Kızlar merhaba diğer açtığım konulara bakabilirsiniz 3 yıldır vajınamusum doktor tedavisi gördüm kullanmadığım ilaç kalmadı anlayacağınız her yolu denedim 1 yıla yakın doktor tedavisinde parmak egzersizleri yapıyorum ama hiç faydasını görmedim en sonunda burda kremle çoğu kişinin bunu yendiğini öğrendim ve bende gittim kremi aldım ve benim doktor tedavim hayla sürüyor ama doktorumun bundan haberi yok kafanda bitirmen gerekiyor dedi bana ama bu sorun kafada öyle bitecek bir şey değil çok zor gerçekten doktor tedavisi boş lütfen benim gibi yapmayın boşa zamanını harcamayın bugün kremi aldım Emla kremi ve anestol kremi ikisini bir arada sürdüm parmaklarımı vajınama koyabiliyorum ama pe. Alamıyorum herneyse kremin ikisinide içli dışlı sürdüm 4 dakika sonra tamamen uyuştu ve penisi alabildim ilk denemem olmasına rağmen bunu başardım ve çok mutluyum gerçekten 3 yılın yükü tamamen üzerimden gitti şuanlık kremle devam edecem inşallah kremi bırakacağım zamanda olur
(Tekrar söylüyorum zamanızı lütfen doktorlara harcamayın) ben imkansız olduğunu düşündüğüm bu hastalığı bu yendim Başardım benim gibi olanlar çok var onun için yazdım umarım doğru yolu bulursunuz eğer aklınıza takılan bir şey varsa yardımcı olurum
(Tekrar söylüyorum zamanızı lütfen doktorlara harcamayın) ben imkansız olduğunu düşündüğüm bu hastalığı bu yendim Başardım benim gibi olanlar çok var onun için yazdım umarım doğru yolu bulursunuz eğer aklınıza takılan bir şey varsa yardımcı olurum