• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

benim eski ev arkadasımda vajinusmus yüzünden boşanmıştı, iki sene sonra başka biriyle evlendi ve gecen gün hamilelik haberini aldım :))

adam aklınca karıya kıza gidip sorun bende değilmiş diye kanıtlayacak
ailesi de tam bir perdesizlermiş. ar yok edep yok
elin kızını alıp rezil rüsva etmişler
kocan adam değil artı iktidarsız. 10 sn ilişki mi olur
sen bu işi yapsan bile asla normal bir evliliğin olmayacak
hatta kabul etmiş sayılacaksın sorunu
çocuk olmasa yine suçlu sen olacaksın
ömrün boyunca bugünlerle yargılanacaksın kimse unutmayacak
o yüzden bari boşan

Sizin basarcagnz varsa milletn etkisinden yapamazsnz. Ben 1.5 senede yendm ilk zamanlar oldu mu diyenlern basksndan olmadi snra yalan soyledk oldu dedik rahatldk ve basardk esine yaziklar olsn o byle yaparsa 100sene de olmz. Vajinisms olan bi kisinin bakire olmamasi imkansz. Korkutugu icin olmyo ztn. Cok beyinsiz insanlr var. Git rapor al bosan unutlmz bunlar. Sana diyeym

Evet tamda bu islendi beynime.olsaydi mutlu olcktik olmadgi icin olamadik

Canim bende de vardi bu rahatsizlik. Evlendikten tam 11 ay sonra yendim bunu. Esim anlayisli davrandi esimi abisi arayip sormustu dugun gecesi bi sorun var mi diye ona ne oluyorsa esim bi problem yok dedi oyle kapandi . Ben simdiye kadar kimseye bosan kelimesini kullanmadim ama sana kullanacagim. Lutfen kendini uzme bu adamdan hayir gelmez devam.edemez esin de ailesi de cok cirkeflermis . Senin icin cok uzuldum ugrasma bu herif icin

Canım lavantakokulusandık haklı. bu rahatsızlık dediğim gibi benimde başıma geldi ve ne kayınvalidem arayıp oldumu diye sordu ne de eşim aradı kimsenin haberi yoktu olması gerekende bu. Eşinin ailesine özelinizi anlatması, ailesinin sizin mahreminize bu kadar müdahale etmesi çoki anormal bir durum. Benim başıma geldiğinde ben olayı büyüttüm kendimi hırpladım eşim sürekli normal olabilir daha önce ilişki mi yaşadın sanki olabilir böyle birşey ben beklerim sorun etme üzme kendini diye destek oldu. İnan eşim bunu ne bir kusur gibi gördü ne de baskı yaptı. Olması gereken budur. Evlilik iyi günde kötü günde destek olmaktır. Mutlu olamamanızın, bunu aşamamanızın nedeni eşinin karakteri ayrıca anladığım kadarıyla eşinde de sertleşme sorunu var sende bunu dile getir ailesine ve boşan kelimesini kullanamam kimseye yine de sen bilirsin.

Son düzenleme:
Ayrica sertce yargilamadan cevb verdgnz icin cok teskkt ederm.bu hastalkta ve bole bi adamla olan bi insann saglkli dusnp karar vermesi pekte mumkn olmyor.psikljm alt ust kabus dolu 4 ay
yazdıklarına bakılırsa mesele kocandan kaynaklanıyor. sen hafifçe itince vazgeçmesi falan... bi kadına nasıl yaklaşması gerektiğini bilmediğinden seni de ürkütmüş zannımca. ve daha ilk geceden öküzlük etmesi, senin vajinusmusu hala yenememene çok büyük bi etken. yapman gereken tek şey dişlerini ona göstermen. ezmiş seni ve sen kendini sorunlu görmüşsün. üzerine yürüme vaktin geldi artık. iktidarsızsın diyceksin. onların canlarına oku artık. ve boşa şu utanmaz haysiyetsizi

O kadar yazdık ettik de şimdi baştan okuyamayacağım ben. konu sahibinin fikri nedir? Boşanmayı düşünüyor mu yoksa hala kurtarırım bu evliliği diye bir umudu var mı? Dün geceden beri konu bayağı ilerlemiş. Biri bana özet geçer mi lütfen:KK22:

O kadar yazdık ettik de şimdi baştan okuyamayacağım ben. konu sahibinin fikri nedir? Boşanmayı düşünüyor mu yoksa hala kurtarırım bu evliliği diye bir umudu var mı? Dün geceden beri konu bayağı ilerlemiş. Biri bana özet geçer mi lütfen:KK22:
Konu sahibi iki seçeneğim var dedi, ya boşanacakmış ya aldatılacakmış. Henüz bi karar vermedi.o_O

Henuz karar vermdgim icin bunu yazmadim.yani cozum bosanmak ole yada bole.aldatilmayi kabul etmycgm icin geriye bi secenek kalyo anlaminda soledim
Anladım...
Canım bak burda yapılan yorumlar asla seni kırmak ya da üzmek için söylenmiyor. Bunu bil tamam mı? Aynı yoldan ben de geçtim, ama tek fark var o da eşimin desteği. Şu an senin yerinde asla olmak istemezdim. Tüm suç sana yıkılmış. Kimseden destek yok. Böyle bi ruh haliyle kendine zarar verirsin. O eşin olacak insan da sen resti çekince ya bu işi düzeltmeye çalışır ki onca laftan sonra kırılan kalp nasıl düzelir bilemem, ya da boşanmayı kabullenir.

Konu sahibi iki seçeneğim var dedi, ya boşanacakmış ya aldatılacakmış. Henüz bi karar vermedi.o_O

Oy teşekkür ederim cevap için. Valla zor tutuyorum kendimi yazmamak için neler derim ben bu adamada ban yeme korkusu işte. KONU SAHİBİ, aklını mı kaçırdın yavrum sen boşa bu adamı gitsin bitsin. ÜStüne bir de tazminat davası aç benim mahremime saygı duymadı özel hayatımızı cümle aleme duyurdu incitti beni yaraladı ruhumu de çatır çatır da tazminatını al. Sonra da yoluna bak.. Uğraşma bu aklı bozuklarla.. Hayata at gözlüğü ile bakıyorlar resmen.

Anladım...
Canım bak burda yapılan yorumlar asla seni kırmak ya da üzmek için söylenmiyor. Bunu bil tamam mı? Aynı yoldan ben de geçtim, ama tek fark var o da eşimin desteği. Şu an senin yerinde asla olmak istemezdim. Tüm suç sana yıkılmış. Kimseden destek yok. Böyle bi ruh haliyle kendine zarar verirsin. O eşin olacak insan da sen resti çekince ya bu işi düzeltmeye çalışır ki onca laftan sonra kırılan kalp nasıl düzelir bilemem, ya da boşanmayı kabullenir.
rest cekince herif eline ayagina yapisacak buyuk ihtimal.. umarim konu sahibi duzelecek sanip donmez.. cunku 3gune yine baslayacak..

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Yuuhhhh bunlar nasil aile oha ya sanane insanlarin gece hayatindan ökuz
Canim bence kac bunlardan hemde son sürat

rest cekince herif eline ayagina yapisacak buyuk ihtimal.. umarim konu sahibi duzelecek sanip donmez.. cunku 3gune yine baslayacak..
Kesinlikle başlar...
Bişey nasıl başlarsa öyle gider lafına inananlardanım ben. Kusurları görmezsen halının altına süpürürsen bütün pislikleri, o pislikler bi gün halıdan taşıp ayağına dolanır.

Yuh ya bu kadar anlayişsizlik olur mu? O ailenin neden her şeyden haberi var. Vajinismus olduğun için degil ama böyle bir eşe sahip olduğun için boşanmalisin. Eğer boşanmak istemiyorsan tedavi olmaktan başka çaren yok.

Back