- 22 Mart 2021
- 2.482
- 20.043
- 258
gerçekten doktor tedavisi boş
ekrar söylüyorum zamanızı lütfen doktorlara harcamayın)
Birisi bunu yorum olarak atmalıydı, sorry:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten doktor tedavisi boş
ekrar söylüyorum zamanızı lütfen doktorlara harcamayın)
Birisi bunu yorum olarak atmalıydı, sorry:
Ben kendi deneyimi mi yazdım buraya emin olum bir çok insan böyle var benim 3 senem gitti eğer en başta bunu yapsaydım kurtulurdum ve inanıyorum ki kremi de bırakacam benim ilk birleşmem bugün doktora gitmeyin derken 1 sene gittim ve hiç bir ilerleme olmadı konuşması güzel ama doktorlar ekstra hiç bir şey yapmıyor ya vajınamus olan biri parmağını bile dokundurtmuyor o bölgeye en azından benim o kadar vahim bir durumum yok ama 4”5 seansta biten bu hastalık benim 1 sene sürdü devlet hastanesine gititm özele verecek maddi bir durumum yok çünkü iyikide bunu denedim 3 yıl olan kabusum sona erdi vajınaya penisin girebileceğini gördüm belkide kremi bi kaç denemden sonra bırakacam lütfen böyle şeyler yazıp siz soğutmayın gerçekten bakın evliği bitecek duruma gelen çiftler var en azından bu yolu denesinler eğer başaramazlar ozman tedavi görünsünler ama zamanları boşa gitmesinNe demek doktora gitmeyin zamanınızı harcamayın?
İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Ya kreme bağımlı hale gelirseniz sürmeden olmazsa ne yapacaksınız mesela?
Hem o kremler vajinanızın florasını bozar
Hayır tabii ki önce doktora gitsinler ve dediklerini iyi takip etsinlerBen kendi deneyimi mi yazdım buraya emin olum bir çok insan böyle var benim 3 senem gitti eğer en başta bunu yapsaydım kurtulurdum ve inanıyorum ki kremi de bırakacam benim ilk birleşmem bugün doktora gitmeyin derken 1 sene gittim ve hiç bir ilerleme olmadı konuşması güzel ama doktorlar ekstra hiç bir şey yapmıyor ya vajınamus olan biri parmağını bile dokundurtmuyor o bölgeye en azından benim o kadar vahim bir durumum yok ama 4”5 seansta biten bu hastalık benim 1 sene sürdü devlet hastanesine gititm özele verecek maddi bir durumum yok çünkü iyikide bunu denedim 3 yıl olan kabusum sona erdi vajınaya penisin girebileceğini gördüm belkide kremi bi kaç denemden sonra bırakacam lütfen böyle şeyler yazıp siz soğutmayın gerçekten bakın evliği bitecek duruma gelen çiftler var en azından bu yolu denesinler eğer başaramazlar ozman tedavi görünsünler ama zamanları boşa gitmesin
Bütün sırrı bozdunDoktorlar da bu kadar sene spor olsun diye okuyorlar zaten .
Bütün sırrı bozdun
Ben tek doktora gittim, o da üç günde çözdü. Sıradan kadın doğum uzmanlarını tek tek gezmek yerine paraya kıyıp doğru doktora giderseniz zamanınız da boşa gitmez. Hem de vajinanızın içine dışına olur olmadık kremler sürmek zorunda kalmazsınız. O yaşadığınız şey de sağlıklı bir ilişki değil bu arada. Oranızı uyuşturarak yaşadığınız bir aktivitede orgazm falan olamazsınız çünkü.Tekrar söylüyorum zamanızı lütfen doktorlara harcamayın)