- 4 Ocak 2013
- 550
- 305
- 333
- Konu Sahibi hayattguzell
-
bu insanlar yuzunden neden test yaptirsin canim, emin nasilsa kendinden, bu pislik insanlara basmali tekmeyi..
yav oylece dursun msj kutunda, ekran resmi al ablana filan at.. onun numarasi oldugu belli olsun tabiki..Kizlar s3 kullanyrm cep tlf.mesajlari yedekleme saklama icin napablrm bikac msj var saglam siddet iceren
Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
onu gosterse ne olacak ki ? bu insanlarin zihniyeti bozuk..Agizlarini kapamalari icin.
Ama onur kirici birsey oldugunun bende farkindayim.
Sadece o cenelerini kapasinlar ve hatalarini anlasinlar diye. Cünkü namusuna laf atiyorlar direkt.
konu sahibinin derdi vajinismus degil, kocasinin ve ailesinin igrenc insanlar olmasi.. vajinismusu aşsa bile baska sey bulacaklar canim..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/
Canm buraya bi bak bende vajiydim yeni yendim bura sayesinde.
senden ricam, konuna yazdigim tum yorumlari bi kez daha okuman, lutfen..Ya ole oldu ki bu pislkler yuzundn hayatmda esim haric hc bi erkegi dudagndn opmedgm halde ya kizlk zarmda bisey vrsa bozlmssa psikljsi yasadm.kendmdn emn oldgm halde doktora gttgmde ogrendm ki sornm yokms.
lavantakokulussadwc post: 38938980 .!.:konu sahibinin derdi vajinismus degil, kocasinin ve ailesinin igrenc insanlar olmasi.. vajinismusu aşsa bile baska sey bulacaklar canim..
onu gosterse ne olacak ki ? bu insanlaein zihniyeri bozuk..
hem davayi acarsa yine kanitlamis olur.. madem kiz bakire degil, bunlar da cok ahlaklilar ya hani, once acsalardi davayi, dmi..
vajinismusu aşsa, baska bi iftira.. zor degil bu tip insanlar icin.. o herif icin ne diye tedavi olacak zaten.. o kadar rencide etmis kizi..Farkindayim canm ama ben sadece gördüm okudum yinede soyliyeyim dedim .
Ailemden allah razi olsun ben gizledigim halde babamdan abime anneme hepsi destekti ben sevdgmdn duzelr die dusundgmdn anltmdm onlra benm sucum buydu bitekBu kadar rezillikten sonra belki senin annen yaşındayım benim kizim olsan ,seni çeker alırdım.Sen hep sıkıntı cekersin bu sulalede.Ne ayıp nr mahrem biliyorlar.
Ailemden allah razi olsun ben gizledigim halde babamdan abime anneme hepsi destekti ben sevdgmdn duzelr die dusundgmdn anltmdm onlra benm sucum buydu bitek
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/
Canm buraya bi bak bende vajiydim yeni yendim bura sayesinde.[/QUOTE
Canim doktor yesim yercokvar kadikoyde ozel. Netten arastir vajinusmus tamamen ortadan kaldirior.. dene bence
Ben de merak ediyorum. Naptın? Ya da ne yapmayı düşünüyorsun? Neye karar verdin?Ablama gidiyorum simdi dedin, gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?