- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Off işte o zaman kesin hamilesiniz çünkü onlar doğru deel.Adet takip uygulaması var telefonumda yumurtalama günü hesaplıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off işte o zaman kesin hamilesiniz çünkü onlar doğru deel.Adet takip uygulaması var telefonumda yumurtalama günü hesaplıyor
Onlar yalan.Adet takip uygulaması var telefonumda yumurtalama günü hesaplıyor
Yemin ederim ki doğru ben bu sayfayı kullanmayı pek bilmiyorum ister inanın ister inanmayın sırf bunu yazmak için geldim diğer türlü nereye derdimi anlatabilirdim.BEN BÖYLE BAŞLIKLARI PEK GERÇEKCİ BULMUYORUM SIRF YORUM ALABİLMEK YADA BURDA Bİ STATÜ ATLAMAK İCİN YAPILAN BİR KONU BAŞLIĞI OLARAK GELİYOR. YADA DEFALARCA BOŞALIP ADETİM GECİKTİ HAMİLEMİYİM DİYE SORAN Bİ GRZ*KALI OLABİLİR ANCAK
Arkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Geçse ne olur. Eğer öyle hamile kalınmıyor olsaydı korunma yollarına onuda dahil ederlerdi. Biz eşimle ikinci bebekte gelsin dedik geri çekilmeyle hiç çekilmemeyle kafamıza göre takıldık hangisinde tuttu bilemem ama geliyor. Geri çekilmedede öyle emanetleri vajina önüne bırakmıyorsunuz yani daha uzak bölgelere siz kapıya teslimat yapmışsın
Pardonda bu adam benzinlikteki pompamıda her gün 5 kere diyorsunuz,adam ciddi zorlanır bunda ..Arkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Onların doğru olduğunu hiç sanmıyorum çünkü robot değiliz bedenimiz her ay farklı şeylerden etkileniyor yediklerimizden tutun stresimize kadarAdet takip uygulaması var telefonumda yumurtalama günü hesaplıyor
Korunmasız sevişen sensin suçlu biz miyiz doğruyu söylüyoruz diye?Yemin ediyorum buraya yazdığıma pişman ettiniz şimdi daha tedirgin oldum
Tedirgin olucak ne var günde 5 kez yapan sizsiniz baştan tedirgin olsaydınız yapmasaydınızYemin ediyorum buraya yazdığıma pişman ettiniz şimdi daha tedirgin oldum
Sonrasında kan işemiş adamPardonda bu adam benzinlikteki pompamıda her gün 5 kere diyorsunuz,adam ciddi zorlanır bunda ..
Test çubuğu için kimlik isterler mi , bir de daha adet olmadım adetten önce yapsam sonuç verir miİlişkinizin üzerinden 1 hafta geçtiyse erken gebelik testiyle durumu öğrenebilirsiniz. Vajinaya boşalmış olması yumurtlama döneminde olmasanız da risk taşır. Adet söktürücü bitkileri araştırıp bu bitkilerden çay yapabilirsiniz. Ama bence önce testi yapın.
Kalabilir miyim sorusu bunu istediğiniz anlamına gelir, cümleniz yanlış.
tabiki risk var arkadaslar da bunu yazmıs, siz hamile kalmazsın diye teselli aramak icin mi geldiniz buraya.Yemin ediyorum buraya yazdığıma pişman ettiniz şimdi daha tedirgin oldum
Tedirgin olucak ne var günde 5 kez yapan sizsiniz baştan tedirgin olsaydınız yapsaydınız
5 kez yapıp bide defalarca boşaldı deyip bide hamilemiyim acaba diyen siz nesine tedirgin oluyorsunuz
Ne zaman seviştin? Üstünden 12 gün geçince çıkar.Test çubuğu için kimlik isterler mi , bir de daha adet olmadım adetten önce yapsam sonuç verir mi
hayır tabiki kimlik filan istenmez ama şuan test dogru sonuc vermez, kesin sonuc icin adet gecikmesini beklemeniz lazım ya da en azından adete 2-3 gün kala yapmanız lazımTest çubuğu için kimlik isterler mi , bir de daha adet olmadım adetten önce yapsam sonuç verir mi
Izin almis sa demek kiBacım bu adam çalışmıyormu?:)))
Sanki sevişin diye gazi biz verdikKorunmasız sevişen sensin suçlu biz miyiz doğruyu söylüyoruz diye?