- 20 Şubat 2019
- 140
- 84
- 28
-
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Trol değil maalesef gerçek vajinanin içine bosalmadi dışına boşaldi, haklısınız yapmam gereken bilseydi ama oldu . Hamile kalma ihtimalim var mı korkuyorumÖyle bir risk herzaman vardır her kadının bedeni farklıdır .. neden böyle bir şeye izin verdiniz korunmanın bir sürü yolu var sonra böyle paniğe kapılıp kafayı bozuyorsunuz akıl alır gibi değil gerçekten umarım troll filandır.. ya yapın susun yada şikayet etmeyin ne yaptığınızın farkında değilsiniz .. böyle yazılar yazan. Bir tek ben olmicağım bunumda bilin !..
Nişanlıma bosalmamasini söyledim ama her defasında da kendini tutamadiKeşke evlendikten sonra bebek yapmaya çalışsaydınız.
Neyse nasılsa evlenecekmişsiniz. Sorun olmaz herhalde.Nişanlıma bosalmamasini söyledim ama her defasında da kendini tutamadi
Yine mi senBana vajinal usg muayene oldum ve vajinal usg aparatina başka kadınların vajinasindaki sperm bulasip hamile kalmışım gibi hissediyorum çok uç bir şey olsa dahi , ama siz boşaldığı hatta 5 kere boşaldığı halde buraya yazmanız falan baya bı cesaretli olmuş korunmamanız
Bir hafta izinliydiBacım bu adam çalışmıyormu?:)))
Yok abla çok şaşırdım konuya ilk ikisinde kendini tutamayıp boşalmış olsa diğer 3 ünde neden izin verdi onu anlamadım hiç mi korkmadıYine mi sen
Hayırlı olsunArkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Var.Arkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Dışına boşaldi ama yine de aklımda soru işareti kaldı acaba hamile kalabilirmiyimYok abla çok şaşırdım konuya ilk ikisinde kendini tutamayıp boşalmış olsa diğer 3 ünde neden izin verdi onu anlamadım hiç mi korkmadı