• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

birincisi evlendiyseniz bir sözleşme içindesiniz demektir ve bu sözleşmede yatak görevi vardır belli süre ilişkiyi reddetmek boşanma nedenidir bu sözleşmeye göre ha bu durum etik olarak doğrumu değil fakat kimse itiraz etmiyor.

ikincisi sevdiğini sanmakla sevmemek arasında fark var demek ki o kadar sevmiyormuşsunuz.. iftirayla işim olmaz ben bilimsel açıklamasını yapıyorum yeni yeni adetler çıkıyor.

Ay siz ne kadar garip bi insansiniz ne ilgisi var burda onca yorum okudum ama sizinkiler kadar mantiksiz sacma cevaplar gormedim... Bunun esi sevmekle ne ilgisi var ayrica gorev ne demek bu arkadas icin gorevini yapmayan biri varsa oda beceriksiz esidir... Evlilikteki altin kuraldir bi kere ya evde olan evde kalir! Benim esim bana simsiki tembihlemisti kimseye bisi anlatmicaksin bu bizim ozelimiz diye gayet normalken hersey kimseye oldu yada olmadi demek zorunda degiliz kime ne dedi.. ayrica bu kiz rahatsizsa onu doktora goturmek kocasinin gorevi.. bu kizin boyle bi derdi varsa o imzayi atarken soz verdigi gibi ona destek olmak onun gorevi..

Tatlim sana gelince resti cek gitsin erkek milleti gorundugu kadar erkek degil iyice kurcalarsan.. madem o senle ozelini bu kadar ayaklar altina almis yapistir sende tehdit et herkese iktidarsiz oldugunu soylerim de ya adam ol efendi gibi gidelim doktora yada sikistir kuyrugunu araya sabret bekle benim hazir olmami de.. yasitiz snle asagi yukari ayni donemde evlendik esim olabildigine sinirlidir ama evde bnm borum oter her erkek karisindan korkar en macosu bile yeterki o korkuyu verebilesin ezik olma guclu ol cesaretlendir kendini ya sen terkedilmekten korkma o korksun senin onu terketmenden.. son bi deneme yap olmadi yine sinirlenip kalkti gitti mi topla pilini pirtini eeh sen beceremiyosun bu isi bende sikinti yok anladim sen yapamiyosun bu ortaya cikicak diyede beni doktora goturmuyosun bana iftira atiyosun gidiyorum ben ne halin varsa gor de bakalim napicak beyefendi.. muhtemelen seni durdurur ama orali olmuyorsada vur kapiyi cik boyle yasanmaz ne ailesinde is var ne bu adamda bosanir catir catir alirsin nafakani.. madem bu is herkese anlatmakla oluyor sende anlatirsin yazar cizersin sen kanitlayabilirsin kendini ama o yapamaz napicak herkesin icinde kadin mi duduklucek.. rezil edersin onu istesen bunu bilsin yeter o ona...

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu

Boşan o kepazeden ve ailesinden! Daha ilk denemede anasını arayan insan müsvettesinin suratına tükürüp tekmeyi basman lazımdı.

Senin psikolojin gerçekten bozulmuş.
Bu ne biçim eziklik hissidir? Sen vajinismus hastasısın, bir erkeği tatmin edip ona ve sülalesine torunlar verecek kısrak değil. İnsansın sen insan!
Ailenin yanına git ve kurtul.

iliskiye girememe bosanma nedeni olabiliyor, ama burda iliskiye giremedin diye kimse seni suclayamaz..
o serefsizlerin sana yaptigi eziyetlerle maddi-manevi tazminat alirsin..
kararli ol ve korkma..
bosanmis olmak, boyle mutsuz bi evlilikten iyidir..

Nafaka bagltbilir miyim ki acaba odesn kopk
kanunen boyle bi hakkin var.. odetirler.. sana yaptiklarinin mesaj filan olarak belgesi varsa daha guzel olur. hakaret filan etme ellerine koz verme.. kusurlu bulunurlarsa tazminat da oderler.. avukat soyleyecektir zaten

arkadaşım bence sen vajinismus falan değilsin kendini ona şartlama o kocan olacak adam iktidarsız ya da beceriksiz :KK14:
hem vajinismus olsa bile, bu yaptiklari insanlik mi, kizin yatak odasi herkesin dilinde.. acayip sinirlendim su konuya, eski esim bu konularda saygiliydi yasamadim bu kismi ama diger karakter ozellikleri cok benzerdi ailesinin.. o yuzden istiyorum ki aklini basina alsin..

hem vajinismus olsa bile, bu yaptiklari insanlik mi, kizin yatak odasi herkesin dilinde.. acayip sinirlendim su konuya, eski esim bu konularda saygiliydi yasamadim bu kismi ama diger karakter ozellikleri cok benzerdi ailesinin.. o yuzden istiyorum ki aklini basina alsin..
canım lavantacım seni çok iyi anlıyorum. o kadar iyisin ki kendi yaşadıklarını başka birinin yaşamasını istemiyorsun. ne diyelim allah böyle edepsizlere çattırmasın.

Ne cahilmis esin ve ailesi. Cok afedersiniz ama insan mi onlar?
Bu bir hastalik. Esinizde de cinsel acidan bir rahatsizlik olabilirdi, ozamanda ailesi bosanin diyecek miydi?
Hem ailesine ne ya, niye cinsel hayatinizla ilgili yorum yapiyorlar? Kim dedi onlara cinsel iliskiye giremediginizi?
Birde bakire olup olmadiginizla ilgili kim konusuyor, esinizin ailesimi?
Hemen bekaret testi yaptirin hemen. Sonrada bir arkadasin dedigi gibi suratlarina firlatin test raporlarini.
Utanmazlar.
Tedavisi var canim üzülme sakin, bir cok kadinda var bu.

canım lavantacım seni çok iyi anlıyorum. o kadar iyisin ki kendi yaşadıklarını başka birinin yaşamasını istemiyorsun. ne diyelim allah böyle edepsizlere çattırmasın.
o senin guzel gorusun canim, sagolasin..
evet, ben de hep sans vermis, duzelir sanmistim, hep daha kotu olmustu.. o yuzden korkuyorum konu sahibi de uzatacak katlanacak diye.. Rabbim korusun boyle insanlarin şerrinden..

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu

Bunlar birde kan gelmis mi gelmemis mi onu mu görmek istiyorlar.
Yuh ya. Yuh.
Insan degiller ya.

Yani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn bni ittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo

hahahaha yalnız şu an daha iyi oturdu kafamda bence sende vajinismus yok eşinde problem
ya var mı öyle bir kadın şak diye hemen hazır olacak
seni hazırlaması gerek o aşamada da kendisi erekte halde kalamıyorsa onun kuşta problem var şekerim sen içini rahat tut :)

Ne cahilmis esin ve ailesi. Cok afedersiniz ama insan mi onlar?
Bu bir hastalik. Esinizde de cinsel acidan bir rahatsizlik olabilirdi, ozamanda ailesi bosanin diyecek miydi?
Hem ailesine ne ya, niye cinsel hayatinizla ilgili yorum yapiyorlar? Kim dedi onlara cinsel iliskiye giremediginizi?
Birde bakire olup olmadiginizla ilgili kim konusuyor, esinizin ailesimi?
Hemen bekaret testi yaptirin hemen. Sonrada bir arkadasin dedigi gibi suratlarina firlatin test raporlarini.
Utanmazlar.
Tedavisi var canim üzülme sakin, bir cok kadinda var bu.
bu insanlar yuzunden neden test yaptirsin canim, emin nasilsa kendinden, bu pislik insanlara basmali tekmeyi..

Yazıcam ya.
Biz şimdi aklı selim hemcinsleri olarak bu kadına boşanmayı tavsiye etsek ne olacak sanki?
Hadi bi mucize oldu lafımızı dinledi boşandı. Sonra? Üç sene sonra gene aynı kategoriden bi adam bulucak, oturucak yerine. Adam pislik yapınca "istersen doktora gidelim kızlığımı kanıtlayayım" diyen kadından da bi cacık olmaz, adam da hıyarın dibi zaten, ondan da tek başına cacık olmaz. Başlarım böyle kadına da adama da, gidiyom ben.
(pasif agresif mod off)

Öyle demeyin ya. Tamam haklisinizda, bazi kizlarimiz gercekten cok tecrübesiz, ürkek, kisilik olarak pasif.
Yazik kiza. Kendi ailesinin destek olmasi lazim, cünkü cazgir bir tip degil konu sahibi. Kendini savunamiyor tam olarak.
Üzüldüm ben acikcasi. O adamdan adam olmaz ama o konuda hem fikiriz.

Back