- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Sende o patasiyel varNapabilirim boşanayım mi ? Cinsellik te tatmin edemiyor diye başkasıyla mi birlikte olayım ya da akıllılık bu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende o patasiyel varNapabilirim boşanayım mi ? Cinsellik te tatmin edemiyor diye başkasıyla mi birlikte olayım ya da akıllılık bu mu ?
Evli arkadaşlarımdan ve yıllardır bu sitede gördüklerimden yola çıkarak şunu söylüyorum ki çoğu evlilikte cinsellik şöyle:Evet ben de üzüldüm, üstelik tek sorununun istemeden hamile kalmak oldugunu sanıyor ama nikahlı olmasına ragmen ailesi tarafından eşiyle aynı odada kalmasına "izin verilmesini" önemli bir lütuf sanması, eşinin kendi orgazm olmadan defalarca boşalmasının ileride mutsuz bir cinsel hayat getireceğini görememesi, bebek sahibi olmanın nasıl bir sorumluluk oldugunu anlayamıyor olması vs vs. Allah akıl fikir versin diyorum
full cehalet ya cidden üzüldüm, fake tir diyordum ama oyle de degil gibi. Allah yardımcısı olsun diyecek söz bulamadımKuzum boşuna anlatma yorma kendini
Birkaç senelik evlilikten sonra gelip aynısını söyler misin lütfen? Hatta bir sene bile yeter gibi.Napabilirim boşanayım mi ? Cinsellik te tatmin edemiyor diye başkasıyla mi birlikte olayım ya da akıllılık bu mu ?
Bi daha ki sefere sıra sende artıkBana yazmadı
Rabbim doğru yola itsin hayatımda böyle birisini gormedim nasıl cahillik hiç mi birşey ogrenememisfull cehalet ya cidden üzüldüm, fake tir diyordum ama oyle de degil gibi. Allah yardımcısı olsun diyecek söz bulamadım
Bakalım nasip ne zamana benim anlamadığım evlimi bu bekarmiBi daha ki sefere sıra sende artık
Birkaç senelik evlilikten sonra gelip aynısını söyler misin lütfen? Hatta bir sene sonra
Kesinlikle çünkü herkesin bir gururu vardır onuru vardır kedine yakışan yapar zatenHer evlilik mükemmel ilerlemez tabi ama bunun için de boşanp başkasıyla birlikte olmam
Özelden soran bekarBakalım nasip ne zamana benim anlamadığım evlimi bu bekarmi
kardeşim Allah sana akıl fikir versin. mesajımdan bunu çıkarıyorsan ben ne desem ne anlatsam boşNapabilirim boşanayım mi ? Cinsellik te tatmin edemiyor diye başkasıyla mi birlikte olayım ya da akıllılık bu mu ?
Bir sene sonra aynısı söyle diyorum işte.Her evlilik mükemmel ilerlemez tabi ama bunun için de boşanp başkasıyla birlikte olmam
Kız ben sana nededim yorma kendini akıl yokki herşeyi ters anlıyorkardeşim Allah sana akıl fikir versin. mesajımdan bunu çıkarıyorsan ben ne desem ne anlatsam boş
Rabbim doğru yola itsin hayatımda böyle birisini gormedim nasıl cahillik hiç mi
Kesinlikle çünkü herkesin bir gururu vardır onuru vardır kedine yakışan yapar
Tamam söylerim buralarda olursam sende olursan söylerim tabiBir sene sonra aynısı söyle diyorum işte.
Aklı olan sormaz zaten bu paylaşımından sonraBir sene sonra aynısı söyle diyorum işte.
Puahahahah ciddi mi dışarıya mı boşalmış bire e hani vajinaydı. Ee yeterli detay vermezse biz napalım nerden bilelim vajinanın içine mi dışına mı boşalmış. Allah ım yaKonu açmışsın,sormuşsun,geldik baktık cevap verdik. Bizimle buraya dalga geçmeye gelmişsin. Şimdi de bizim aklımızı sorguluyorsun. Yazdıkların normal ama biz mi değiliz? Aklınız var hanımefendi ama mantık yok. Dışarı boşalmayla hamile kalınır mı ?????? Bir de yumurtlama günüm geçti diyorsun. Mantık bunun neresinde? Önce çocuk nasıl yapılır bunu bi araştırın.
Ben öyle gördüm sanki konunun başlarındaPuahahahah ciddi mi dışarıya mı boşalmış bire e hani vajinaydı. Ee yeterli detay vermezse biz napalım nerden bilelim vajinanın içine mi dışına mı boşalmış. Allah ım ya