- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 37
-
- Konu Sahibi hayaliguzel-
ay bi sefer denk geldim ya gelmez olaydım. Millet şaşırmış gerçekten. Ben bazen burda yazarken çekiniyorum en usturuplu şekilde anlamaya öğrenmeye çalışıyorum. Millet çatala oturup canlı muayene istemediği kalıyo bi.Daha önce iç çamaşırı lekesi orkid fotosu atarlardı siz yenisiniz onları gormediniz belli ki
Bu bölüm de tuhaf şeyler oluyor maalesef
Ama şimdi bende hamileyimmŞurda bi sürtününlerden bide daha yeni hamile kalmışların bebeğimin cinsiyeti sizce ne diye soranlardan nefretlik geldi .
Doymamışlardan ziyade beyefendi doyamamıştır sadece kızı masturbasyon aracı yapmış zaten kanlı canlı vibratör misali
Yakında hamile kalır zatennBu kız bakire bakire hamile kalacak gibi. Yazık oldu.
Ya sorduğu soruda mantık bile yok nerdeyse zaten bosuna konuşmayalım bence olan olmuş
Aklı olan sormaz zaten bu paylaşımından sonra
Ağzına yüreğine sağlık kuzumhaklısın canım boşa zaman kaybediyoruz anlamak için bir çabası yok, hep saldırı halinde. birşeyler yazıyoruz yaşadıklarının normal olmadıgını, bunu bu şekilde kabul etmek zorunda olmadıgını anlasın diye ama bir ışık çakmıyor kendisinde. hamileysem de düğünü öne çekerim diyor, çünkü tek sorun bu, ailem ne der. çünkü düşüncesizce bebek sahibi olmak bu kadar kolay, o bebegin nasıl bir aile ortamına doğacagının hiçbir önemi yok. adam her gece kendini tatmin edip dursun ama hamile kalıcam diye sen dert et, sonra da nikahlı kocam istedigimi yaparım diye olanları normalleştir, yazık ki ne yazık
Yani herşeyin bi vakti saati var değil mi bazen doktorun dediği bile sonradan değişiyoe iyice kesinleşene kadar bi süre lazım. Hepi topu 2 seçenek hangisi olursa olsun Allah sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz nasip etsin dimi ama.Ama şimdi bende hamileyimmcinsiyet sormam ben doktor bilemez Ken burdakiler nasıl bilsin
Kalsın kalsın da daha cinsellik nedir nasıl bir şeydir bilmeden kalmasın ya. Üzücü yani.Yakında hamile kalır zatenn
İnşallah kalmaz gerçekten üzücü bir durum ailesi tarafından evlenmeden hamile kalmasıyla dislanmasinKalsın kalsın da daha cinsellik nedir nasıl bir şeydir bilmeden kalmasın ya. Üzücü yani.
Yav evli zaten aile dışlasa ne kadar dışlayacak ki? Bana göre sorun henüz hiç tam birleşme yaşamamış olması.İnşallah kalmaz gerçekten üzücü bir durum ailesi tarafından evlenmeden hamile kalmasıyla dislanmasin
İnşallah kalmaz gerçekten üzücü bir durum ailesi tarafından evlenmeden hamile kalmasıyla dislanmasin
Evliyse nie konusuyoruz ki bu konuyu ilişkisini bir bize anlatıyorYav evli zaten aile dışlasa ne kadar dışlayacak ki? Bana göre sorun henüz hiç tam birleşme yaşamamış olması.
Görümce değil kendi ablasınin evi diye yazmıştıMadem boyle bir ailesi var koşa koşa gorumcenin evinde sevismeyecekler her gece defalarca. Yahu baskasinin evinde bu nasıl rahatlık hani biz marjinaldik
Beynim durdu gorumcemi . Ablamı ne ayak la bu ufff buna kafa yormayak evliyse ister gebe kalsin ister kalmasınGörümce değil kendi ablasınin evi diye yazmıştı
Düğün yapılmamış o yüzden yarım evli.Evliyse nie konusuyoruz ki bu konuyu ilişkisini bir bize anlatıyor
Anlamdım kimin evinde olduDüğün yapılmamış o yüzden yarım evli.resmi nikah var düğün yok. Düğün olmadan evli sayılmıyor. O sebeple kocam değil nişanlım diyor hala.
Yaw kimin eviyse artık. Midem kalktı ya bana misafir gelecek böyle bir çift, akrabam kardeşim bile olsa ayıp yahu oda kokar çarşaflar kokar. Ne iç çamaşırı kalır temiz ne pijama, banyo sürekli kullanılıyor offf neyse ne gerçekten, sadece bukadar şey yaşayıp bu kadar kafasizlik aklım almıyorGörümce değil kendi ablasınin evi diye yazmıştı