazış tarzına bak . burası senin stresini atma yeri değil canım işine bak
bu ne agresfilik ?
kocasını sevmiyormuş başka birini düşünüyormuş . resmen iftira atıyorsun .insanların namuslarına dil uzatamazsın sen
buda biride benim namusuma laf atmaya kalkmıştı
iyi güzel valla sanal diye konu açtık diye herkes herkese sallasın
yok herkes haddini bilcek
kızın derdi başından aşkın zaten konuyu germişsin
çok ciddi bir konu olan vajinusmusa saçma sapan yorumlar getiriyorsun
eskiden yokmuş sen nerden bilyorsun eskisi?kaç yaşındasın sen?
herkes senin gibi cinselliğie düşkün olmayabilir ayrıca .sana garip geliyormuş ya o bakımdan ..

pardon siz doktor musunuz ?bilimsel açıklama falan yapıyormuşsunuz ya ...
kız zaten dertli yazış tarzına bak . burası senin stresini atma yeri değil canım işine bak
bu ne agresfilik ?
kocasını sevmiyormuş başka birini düşünüyormuş . resmen iftira atıyorsun .insanların namuslarına dil uzatamazsın sen
buda biride benim namusuma laf atmaya kalkmıştı
iyi güzel valla sanal diye konu açtık diye herkes herkese sallasın
yok herkes haddini bilcek
kızın derdi başından aşkın zaten konuyu germişsin
çok ciddi bir konu olan vajinusmusa saçma sapan yorumlar getiriyorsun
eskiden yokmuş sen nerden bilyorsun eskisi?kaç yaşındasın sen?
herkes senin gibi cinselliğie düşkün olmayabilir ayrıca .sana garip geliyormuş ya o bakımdan ..
bensibelim2'yi tanimayanlar sinirleniyo :) biz alistik siz de tanir ve umursamazsiniz :)

Ustelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala
bazı arkadaşlar sormuş böyle bir yorumu varmı diye konu sahibinin. bu mesajda arkadaşlar

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

Sizin sorununuz bunu ailelere taşımak olmuş. Onlar dahil oldukça eşin sana yüklenmiş. Ilk yapmanız gereken, bundan sonra bu mevzu ile ilgili kimseye bir şey anlatmayın, sen de eşinden destek iste

Ustelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala

Yanında adamlarla mı gitmiş konuşmaya!!
Hanımlar çok özür dileyerek ben buna ohaaa diyorum!

ah canım benim ben 1.5 senenin ardından yendim en basta ailesi biliyordu ve okadar cok baskısı olduku annesının.ve ailesi yuzunden ılk gece yasayamadık zaten ya .herneyse ama en sonunda yendım.canım keske kımseler bılmeseydı ınan hersey daha kolay olurdu ...bu asılamayacak bir sey degil...insallah oturun konusun duzelır bu durumlar ama esının anlayısı coookk onemli ...Allah yardımcın olsun seni çoookkkkkk ıyı anlıyorum ben .ve her aklıma geldıgnde vajınusmus illeti ile ugrasan herkese dua edıyorum .:KK61::KK61::KK61:

:110:Böyle şeyler kimseye söylenmez ,neden eşin ailesine söylüyor.Sağır sultan duymuş ayıp be...Atlatılmayacak birşey değil tedavisi var.

Back