- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi hayattguzell
-
eskiden neden yoktu o zaman?
düşünün görmeden evlenilen kadının mal gibi başlık parasıyla satıldığı vs.. dönemlerden bahsediyoruz o zaman bile ortaya çıkmamış bu sözde hastalık şimdi peydah oluyor.
kocasını sevmeyen para için evlenen vs.. ben vajinismusum deyip sıyrılıyor yatak görevinden.
bensibelim2 ile diyalog kurma arkadasim en iyisi, insanlarin sinirini bozmada ustune yoktur zira.Ne sacmaliyorsunuz siz pardon???
Insanlar hicbir seyden siyrilmiyor herkes bunu atlatmak icin mucadele ediyor. Eskiyle simdiyi nasil kiyaslarsiniz eskiden insanlar cinsel birliktelik icin evleniyorlardi o yuzden de kadin korkmus kasilmis umurlarinda degildi tecavuz vari bir sekilde yasaniyordu ilk geceler simdi ise insanlar severek evleniyor ve kadinlar o zamanlar korkudan ses cikartamiyordu simdi herkes bilinclendi. Tabi sizin gibiler haric !!!
Ustelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala
kayinpeder denen (ozur dilerim) serefsiz, gidip kizin babasiyla bu konuyu masaya yatiriyo.. bunlar cok ahlaksiz insanlar ya.. ALLAH uzak etsin..Nee na nö ?!?
bensibelim2 ile diyalog kurma arkadasim en iyisi, insanlarin sinirini bozmada ustune yoktur zira.
bunlarla devam edersen her gun bu buhrani yasarsin.. Ayrilirsan bi gun gecer..Simdi isin asli smdiden sonra bu yasadiklarimi dusunmeden nasil hayatima devam edebilicem ben.psikoljk destek mi almaliyim acaba
Simdi isin asli smdiden sonra bu yasadiklarimi dusunmeden nasil hayatima devam edebilicem ben.psikoljk destek mi almaliyim acaba
Yani hayallerimi sevgimi hislerimi duygilarimi kadinlik gururumu.kim vericek hesabini kendim ettim kendim buldum diyemiycegim bi durum artik
Ne derlerse desinler. Sen gençsin daha önünde uzun zaman var inşallah. Bunları çekmek, mutsuz olmak zorunda değilsin. Ailen de arkandayken bırak gitsinler bence.Annesi dedi biz herkese oldu bu is dedik zatn.saka gbi ya
Annesi dedi biz herkese oldu bu is dedik zatn.saka gbi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?