- 25 Temmuz 2013
- 12.828
- 52.570
-
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Sekssiz bir evliliğin kabul edilebilir olacağını sanıyor. Adam on dakikada beş kere boşalacak sonra diyecek ki sen sorunlusun ben beş defa yaptım ya. Bu da hee diyecek, sorun bende demek ki.Ya sorduğu soruda mantık bile yok nerdeyse zaten bosuna konuşmayalım bence olan olmuş
Aklı olan sormaz zaten bu paylaşımından sonra
Kıyısına köşesine boşalmış.Puahahahah ciddi mi dışarıya mı boşalmış bire e hani vajinaydı. Ee yeterli detay vermezse biz napalımnerden bilelim vajinanın içine mi dışına mı boşalmış. Allah ım ya
Yok bunda içine boşalmışPuahahahah ciddi mi dışarıya mı boşalmış bire e hani vajinaydı. Ee yeterli detay vermezse biz napalımnerden bilelim vajinanın içine mi dışına mı boşalmış. Allah ım ya
Kafalar gidik 10 dakakikada diyor yanimizdaydin herhaldeSekssiz bir evliliğin kabul edilebilir olacağını sanıyor. Adam on dakikada beş kere boşalacak sonra diyecek ki sen sorunlusun ben beş defa yaptım ya. Bu da hee diyecek, sorun bende demek ki.
Camdan bakıyordum. Adam ikinciyi tamamlamıştı sen daha orgazm olmamıştın. Yalansa yalan de.Kafalar gidik 10 dakakikada diyor yanimizdaydin herhalde
Ben öyle gördüm sanki konunun başlarında
Kıyısına köşesine boşalmış.
Kızlar bi karar verin içine mi dışına mı ama şu konuşma potansiyeline bakınca bence kendiside pek emin değil ne yaptığının.Yok bunda içine boşalmış
Camami trmandinCamdan bakıyordum. Adam ikinciyi tamamlamıştı sen daha orgazm olmamıştın. Yalansa yalan de.
Sevim koooooooşşşşCamdan bakıyordum. Adam ikinciyi tamamlamıştı sen daha orgazm olmamıştın. Yalansa yalan de.
Valla bizde emin değilizKızlar bi karar verin içine mi dışına mı ama şu konuşma potansiyeline bakınca bence kendiside pek emin değil ne yaptığının.
haklısın canım boşa zaman kaybediyoruz anlamak için bir çabası yok, hep saldırı halinde. birşeyler yazıyoruz yaşadıklarının normal olmadıgını, bunu bu şekilde kabul etmek zorunda olmadıgını anlasın diye ama bir ışık çakmıyor kendisinde. hamileysem de düğünü öne çekerim diyor, çünkü tek sorun bu, ailem ne der. çünkü düşüncesizce bebek sahibi olmak bu kadar kolay, o bebegin nasıl bir aile ortamına doğacagının hiçbir önemi yok. adam her gece kendini tatmin edip dursun ama hamile kalıcam diye sen dert et, sonra da nikahlı kocam istedigimi yaparım diye olanları normalleştir, yazık ki ne yazıkKız ben sana nededim yorma kendini akıl yokki herşeyi ters anlıyor
Durum çok vahim desene. Yıl kaç olmuş sürtünenler mi desen kıyısına köşesine denk getirenler mi desen birisi omzuma boşaldı ordan vajinama gidip hamile kalmışmıyım diye soranı mı dersin. Şu siyeye üye oldum olalı şokları yaşıyorumValla bizde emin değiliz
SürtünmüşlerKızlar bi karar verin içine mi dışına mı ama şu konuşma potansiyeline bakınca bence kendiside pek emin değil ne yaptığının.
Soklar bile tesir etmiyor bizeDurum çok vahim desene. Yıl kaç olmuş sürtünenler mi desen kıyısına köşesine denk getirenler mi desen birisi omzuma boşaldı ordan vajinama gidip hamile kalmışmıyım diye soranı mı dersin. Şu siyeye üye oldum olalı şokları yaşıyorum
Şurda bi sürtününlerden bide daha yeni hamile kalmışların bebeğimin cinsiyeti sizce ne diye soranlardan nefretlik geldi .Sürtünmüşler
Içine girseymis acırmış
Aci yok yani acısız yumuşak yumuşak 5 kez gorumcenin evinde bosal boşal doymamışlar
Kenarına dedi en son.Kızlar bi karar verin içine mi dışına mı ama şu konuşma potansiyeline bakınca bence kendiside pek emin değil ne yaptığının.
Şu kınadığım şeyi inşallah yaşamam yaa . Allah’ım çok aminŞurda bi sürtününlerden bide daha yeni hamile kalmışların bebeğimin cinsiyeti sizce ne diye soranlardan nefretlik geldi .
Doymamışlardan ziyade beyefendi doyamamıştır sadece kızı masturbasyon aracı yapmış zaten kanlı canlı vibratör misali
Ben sorduğumda da vajina girişi ve genital bölge demiştiKenarına dedi en son.
Daha önce iç çamaşırı lekesi orkid fotosu atarlardı siz yenisiniz onları gormediniz belli kiŞurda bi sürtününlerden bide daha yeni hamile kalmışların bebeğimin cinsiyeti sizce ne diye soranlardan nefretlik geldi .
Doymamışlardan ziyade beyefendi doyamamıştır sadece kızı masturbasyon aracı yapmış zaten kanlı canlı vibratör misali
Bu kız bakire bakire hamile kalacak gibi. Yazık oldu.Ben sorduğumda da vajina girişi ve genital bölge demişti