- Konu Sahibi hayattguzell
benim eski ev arkadasımda vajinusmus yüzünden boşanmıştı, iki sene sonra başka biriyle evlendi ve gecen gün hamilelik haberini aldım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tamda bu islendi beynime.olsaydi mutlu olcktik olmadgi icin olamadik
yazdıklarına bakılırsa mesele kocandan kaynaklanıyor. sen hafifçe itince vazgeçmesi falan... bi kadına nasıl yaklaşması gerektiğini bilmediğinden seni de ürkütmüş zannımca. ve daha ilk geceden öküzlük etmesi, senin vajinusmusu hala yenememene çok büyük bi etken. yapman gereken tek şey dişlerini ona göstermen. ezmiş seni ve sen kendini sorunlu görmüşsün. üzerine yürüme vaktin geldi artık. iktidarsızsın diyceksin. onların canlarına oku artık. ve boşa şu utanmaz haysiyetsiziAyrica sertce yargilamadan cevb verdgnz icin cok teskkt ederm.bu hastalkta ve bole bi adamla olan bi insann saglkli dusnp karar vermesi pekte mumkn olmyor.psikljm alt ust kabus dolu 4 ay
Valla bu konu hallolur yeni bişey elbet çıkar bu tür ailelerde.kuzum konu sahibini oyle bi sindirmisler ki, saniyoki iliski gerceklesse bunlar olmayacakti. kendine gelmesi lazim..
Konu sahibi iki seçeneğim var dedi, ya boşanacakmış ya aldatılacakmış. Henüz bi karar vermedi.O kadar yazdık ettik de şimdi baştan okuyamayacağım ben. konu sahibinin fikri nedir? Boşanmayı düşünüyor mu yoksa hala kurtarırım bu evliliği diye bir umudu var mı? Dün geceden beri konu bayağı ilerlemiş. Biri bana özet geçer mi lütfen
kuzum cunku cozdum herifi de aileyi de, konu sahibi farkinda degil henuz.. belki kendine gelir diye bi ton yorum yazdim bu yuzden..
Henuz karar vermdgim icin bunu yazmadim.yani cozum bosanmak ole yada bole.aldatilmayi kabul etmycgm icin geriye bi secenek kalyo anlaminda soledimKonu sahibi iki seçeneğim var dedi, ya boşanacakmış ya aldatılacakmış. Henüz bi karar vermedi.
Anladım...Henuz karar vermdgim icin bunu yazmadim.yani cozum bosanmak ole yada bole.aldatilmayi kabul etmycgm icin geriye bi secenek kalyo anlaminda soledim
Konu sahibi iki seçeneğim var dedi, ya boşanacakmış ya aldatılacakmış. Henüz bi karar vermedi.
simdi sen resti cekince kuzu olacak, yalvaracak, sen de hatasini anlad diyecek doneceksin, cok degil 3gun sonra yine baslayacak.. lutfen kararli olHenuz karar vermdgim icin bunu yazmadim.yani cozum bosanmak ole yada bole.aldatilmayi kabul etmycgm icin geriye bi secenek kalyo anlaminda soledim
rest cekince herif eline ayagina yapisacak buyuk ihtimal.. umarim konu sahibi duzelecek sanip donmez.. cunku 3gune yine baslayacak..Anladım...
Canım bak burda yapılan yorumlar asla seni kırmak ya da üzmek için söylenmiyor. Bunu bil tamam mı? Aynı yoldan ben de geçtim, ama tek fark var o da eşimin desteği. Şu an senin yerinde asla olmak istemezdim. Tüm suç sana yıkılmış. Kimseden destek yok. Böyle bi ruh haliyle kendine zarar verirsin. O eşin olacak insan da sen resti çekince ya bu işi düzeltmeye çalışır ki onca laftan sonra kırılan kalp nasıl düzelir bilemem, ya da boşanmayı kabullenir.
Onda o kafa varken zaten yalvarcgni sanmyrmsimdi sen resti cekince kuzu olacak, yalvaracak, sen de hatasini anlad diyecek doneceksin, cok degil 3gun sonra yine baslayacak.. lutfen kararli ol
Yuuhhhh bunlar nasil aile oha ya sanane insanlarin gece hayatindan ökuzCok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Kesinlikle başlar...rest cekince herif eline ayagina yapisacak buyuk ihtimal.. umarim konu sahibi duzelecek sanip donmez.. cunku 3gune yine baslayacak..
mesele onun yalvarmsi degil, senin her halukarda dik durman kararli olman..Onda o kafa varken zaten yalvarcgni sanmyrm