vajinismus ayriligi

bu insanlar yuzunden neden test yaptirsin canim, emin nasilsa kendinden, bu pislik insanlara basmali tekmeyi..

Agizlarini kapamalari icin.
Ama onur kirici birsey oldugunun bende farkindayim.
Sadece o cenelerini kapasinlar ve hatalarini anlasinlar diye. Cünkü namusuna laf atiyorlar direkt.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/

Canm buraya bi bak bende vajiydim yeni yendim bura sayesinde.

Agizlarini kapamalari icin.
Ama onur kirici birsey oldugunun bende farkindayim.
Sadece o cenelerini kapasinlar ve hatalarini anlasinlar diye. Cünkü namusuna laf atiyorlar direkt.
onu gosterse ne olacak ki ? bu insanlarin zihniyeti bozuk..
hem davayi acarsa yine kanitlamis olur.. madem kiz bakire degil, bunlar da cok ahlaklilar ya hani, once acsalardi davayi, dmi..

Ya ole oldu ki bu pislkler yuzundn hayatmda esim haric hc bi erkegi dudagndn opmedgm halde ya kizlk zarmda bisey vrsa bozlmssa psikljsi yasadm.kendmdn emn oldgm halde doktora gttgmde ogrendm ki sornm yokms.
senden ricam, konuna yazdigim tum yorumlari bi kez daha okuman, lutfen..

lavantakokulussadwc post: 38938980 .!.:
konu sahibinin derdi vajinismus degil, kocasinin ve ailesinin igrenc insanlar olmasi.. vajinismusu aşsa bile baska sey bulacaklar canim..

Farkindayim canm ama ben sadece gördüm okudum yinede soyliyeyim dedim .

Tamam mesajini gördüm ablanin Yanina gidiyormussun.
Iyi fikir, git anlat durumu. Ailen arkandaymis zaten.

Bu kadar rezillikten sonra belki senin annen yaşındayım benim kizim olsan ,seni çeker alırdım.Sen hep sıkıntı cekersin bu sulalede.Ne ayıp nr mahrem biliyorlar.
Ailemden allah razi olsun ben gizledigim halde babamdan abime anneme hepsi destekti ben sevdgmdn duzelr die dusundgmdn anltmdm onlra benm sucum buydu bitek

Evlendiğiniz kişi bu tedavisi %100 olumlu sonuçlanan ve kısa sürede tedavi edilebilen rahatsızlık olunca gerçek yüzünü göstermiş... diyecek başka bir şey yok. Vajinismuslu o kadar çok kadın ve onların eşi var ki... ama insanlar gidip tedavi oluyor ve çok şükür bu %100 tedavisi olan psikolojik bir rahatsızlık. Kolayca aşılabiliyor. Ben de gittim tedavi oldum. Hani eşinizin gerçek yüzünü bu şekilde görmüşsünüz. Siz gidin kendiniz için tedavi olun. Gerçek yüzünü gördüğünüz kişi konusunda da karar tabi ki sizin...

Benim de bir akrabam sörf bunyuzden bosandi
Bende yasadim 2.5 ay
Eşimin anlayisi ve KK sayesinde astim olayi.
Buradaki egzersizleri yaptim önerileri okudum
Rabbim kimseye yasatmasin zor.
Ama eşinin anlayisi çok.onemli

Hem anlayissiz hem de sir tutmaz bir esiniz var malesef. Böyle mahrem bir konuyu bile yetistiriyorsa anlayin ki sizin hic ozeliniz olmayacak evlilik hayatiniz boyunca.
Oğlunun cinsel hayatini soran bir aileden yetisen bir eş de böyle olur işte.
Kendi erkekliklerini kanitlama geregi ya bu, bir basari gostergesi tabii onlar icin iyyy mide bulandirici!

Herseyde bir hayir var demek ki olmazsa bosanacagiz diye tehdit etmesi gozunuzu korkutmasin böyle bir adamla omur gecmez zaten bence bosanmayi siz isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…